İki Çocuklu Adam

Vallaha tanimadigimiz kadin hakkinda yorum yapmayi dogru bulmuyorum. Bazilarini aileler calistirmiyor, burda bile kac defa esinin tarafindan calismasi istenmeyen kadinlar gördük. Bende hep kadinin kendi ayaklarinin üstünde durmasi taraftariyim, ama adam kadinin hayatini icine etmisse ve bunun faturasini da maddi sekilde ödemek zorunda kalsa da hic acimam acikcasi. Ben ikinci esini para karsiligi satin alan bir adam biliyorum. O kadin sonunda bosanip adamin elindeki varini yogunu aldi. Iyide yapti bence

Konuyu ilk okuduğumda neden 28 yaşında , bir de kariyer sahibi hayata dik duran biri neden böyle bir ilişkiyi sürdürüyor diye düşündüm . Yorumları okudum siz de usluptan da bahsetmişsiniz belki ağır geldi ama burada bu tarz o kadar çok konu açıldıki sonlari hep kötü oldu, arkadaşlar da espirili bir şekilde size bunu gösterdiklerini düşünüyorum .
Gerçekten çok elle tutulan bir yanı yok ilişkinizin. Evet seviyorsunuzdur ama inşallah bitirirsiniz, yoksa mutsuz olacaksınız. Çok gencsiniz. Gençliğinizi sorunlu birliktelikle heba etmeyin.

Yahu adam evliligi beceremedim dese bu sefer bizim kizlarimiz bu adami ben degistirecegim sevdasina kapilir. kendine acimayana kim acisin?

Bu kadar yorumdan sonra gözünüzde bir şimşek çakmıştır inşallah.
Tünelin ucundaki ışığı görebilirsiniz umarım.
Velev ki burdaki ihtimaller olmasın.
Neden copsuz üzümler varken hayata meşakkatli başlayasınız?
Evi de siz tek başınıza gecindireceksiniz orası da ayrı mevzu.
Hafta sonları da çocuklar sizde.
Biri ergen iki çocukla seyreyle cümbüşü.
Aşk bir yere kadar kardeş.
Hayat tozpembe akıp gitmiyor.
Hayat gayet realist ve mantıklı davranmadigin sürece falan filan işte...

28 yaşında ayaklarının üzerinde duran bir kadın için mantıksız bir ilişki. Her şey para değil evet ama maddi manevi sorun yaşarsınız. Kendi çocuğunuz olduğunda anlayışınız tamamen değişecek. Üstelik o adamın artık başka çocuk için hevesi var mıdır bunu anlamak zor.

bu adam sizinle ne zaman evlenecekmiş peki?
boşanalı 10 ay olan biri azıcık aklı varsa 3/4 sene evlenmez çünkü bence
eksi eşine ilişkisini söylememesine niye takıldığınızı da anlamadım. çocuklarla tanıştığınız zaman öğrenir zaten kadına benim ilişkim var niye desin ne alaka yani.
boşanma gerekçelerini okudum yazmışsınız bedenen ve ruhen geçimsizlik mi ne yazıyordu mesajınızda sanırım bedeni geçimsizlik yatakta rafa kalkıyormuş yoksa evlendiği günden beri ağzında boşanma lafı olan insanlar niye çocuk yapsınlar hemde bir değil iki tane.
evliliği tecrübe etmediğiniz için adamın her dediğine inanmışsınız ama bu adam çocuk falan yapmaz bir daha söyliyim ben size.

Siz o eski eş meselesini bir açın da sevgiliniz ve anneciğine, üslup neymiş gösterirler. O kadar sayfa okudum, nerde üslup bozukluğu? Onlar acı gerçekler olmasın?

burada dalga gecenlere bakmayın, çok çok dikkat edilmesi gereken bir karar veriyorsunuz. genc kariyerli bir kadinsiniz, çok iyi dusunun, üzüldüm ben yazdiklarinizi okuyunca. belki adam çok iyi birisi olabilir ama iyilikle yürümüyor her şey. çok iyi dusunun

Önce dosyasini, şimdi sadece evrağinmi gördün?

Hiiç inandirici değil. Hiç bir erkek boş yere iki evi geçindirmez. Hele o diğer ev, eski eşin ise. O kadar kötülediği kadin ile hafta sonu geçirmez.

Halen 2 ay zaman verecem diyorsun. Niye ki? Şimdiye kadar yapinca doğru, 2 ay sonrami yanliş oluyor?

Adam güya senle evlenmeyi planliyor ama cocuklarinin senin varliğindan bile haberi yok, değil ki evlilik olsun. Bu nasil "cocuklari düşünmek" olsun?

Adamin her ama heeerşeyi yalan. Iğrenc bir tip canlandi gözüme, ali kaptan gibi.

Cillop derken? Ayyy üzüldüm kadınceğizlere kızzz, neleri ile muhataplarmış ki acaba?

Çocuklar için katlanılmış ve aşkın olmadığı bir evlilik.
Çocukların biri 12 diğeri 4 yaşında farkındasınız değil mi. Şey mi dediler acaba yaa zaten biri için katlanıyoruz bari arada bir çocuk daha yapalım boş durmuş olmayalım

Kafalar milyon değil, kendilerinin bile illallah getirdikleri sorunlu oğullarını el kızına postalamak için etmeyecekleri fırıldak yok. El kızı uğraşsın, bize bulaşmasın dertleri.

yani cidden ne gerek var?
yaş farkı desen ayrı, boşanmış olması bir tarafa, üstüne iki çocuk...
had çocuklara söylememesini geçtim eski eşe niye söylemiyor bu adam?
üstelik çocuklar o evde görülüyor?

mesleğin var bekar kadınsın derdin ne anlamadım konu sahibi kendine gelmelisin acil.

Burada eğitimci olmayan ve yaşça babanızdan küçük olan insanlar bile durumun yanlışlığının, ileride sizin üzüleceğinizin farkında. Babanızın bunu görmeyip üstüne desteklemesi tuhaf.

çocuklarına soylememsi normal ama esine söylememesi degil

Bence hiç dertsiz basınıza dert almayın 28 yazındasınız 2 çocuklu adam
Ne yaparsanız yapın aynı olmayacak şartlarınız

Yarın siz birikim yapmak isteyeceksiniz o çocuklarına harcamak isteyecek haklı olarak

Siz anne olmak isteyeceksiniz onun 2 sorumluluğu daha olduğu için pek oralı olmayacak

Eski eş hayatınıza hep dahil olacak
Daima başka bir kadının hayatındaki varlığını hissederek yaşayacaksınız

İz benimde 2 çocuğum var yaşlarımız yakın demiş olsaydınız yorumum farklı okurdu ama hiç çocuğu olmayan biriyle 2 çocuklu birinin anlaşması çok kolay değil

Bence yol yakınken dönün 10 ay zaten birimi tanıyıp sevmek için çok kısa

Siz o eski eş meselesini bir açın da sevgiliniz ve anneciğine, üslup neymiş gösterirler. O kadar sayfa okudum, nerde üslup bozukluğu? Onlar acı gerçekler olmasın?
Üslup her şeydir Katip, üslup her şeydir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…