İki Çocuklu Adam

Siz her zaman ikinci planda olacaksınız. Öncelik daima çocuklarında olacak gerek maddi gerek manevi. Bunu kabullenip hayatınıza devam edebilecek misiniz bunu sorun kendinize. Eski eşi de her zaman hayatınızda olacakta haliyle. 10 ay uzun bir zaman değil ayrıca işler ciddiye binmeden eski eşi ve çocuklarına sizden bahsetmemesi normal. Neden eski eşine gidip söylesin ki benim sevgilim var diye, onu ne ilgilendirir? Buna takılmanıza gerek yok bence. Eski eşiyle görüşmesini bazen bile olsa bünyeniz kaldırmıyorsa bu evlilikte çok sıkıntı yaşarsınız. Onlar her zaman görüşecekler çocuklar için.

adam aşık rolü yapabilir , hayatında siz olmasanız kirayı tek öder , cinsel ihtiyaçlar . yanlızlık , toplum baskısı derken siz ona ilaç gibi gelmişsiniz. 28 yaşında gençeçecik insanasınız. akıllı adammmış . ilerde büyük sorunlar sizi bekler , o çocukların masrafları artacak kaynana hastalanacak onlar hep sizizn sorumluluğunuzda. mezüniyetler düğünler hep sıkıntı . bunları kabul ediyorsanız evlenein. siz çalışın kaynana çocuklar yesin . sorun etmiyorsanız evlelenin

Kusura bakmayın ama sizin erkek arkadaşınız resmen boşansa bile gerçek anlamda boşanmamış ki. Sizinki normal bir sevgililik değil ki resmen evli gibi yaşıyorsunuz, bir imzanız eksik. Adamla aynı evi ve hayatı paylaşıyorsunuz ama bu durumdan ne çocukların ne eski eşin haberi var. Adam hafta içi sizle hafta sonu onlarla. Sevgiliniz sırf eski eşi çalışmıyor diye evli gibi onların tüm mali yüklerini karşılıyor, bunu da muhtemelen sizin onunla aynı evde yaşayıp maddi yükü paylaşmanız sayesinde yapıyor.
Ayrıca adamın eski eşi ile anlattıkları baştan sona bana göre yalan ve klişe zira madem boşanma kelimesi hep ortada varmış neden ilk çocuktan sonra 8 sene çocuk yapmadıkları halde boşanmayıp birde üstüne ikinci çocuğu yapmışlar ya da neden bir kadın maddi açıdan aşağı bulduğu ve küçümsediği ve sevmediği bir adama iki çocuk ve ömrümün 10 senesen fazlasını vermiş. Tek çocuk için bile neredeyse 8 sene güya o kadına katlanan erkek arkadaşınız ne olmuşta ikinci çocuğa rağmen boşanmaya karar vermiş. Erkek arkadaşınızın eski eşi madem o kadar kötü bir insanmış; sevgiliniz iki çocuğuda okul yaşında olan bu kadının tüm hayatına neden sponsor olmaya devam ediyor. Kadının nafakasını ve çocuklarının ihtiyaçlarının kendi ile ilgili kısımlarını karşılayıp kenara çekilmiyor da tüm fedakarlığı sizden bekliyor.
Yaşınız çok büyük sayılmaz. Bakın size bir tavsiye kadınlar 30 yaşına kadar erkeklerin sevgilerini hep sözlerinde ve romantik tavırlarında ararlar ama 30 yaşını geçince anlarlarki asıl sevgi söylenen klişe sevgi sözleriyle , bir iki romantik jestte değil, sizin için yaptığı fedakarlıkla , sizi hayatında koyduğu yerle belli olur. Siz sevgilinizin hayatında bırakın çocukları ve annesini eski eşinden bile sonra geliyorsunuz. Zira hala gelecek planlarında eski eşinin sorumlulukları sizden ve doğacak evlatlarınızdan önce yer alıyor.
Bence bir oturun düşün siz bu adamla beraber olmak için bir çok fedakarlık yapacaksınız , maddi manevi zorlanacaksınız ama o sizin için ne fedakarlık yapıyor ya da sizin huzur ve mutluluğunuz için hangi konuda sizi ön planda tutuyor?

Son düzenleme:
Eeee mükemmel bir aşk var birbirini seven insanlar var aileler desen zaten çok destek oluyor pembe panjurlu bir yuva da var de hikayede kötü kalpli zamanında adamı paramparça etmiş bir eski eş de var . Sorun nerede? Öyle bir anlatmışsınız ki konu sahibi sizinki gibi bir aşkı hiç görmedim derdim biraazcik hayat tecrübem olmasa.
O adamın birazcık vicdanı varsa o iki çocuğa eşek gibi bakacak . Annesi hep para isteyecek orada hep eski eşi ihtiyaçlarını isteyecek . Siz bu hikayede olmaya devam edeceksiniz maddi yönden bu adamı desteklemeyi kabul etmelisiniz . Çünkü adam saklamıyor durumu ne yapsın çocuklardan mi kessin bu kadar yılında yanında olan pis donlarini yıkayan iki çocuğunun annesine mi vermesin?

Ve kadın bunu biliyordu. Ona rağmen bekliyordu.
Bunun tam tersi olduğunu düşünebiliyor musun?
Eski eşiyle tatil yapan evli bir kadın, hayatında biri varken eski eşiyle hafta sonları biraraya gelen bir kadın.
Erkeklerin lafını ettirmeyeceği şeylere "anlayışlıyım" diye kendini kandırarak göz yuman hep kadınlar.

Üslup her şeydir Katip, üslup her şeydir...
Konu sahibi de standartlarının altına düşünce dert yandığı gün '' paragöz '' ithamı ile karşılaştığında yine de üslubunu bozmazsa, ancak öyle dikkate alırım bu sözü.

Bia gene döktürmüş.

En başta 2 çocuklu adamla birlikte olduğunuzda başınıza gelecekleri hesap etmeliydiniz. Adam maaşını eski ailesine ve annesine harcayacak, siz de evi geçindirecek, belki de kendi çocuğunuzun ihtiyaçlarını tek başınıza karşılayacaksınız. Üzgünüm ama bu işin sonunun mutlu bitmesi çoooook zor.

Eski eşle gözgöze gelen kadın bile tasavvur edemiyorum. Demediklerini etmediklerini bırakmazlar. Ama kendileri tatillerde pazar kahvaltılarında fink atarlar. Çocuklar için... Herşey çocuklar için...

Siz o eski eş meselesini bir açın da sevgiliniz ve anneciğine, üslup neymiş gösterirler. O kadar sayfa okudum, nerde üslup bozukluğu? Onlar acı gerçekler olmasın?
Satış temsilcisi tezgahtar olayı. Eski eşe kibar kibar lafları sokunca usluplu biz uslupsuz. Ayrica Konu sahibini ailesinden daha çok dusunenler var burada. Umarım başını derde sokmaz.

Satış temsilcisi tezgahtar olayı. Eski eşe kibar kibar lafları sokunca usluplu biz uslupsuz. Ayrica Konu sahibini ailesinden daha çok dusunenler var burada. Umarım başını derde sokmaz.
Valla o aileyi de anlamadım ki. Sevgililer tamam, eve çıkmışlar tamam. Ama eski eşten saklanmak ne ya? 10 aylık ilişkide bir tek adamın anası biliyor konu sahibini. Eski eş bilmiyor ama amca, dayı, alt komşu biliyor diye birşey olmayacağına göre. Böyle bir ilişkinin içine girseydim beni döve döve alırdı ordan ailem.

Yine iyilik meleği kadınları okuyorum. Sevgi her şeyin üstesinden gelir diyen melekler…

Cehennemde yalnız olacağım sanırım. Kötü kalpliyim
Kaçıl kenara, ben de geliyorum, ben de kötü kişi olacağım bu konuda.

Vay be ne aşk diyemeyeceğim; 42 yaşında boşanmış 2 çocuklu adam olarak 28 yaşında, bekar, müdür bir kadın bana baksa ayaklarını yıkayıp suyunu bile içerim onun.

Her zaman maddi manevi sizden önde olacak 2 adet çocuk. 14 yaş büyük, siz daha kazandığınız parayı harcama, gezme tozmanın tadını belki birkaç yıldır alırken ununu eleme eşiği yaklaşan iki çocuklu bir adam.

Evlenmeyin demek başkasına düşmez tabi ki ama çok iyi düşünün madem.

Merhaba.. Yazacaklarım umarım cok uzun olmaz.
Ben de cocuklu biri ile evlilik yaptım. Sizinki gibi aşk yoktu pek, benimki aileye inat saçma bir olaydı gerçi ama aşk evliliği olsaydı da sonuç değişmezdi diye düşünüyorum. Bizim aramızda 9 yaş vardı, kızı 2 yaşındaydı.
Sevgilinizin cocukları daha büyük ve halinde farkındalıkları cok daha fazla. Benimki 2 yasında olmasına ve kim oldugumu bilmemesine rağmen çok çok zor geçiyordu. Onun olduğu zamanlarda babasıyla aynı koltukta bile oturamazdık, iki sohbet ettik diye saatlerce ağlardı. Bize gelince asla uyumazdı.
Eşinizin ilgisi hep ikiye bölünecek. İlgisi, vakti, maddiyatı, her şeyi. (doğal olarak.)
Siz fazlasını istedikçe "bunu bilerek birlikte oldun" olacak adı. Eski eşe göre de problemler değişecek. Bazen çocukları dolduracak, bazen evinizi huzursuz etmek için lüzumsuz muhabbetlere girilecek belki.
Çocuk istemek en doğal hakkınızken belki ertelemek zorunda kalacaksınız. Benim eski eşim bilinçli bir şekilde korunmamamıza rağmen hamile kaldığımda "ben şuan kızıma zor bakıyorum, bu bebeğe hiç bakamam" demişti. Yavrum sanki istemediğim yerde durmam deyip bir iki hafta içinde o stresten düşmüştü zaten.

Daha bir dünya örnek verebilirim size.
Aynıları olmaz belki ama mutlaka benzer problemler olacaktır. Belki bir istisna olacak, tam tersi çok da mutlu olacaksınız ama gençliğinizi, kariyerinizi ve en önemlisi psikolojinizi bu ufak ihtimal için riske atmaya değer mi bilmiyorum.

Ama ne olursa olsun, bu işin sonunda çok mutlu olmanızı diliyorum umarım en doğru kararı verirsiniz.

Aklima hep adnan ve bihter geliyor böyle durumlarda. Bi serefsiz behlül ve zenginlik eksik

Eski eşim deyince bi rahatladım. Neyse ki o adama ısrarla çocuk vermeye kalkmamışsınız. Şu an mutlusunuz inşallah?

28 yaşında işi gücü olan bekar kızsın,evlenmiş boşanmış 2 çocuklu adamla ne işin olur senin.yarın evlenince anlattığın o pembe mutlu aşk tablosunun pembesi gider tozu kalır.bekar erkek mi yok canım benim,adam uyanık o çocuklarina eski eşine annesine bakacak sen de ev gecindireceksin hayat boyu mücadele edeceksin maddi manevi o yüzden yol yakınken dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…