- 3 Şubat 2018
- 25.516
- 109.892
- 598
- Konu Sahibi Howdeepisyourlove
-
Tabii ki onu paragöz yapmaz. Ama boşanan Kadinin bir kendini geçindirme planı olmalı. Ya aileisnin evine sığınmali ya da bir işe girmeli. Hem boşanıp hem Trendyol alışverişini,sigarani, şampuanı eski kocana kitleyemezsin. Bu çok yanlış bir şey
Konuyu ilk okuduğumda neden 28 yaşında , bir de kariyer sahibi hayata dik duran biri neden böyle bir ilişkiyi sürdürüyor diye düşündüm . Yorumları okudum siz de usluptan da bahsetmişsiniz belki ağır geldi ama burada bu tarz o kadar çok konu açıldıki sonlari hep kötü oldu, arkadaşlar da espirili bir şekilde size bunu gösterdiklerini düşünüyorum .Çocukları bu nedenden dolayı, bosanmamizin üzerinden çok geçmediği için benden uzaklastirmasindan korkuyorum. Herseyin bir zamanı var, adım adım ilerleyecek hersey mutlaka diyor. Bu eski esin haberi olmaması olayına ben zaten en fazla bir iki ay daha müsamaha gösterebilirim. Konuya yazan arkadaşların düşündüğü gibi de vur kafasına al lokmasını biri değilim. Sadece vicdanlı ve haksızlık yapmak istemeyen biriyim. Birde seviyorum tabiki, simdi bunu söylemekte sakinca yok. Yine de kafama yatmayan bir evliliği de aşkından ölsem yapmam.
Hep öyle olur zaten. Sevmemiştir/aile zoruyla evlenmiştir vb vb vb. Madem bu kadar ponçik bir erkekmiş sevmediği biriyle ite kaka zorla evlenmeseymiş? 2 çocuk yapmasaymış? Kadını sevmiyorsa koynuna girmeseymiş??
Arkadaş biri de çıksın dürüstçe severek evlendim ama beceremedim evliliğimi b.k ettim desin elini opücem eğilip. Dürüstçe doğruyu söyleyen isterse 5 çocukla boşanmış olsun önemli değil, canımı yesin.
Bu zavallı, mağdur, mazlum erkek kadının koynuna da ağlaya ağlaya zorla girip 2 çocuğu da mağduriyetten! yapmıştır eminim.
Kanmayın yaf bunlara yıl oldu 2021 adam Emrahlık yapıp acındırıyor. Yiyorsa dava dosyasını getirir, kim ne dedi görürsünüz net.
Siz o eski eş meselesini bir açın da sevgiliniz ve anneciğine, üslup neymiş gösterirler. O kadar sayfa okudum, nerde üslup bozukluğu? Onlar acı gerçekler olmasın?Üslup herseydir arkadaşlar. İnanın bütün ihtimalleri ben de düşünüyorum. Zaten kafam rahat, oh keka hersey mükemmel diye düşünseydim konuyu açmazdım. Ancak karşılıklı sohbet babında ilerlerse konu, kimse kimseyi kırmazsa mutlu olurum. O nedenle ciddi ciddi bir abla kardeş gibi dertleşip bana fikir verenlere tabiki her şekilde cevap veririm. Ama bu mesajların içerisinde böyle ciddi bir konuda dalga geçer gibi okuduğum mesajlar oldu. Onlara ilk ve son cevabım budur. Dedigim gibi üslup herseydir. Yine de herkese ilgilendikleri, fikirleri icin teşekkür ederim.
burada dalga gecenlere bakmayın, çok çok dikkat edilmesi gereken bir karar veriyorsunuz. genc kariyerli bir kadinsiniz, çok iyi dusunun, üzüldüm ben yazdiklarinizi okuyunca. belki adam çok iyi birisi olabilir ama iyilikle yürümüyor her şey. çok iyi dusununÜslup herseydir arkadaşlar. İnanın bütün ihtimalleri ben de düşünüyorum. Zaten kafam rahat, oh keka hersey mükemmel diye düşünseydim konuyu açmazdım. Ancak karşılıklı sohbet babında ilerlerse konu, kimse kimseyi kırmazsa mutlu olurum. O nedenle ciddi ciddi bir abla kardeş gibi dertleşip bana fikir verenlere tabiki her şekilde cevap veririm. Ama bu mesajların içerisinde böyle ciddi bir konuda dalga geçer gibi okuduğum mesajlar oldu. Onlara ilk ve son cevabım budur. Dedigim gibi üslup herseydir. Yine de herkese ilgilendikleri, fikirleri icin teşekkür ederim.
Boşanma olayı gerçekleşmiş, karara bağlanma evrağını gördüm. Ancak eski esinin beni bilmemesi, çocuklara hala söylememiş olması evet benim de canımı sıkan en ve katlanamadigim en büyük sorun. Bir iki ay süre verdim sadece bu konuya. Ondan sonra vereceğim karar net ve geri dönüşsüz olur. Ben yapamam edemem ayrılamam diyen kadınlardan değilim. Evet çok aşığım ama gitmeyi de cok iyi bilirim. Başka konu sahipleriyle cevap yazan arkadaşlar lütfen karıştırmasın beni.
Cillop derken? Ayyy üzüldüm kadınceğizlere kızzz, neleri ile muhataplarmış ki acaba?Kara kıllıııı hahahah
Suriyeli bacılarımız demiş kiii Türk erkekleri çok cillop kadınlarda iş yok hahahhaha
Bu abiler bunlardan sebep doğuyordolandırılan abilere baksana biiiii hepsi o kara kıllı tipler
Çocukların biri 12 diğeri 4 yaşında farkındasınız değil mi. Şey mi dediler acaba yaa zaten biri için katlanıyoruz bari arada bir çocuk daha yapalım boş durmuş olmayalımÇocuklar için katlanılmış ve aşkın olmadığı bir evlilik.
Kafalar milyon değil, kendilerinin bile illallah getirdikleri sorunlu oğullarını el kızına postalamak için etmeyecekleri fırıldak yok. El kızı uğraşsın, bize bulaşmasın dertleri.Yalan dolan yaf, Türk aileleri vicdansız elin kızını gözleri kapalı vicdanları rahat kandırıyorlar. Benim de 2 çocuklu kuzenim boşandı, sorumsuzdu, çalışmıyordu eve dayım bakıyordu üstelik karı kızla mesajlaşıyordu. Şimdi teyzem de yengem de fellik fellik gelin arıyor şaka gibi sanki çok şahane bir adam oldu da.. Ex gelin lafı çakmış mesaj atmis başkasının da başını yakmayın demiş. teyzem de yazmış ki benim yeğenim pırlanta ben onu evlendiricem. Eski geline inat mı pırlanta görüyorlar yoksa gerçekten mi pırlanta diyorlar bilemedim ama kafalar pırıl pırıl. Erkek tarafı ailelerinin kafalar milyon yani asla dediklerine inanmayın.
Ya bir git katip ya sen de asktan anlamiyorsunSiz o eski eş meselesini bir açın da sevgiliniz ve anneciğine, üslup neymiş gösterirler. O kadar sayfa okudum, nerde üslup bozukluğu? Onlar acı gerçekler olmasın?
Burada eğitimci olmayan ve yaşça babanızdan küçük olan insanlar bile durumun yanlışlığının, ileride sizin üzüleceğinizin farkında. Babanızın bunu görmeyip üstüne desteklemesi tuhaf.Ailem bu tarz konularda bir yaştan sonra kararları kişinin alması taraftarı. Hep öyleydi. Erkek arkadaşlarımla tanıştırırdım, biz bilelim bizden gizli olmasın her konuda yanında olalım, bizden uzaklasmasin ve saklamasin ki başına bir şey gelmesin kafasinda insanlardı hep. Babam öğretmen emeklisi bu arada. Eğitimci bir ailede büyüdüm.
çocuklarına soylememsi normal ama esine söylememesi degilBoşanma olayı gerçekleşmiş, karara bağlanma evrağını gördüm. Ancak eski esinin beni bilmemesi, çocuklara hala söylememiş olması evet benim de canımı sıkan en ve katlanamadigim en büyük sorun. Bir iki ay süre verdim sadece bu konuya. Ondan sonra vereceğim karar net ve geri dönüşsüz olur. Ben yapamam edemem ayrılamam diyen kadınlardan değilim. Evet çok aşığım ama gitmeyi de cok iyi bilirim. Başka konu sahipleriyle cevap yazan arkadaşlar lütfen karıştırmasın beni.
Üslup her şeydir Katip, üslup her şeydir...Siz o eski eş meselesini bir açın da sevgiliniz ve anneciğine, üslup neymiş gösterirler. O kadar sayfa okudum, nerde üslup bozukluğu? Onlar acı gerçekler olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?