- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Iyide hamile kalman buna engel degilki. Kizinla yine ilgileneceksin. Sadece yoruluyorsun.Çok teşekkür ederim hepinize.istemsizce gözlerim doldu.rahatsızlığımdan ötürü zaten kızımla yeterince ilgilenememiştim,şimdi hamilelik kardeş derken iyice haksızlık ettim ona.sadece onun için gözyaşlarım.keşke yavrumla bi kaç sene ilgilenebilseydim doyabilseydim ona
Benim kendimce şöyle bir dusuncem var. Büyüğün akli kesince yani yaş farkı çok olunca anne ruhen çöküyor. Yas aralığı azsa 1-2 yaş civarıysa bedenen yoruluyor ama ruhen daha sağlam.Cunku ilk çocuk olaya tam uyanmamış,oncesinde cok da saltanat sürmemiş oluyor. Az yaş aralığı daha iyi gibi geliyor bana hep.8 sene var aralarinda
Valla beni hayatta hicbir sey iki cocuklu anne olnak kadar yipratmadi , sadece oglum varken hep cok iyi bir anne oldugumu dusunurdum meger tek cocuk icin iyi bir anneymisim , 2 cocuk beni ezdi gecti
Hayır Doğumda oldu.ilk doğumum vajinal Doğum.sırf bu sebepten ikinciyi sezeryan olucamBen konudan biraz farklı olarak bir şey sormak istiyorum, fissur rahatsızlığı varken mi doğum yaptınız acaba? şuan bir sorunum yok gerçi dönemsel tekrarlayıp geçtiği zamanlarda oluyor ama ilerde bebek düşünürsek acaba normal doğuma engel olur mu yada hamilelikte beni zorlar mı diye bazen düşünüyorum açıkçası.
Çok teşekkür ederim hepinize.istemsizce gözlerim doldu.rahatsızlığımdan ötürü zaten kızımla yeterince ilgilenememiştim,şimdi hamilelik kardeş derken iyice haksızlık ettim ona.sadece onun için gözyaşlarım.keşke yavrumla bi kaç sene ilgilenebilseydim doyabilseydim ona
Kızım dogduktan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sezeryan olmuştu bi sene içinde 2 sezeryan oldum çocuklara bakmak çok zor yardım edenim yok şuan psikolojik olarak diplerdeyim Allah yardımcın olsun bi şekilde büyüycekler bu gunler de geçecekSelam arkadaşlar..
11 aylık bi kızım var şükürler olsun,bugün ikinci hamileliğimi öğrendim.korunuyorduk condomla bir şekilde oldu işte.daha ben kızıma doyamamışken açıkcası buruk bi sevinç oluştu.aslında çok mutluyum ama acaba zorlanır mıyım ( ki büyük ihtimalle zorlanıcam) acaba çocuklarıma yetebilir miyim bu düşünceler oluştu kafamda.birde ilk Doğumdan kalma fissür rahatsızlığım vardı,ameliyat oldum ama tam iyileştim sayılmaz.hamilelikte de nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum. 2 çocuklu hayat nasıl bunu öğrenmek istiyorum.ilk bebeğinden 1 yıl sonra hamile kalan var mı acaba benim gibi?
En azindan kıskançlık olmayacak gibime geliyor. Bedenen clk yoruluyor insan. Ama gelenin bir melek. Seni peşinde kosturanin bir melek oldugunu gorunce unutuyor insan herseyi. Rabbim isteyen herkese nasip etsinBenim kendimce şöyle bir dusuncem var. Büyüğün akli kesince yani yaş farkı çok olunca anne ruhen çöküyor. Yas aralığı azsa 1-2 yaş civarıysa bedenen yoruluyor. Az yaş aralığı daha iyi gibi geliyor bana hep.
Benim kendimce şöyle bir dusuncem var. Büyüğün akli kesince yani yaş farkı çok olunca anne ruhen çöküyor. Yas aralığı azsa 1-2 yaş civarıysa bedenen yoruluyor ama ruhen daha sağlam.Cunku ilk çocuk olaya tam uyanmamış,oncesinde cok da saltanat sürmemiş oluyor. Az yaş aralığı daha iyi gibi geliyor bana hep.
hayırlı olsun canım benımSelam arkadaşlar..
11 aylık bi kızım var şükürler olsun,bugün ikinci hamileliğimi öğrendim.korunuyorduk condomla bir şekilde oldu işte.daha ben kızıma doyamamışken açıkcası buruk bi sevinç oluştu.aslında çok mutluyum ama acaba zorlanır mıyım ( ki büyük ihtimalle zorlanıcam) acaba çocuklarıma yetebilir miyim bu düşünceler oluştu kafamda.birde ilk Doğumdan kalma fissür rahatsızlığım vardı,ameliyat oldum ama tam iyileştim sayılmaz.hamilelikte de nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum. 2 çocuklu hayat nasıl bunu öğrenmek istiyorum.ilk bebeğinden 1 yıl sonra hamile kalan var mı acaba benim gibi?
Cok zor bir rahatsızlık ben çok acı çekmiştim o yüzden hamilelikte de etkiliyor mu diyeHayır Doğumda oldu.ilk doğumum vajinal Doğum.sırf bu sebepten ikinciyi sezeryan olucam
Selam arkadaşlar..
İlk cocugum cok duygusal ve hassas , ikinci asiri yaramaz ve zor , 3 senedir ilkine karsi korkunc bir vicdan azabi cekiyorum , bana cok ihtiyaci var ama yaninda olamiyorum cunku her anim ikinciyle ugrasmakla geciyorNeden b.k gibi.
Yas araligi da fazla neden bu kadar zorladi.
Guzel bir tespit , ben hem ruhen hem bedenen cokmus durumdayim cunki ikinci cok yaramazBenim kendimce şöyle bir dusuncem var. Büyüğün akli kesince yani yaş farkı çok olunca anne ruhen çöküyor. Yas aralığı azsa 1-2 yaş civarıysa bedenen yoruluyor ama ruhen daha sağlam.Cunku ilk çocuk olaya tam uyanmamış,oncesinde cok da saltanat sürmemiş oluyor. Az yaş aralığı daha iyi gibi geliyor bana hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?