- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Bu söylediğinizi doğrulayan uzmanlar var. Şöyle açıklıyorlar: çocuk 2 yaşından itibaren benlik algısı kazandığı için hayatına kardeş vs.ikincil ya da diğer kişileri adapte etmesi,kabullenmesi daha zor oluyor. Sanırım bu yüzden de özellikle Alman ebeveynlerin çoğu max 2 yaş arayla çocuk sahibiler. Ben de daha çok bu savı dikkate alarak ikinci çocuk için ara vermek istemedim.Benim kendimce şöyle bir dusuncem var. Büyüğün akli kesince yani yaş farkı çok olunca anne ruhen çöküyor. Yas aralığı azsa 1-2 yaş civarıysa bedenen yoruluyor ama ruhen daha sağlam.Cunku ilk çocuk olaya tam uyanmamış,oncesinde cok da saltanat sürmemiş oluyor. Az yaş aralığı daha iyi gibi geliyor bana hep.
Tövbe estağfurullah. Hamliesin diye kizini atacak değilsin yaa.Çok teşekkür ederim hepinize.istemsizce gözlerim doldu.rahatsızlığımdan ötürü zaten kızımla yeterince ilgilenememiştim,şimdi hamilelik kardeş derken iyice haksızlık ettim ona.sadece onun için gözyaşlarım.keşke yavrumla bi kaç sene ilgilenebilseydim doyabilseydim ona
Merak etmeyin. Zor olsa da güzel.korkuyorum ya napıcam bilmiyorum.rabbim verdi şükürler olsun başım gözüm üstüne.ama sanki kızıma haksızlık etmiş gibi hissediyorum.onun en güzel zamanlarını çalacakmış gibi hissediyorum
Bence çok iyi olmuş. Neden derseniz çocuk prenses gibi büyürken küçük geliyor. Kardeşini ağlatma, oyuncağı ona ver vs. hep küçüğe göre davranılıyor. Şimdi birlikte büyütecekler ama işiniz zor. Bu arada yeğenler vs tecrübesi. Benim çocuğum yok.Selam arkadaşlar..
11 aylık bi kızım var şükürler olsun,bugün ikinci hamileliğimi öğrendim.korunuyorduk condomla bir şekilde oldu işte.daha ben kızıma doyamamışken açıkcası buruk bi sevinç oluştu.aslında çok mutluyum ama acaba zorlanır mıyım ( ki büyük ihtimalle zorlanıcam) acaba çocuklarıma yetebilir miyim bu düşünceler oluştu kafamda.birde ilk Doğumdan kalma fissür rahatsızlığım vardı,ameliyat oldum ama tam iyileştim sayılmaz.hamilelikte de nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum. 2 çocuklu hayat nasıl bunu öğrenmek istiyorum.ilk bebeğinden 1 yıl sonra hamile kalan var mı acaba benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?