İki çocuklu hayat nasıl

Böyle bir uzman görüşü olduğunu bilmiyordum. Bilsem uygulardım valla çünkü çok çok mantıklı. Ben diğer uzman görüşünü uyguladım 4 yaş ara verdim, gördüm günümü

Zor.. ama güzel.gerçekten zor.. Benimkiler in arası 4 yaş . Senin daha küçük olacaklar, ikisinin de sana muhtaç olduğu dönemleri . Yani ins destekcin vardır yanında, benim yok.ondan benim cevabım zor. rabbim sağlıkla kavuştursun.

korkuyorum ya napıcam bilmiyorum.rabbim verdi şükürler olsun başım gözüm üstüne.ama sanki kızıma haksızlık etmiş gibi hissediyorum.onun en güzel zamanlarını çalacakmış gibi hissediyorum

Bu arada haksızlık etmiş düşüncesine kapılma . Bence sen ona en güzel hediyeyi vermişsin. Kardeş gibisi yok. Onlar için çok güzel birşey . Hele iler de iyiki diyecekler..
Emin olabilirsin. Sadece sen biraz yipranirsin . O da yanın da yorende destek olan birisi varsa esinde destekcin olursa hiç bir sıkıntın olmaz . Düzenini kurarsin hemen.

İki çocuklu hayat aralarında 8 yaş varsa ve ilk çocuğun kızsa süper geçiyor...Ama sizin durumunuzda Allah yardimciniz olsun ..size güç ,kuvvet ,sabır versin diyorum

Benim de kafamda şimdiden 2. Çocuk düşünceleri var ama maddiyat :/
Koalina ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa sizmiydiniz o
yanlışlıkla hamile kalıp, bebek istemeyen ve ilk günler cok zorlanan anne ? :)
herşey yoluna girmiş galiba cok sevindim :)

Hayırlı olsun öncelikle
Valla 3 çocuklu hayat yaşayan biri olarak kolay değil ama herşeyden güzel
Zor yanlarıda var ama Rabbimin güzelliği bir şekilde idare ediyoruz büyüyorlar .sON NUMARAM 8 aylık olacak nerdeyse o kaygıları bende yaşadım
Üstelik çalışan bir anne olarak biraz bölünsemde yavrularıma yetmeye ilgi göstermeye çalıyorum ve zorundayım.
RAhat olun herşey çok güzel olacak Rabbim yardım ediyor.Onların sadece sevginize ihtiyacı var ondan sonrası için ALLAH büyük sağlıklı gebelikler....

Seninle ayni durumdayim. Ne guzel yardim edenin var. Benim kimsem yok yaşadığım ilde. Kizimi guvenip 2 saat bırakıp is yapabilecegim kimsem yok. Herşeye tek kosuyorum ve yetisemiyorum. Esimin beli agriyor ramazandan beri. Hic faydasi yok bana. Benim kızımda 22 aylik. Bana düşkün. Bebek icin nasil tepki verecek bilmiyorum. Ikinci gebelik kucuk çocukla cok zormus. Uyumak istiyorum mecbur kalkıyorsun bebegin aç. Alti degisecek. Oda sana muhtaç. Rabbim bu zamana getirdi. Doguma az kaldi. Dogduktan sonra herhalde esler yardim eder. Sonucta onlard bebeklerine kiyamaz diyorum. Zorlukları yaşadığım halde mutluyum. Bu melegi rabbim bana nasip etti. Kafama huni takar bakarim diyorum

Benim oğlum 14 aylıktı ben hamile kaldığımda. İnan senin kafandaki soruların hepsini ben de sordum kendime. Şimdi oğlum 38 aylık kızım 16 aylık. Boşu boşuna kendimi paralamışım sorularla. Su akıp yolunu buluyor bir şekilde.

Zor mu, evet çok zor. İkisi de anne kuzusu oluyor çünkü :) Ama büyüdükçe öz bakım seviyesinde işler kolaylaşıyor. Ancak bu sefer evde bir karakter mücadelesi başlıyor. 3 yaş sendorumunun dibinde bir ergen-çocuk ve 2 yaş sendromunun kıyısında dolanan; ben de buradayım demeye çalışan bir bebek :)) tam çıldırmalık..

Ama bazen kızım abisinin söylediği şarkıları tekrar etmeye çalışırken, ya da oğlum hayvan taklidi yaparak kızımı kahkahalarla güldürdüğünde, ya da oğlum kızıma göz kulak olduğu zamanlarda iyi ki diyorum :)

Koalina ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa sizmiydiniz o
yanlışlıkla hamile kalıp, bebek istemeyen ve ilk günler cok zorlanan anne ? :)
herşey yoluna girmiş galiba cok sevindim :)
Evet benim
2. Çocuğu da oğlum kardeşsiz kalmasın diye yaparım sanırım şartlar elverirse. Çok bakıyor çünkü çocuklara üzülüyorum :/

Evet benim
2. Çocuğu da oğlum kardeşsiz kalmasın diye yaparım sanırım şartlar elverirse. Çok bakıyor çünkü çocuklara üzülüyorum :/
yaa biri istemezken şimdi ikinciyi istiyorsunuz he annelik böyle demekki
ne kadarlık oldu bebişiniz :)

Allahim size ve herkese güc kuvvet versin, eminim cook stressli ama birokadrda güzel günler sizi bekliyordur,, korunurken hamile kalanlara bayiliyorum, nerde bende o sans

yaa biri istemezken şimdi ikinciyi istiyorsunuz he annelik böyle demekki
ne kadarlık oldu bebişiniz :)
8.5 aylık şu an.
He şöyle bir şey var hala çocuk sahibi olmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum realist bakarsak. Gece uyan, her gittiğin yere götür, kendine vakit ayırama, yemesini gelişimini sürekli dert edin ve en önemlisi ne derdi olduğunu bulmaya çalış. Rahat rahat ayaklarımı uzatıp çayımı içtiğim bir hayatım varken şu an 10 kat yoğunum. Duyguları gün içinde iniş çıkışlı, üzül, sinirlen, bunal, sevin, kahkaha at, gurur duy vs. Çalkantılı bir hayat ama seviyorsun be :)

yaklasik üc yil var oglumla kizim arasinda
ben isteyerek yaptim hic aklimda bu sorular yoktu
tek düsünebildigim kizima arkadasti
onlarla yattim onlarla kalktim
ama söyle düsün ben keyfime düskün degilim yani bes saatlik uykuyla yasiyorum senelerdir herseye de yetismeye calisiyorum
ehliyete bile gittim emzirirken
kendimden ödün verdim ama bu benim karakterimde var
bir doger arkadasim tek cocuga bile katlanamiyor sürekli sikayet ediyor ve en az on saat uyuyor
sana kalmis yani, güclüysen yaparim diyorsan yaparsi
zor diye sartlama kendini hayatta ne kolay ki
yani kolay aramaktan ziyade mantikli olanin pesindeyim, gencim dedim simdi josmaxacagim da ne zaman kosacagim
tabi kücücügü 2.5 yasina girdi su an cok daha rahatim zor günler de gecirdim tek söyleyebildigim zamanla düzeliyor

masallah büyümüş bile :)
evet tüm anneler bazen kendi kendine belki de ' ne gerek vardı ' diyordur
bende rahatına cok düşkün biri olarak eminim cok zorlanacagım ama bakalım neler bekliyor bizi üstelik ben bile isteye hamile kaldım
şuan doğuma cok var ama farkındayım yani gün içinde istediğim saatte uyumak , hastayken uzanıp sessiz evde uyumak , telefonu cüzdanı alıp evden çıkabilmek bunları özlicem biliyorum

ama yinede sevdiğin adam ve senden bir parçanın birleşmesi bize benzemesi evde pijamalı pıtır pıtır dolanan bi bebiş beni heycanlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…