• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Çocuklu Adam

Merhaba, sırf bu konum için üye oldum. Çok arada kalmış durumdayım. Erkek arkadaşımla iş yerinde tanıştık. O zaman yeni boşanmıştı. Arap saçına dönmüş bir ilişkiyi resmi olarak yeni bitirmişti daha dogrusu. Gel zaman git zaman aramızda çok büyük bir aşk doğdu. Gerçekten tutulduk birbirimize. Ben böyle bir şeyin içine birbirimize ilk duygularımızı açtığımızda ona söylemiştim. Ama yaşarken oyle olmuyor. Aşk, uyum, bağlılık bambaşka şeyler. Onun iki çocuğu var. Boşanmış. Çocuklarına aşırı düşkün bir baba. Oğlu 12 , kızı 4 yaşında. Erkek arkadaşım 42, ben 28 yaşındayım. Biz çalıştığımız şirketten daha iyi bir şirkete yine birlikte geçiş yaptık. Aynı zamanda da birlikte yaşamaya başladık. Aylarca 24 saat birlikteydik. O haftasonu çocuklarına gittiğinde ben de aileme gidiyordum. Annemle babamla vakit geçiriyordum. Haftaici evde, is yerinde hep birlikteydik. Bu arada ikimiz de müdür olarak çalışıyorduk. Şimdi ben başka bir şirkete gectim yine müdür olarak. İs yerlerimiz ayrıldı. Ama evlerimiz yine bir tabiki. Evimi çok seviyorum. O da çok bağlı evine. Orasi bizim yuvamız. 10 aydır beraberiz. Birbirimize saygımız, aşkımız hiç değişmedi. Birbirimizden sıkılmak söyle dursun, 2 gün ayrı kalsak birbirimizi özleyen bir çiftiz. Biz birbirimizin yaşamında her bakımdan desteğiz.
Şimdi gelelim soruna. Çocuklar baba ve annesinin bosanma durumuna yeni yeni alışıyorlar. Ben erkek arkadaşımın annesiyle tanışıyorum. Gidip geliyorum, telefonda konuşuyoruz. Aramız gayet iyi. Birlikte yaşadığımızı da biliyor. Benim annem babam yani çekirdek ailem de destekliyor. Ancak eski eşi ve çocukları henüz hayatında benim olduğumu bilmiyorlar. Bunun bir süreç olduğunu ve çocuklarının kendisinden uzaklasmasindan korktuğunu söylüyor. Evliliği düşünüyoruz. Hatta birkaç gün sonra doğum günüm ve evlenme teklifi edeceğini de bir kere ağzından kaçırdı. Bizim bastan beri yola çıkış amacımız hep evlilikti.

Yaş farkını hiç sorun etmiyorum ama haliyle çocuklar ve eski eşiyle ilgili tereddütlerim var. Birde düşündüğüm maddi açıdan zaten 2 çocuğu var, onlara yeri geldi mi para yetismeyebiliyor. Bizim de cocugumu olursa, ki ben kesinlikle çocuk istiyorum. Nasil olacak? Biz de ara ara konuşuyoruz. Onun çekinceleri var, benim de var.
Mesela eski esinin 10 ay olduğu halde hala beni bilmemesi benim icin sorun. Bu yasa geldiği halde hala ne evim ne arabam var. Cocuklarim kirada oturuyor. O evin kirası, bizim evin kirası, annesine arada bir yardım etmesi vs.hepsi onun üzerinde. Hep mücadele içinde bir hayat. Ben de çalışıyorum, elimden geldiğince destek olurum tabiki ama bazen aklıma hakikaten yatmıyor. Yapma kızım bosver diyorum. Ama üzerime titreyen, üzerine titrediğim adamı birakmak ,herseyin yolunda gittiği iliskimi de bitirmek istemiyorum.
Eski esiyle cocuklari için görüşüyorlar, bu boyle olacak hep biliyorum ki, o konuda da güven açısından hicbir problemim yok. Ama bazen bunyem kabul etmiyor. Ellerim terliyor, carpintim başlıyor, kötü oluyorum. Bu ilişki yürür mü? Maddi manevi sorunlar olsa bile çözülür mü? Ne dersiniz? Tecrübeli arkadaslarin da yorumlarını bekliyorum... Teşekkür ederim.
Eski eşi neden sizi bilmiyor? Neden eski eşten sır gibi saklanıyorsunuz?

Aşk güzel şey de gerçekler aşkın önüne geçer zamanla . Öncelikle her zaman önceliği çocuklar olucak . Maddi ,manevi . Yani gerekiyorsa çocukların okul masrafı için siz sikisicaksiniz , çocuklar tatile gidicek siz kendinizden kisicaksiniz vs vs . ( Ki bence de oncelik çocuklar ) Yani bu gbi durumlari göze almanız gerekir . İyi düşünun ,taşının .

Sert demiyelim de gercekci. Bir bosanmaya sahit oldum. Herkes kadini kötüledi. Aileside dahil. Adam daha bosanmadan yeni kadin bulma derdine düstü sülale ve kendisi. O adaminda iki cocugu var. Hemen yeni biri bulundu tabi. Evlenildi, affedersiniz kadinin hayatinin icine ettiler el birligi ile resmen. Sözde adamda cok iyi bir adamdi. 🙄

Yalan dolan yaf, Türk aileleri vicdansız elin kızını gözleri kapalı vicdanları rahat kandırıyorlar. Benim de 2 çocuklu kuzenim boşandı, sorumsuzdu, çalışmıyordu eve dayım bakıyordu üstelik karı kızla mesajlaşıyordu. Şimdi teyzem de yengem de fellik fellik gelin arıyor şaka gibi sanki çok şahane bir adam oldu da.. Ex gelin lafı çakmış mesaj atmis başkasının da başını yakmayın demiş. teyzem de yazmış ki benim yeğenim pırlanta ben onu evlendiricem. Eski geline inat mı pırlanta görüyorlar yoksa gerçekten mi pırlanta diyorlar bilemedim ama kafalar pırıl pırıl. Erkek tarafı ailelerinin kafalar milyon yani asla dediklerine inanmayın.

Yalan dolan yaf, Türk aileleri vicdansız elin kızını gözleri kapalı vicdanları rahat kandırıyorlar. Benim de 2 çocuklu kuzenim boşandı, sorumsuzdu, çalışmıyordu eve dayım bakıyordu üstelik karı kızla mesajlaşıyordu. Şimdi teyzem de yengem de fellik fellik gelin arıyor şaka gibi sanki çok şahane bir adam oldu da.. Ex gelin lafı çakmış mesaj atmis başkasının da başını yakmayın demiş. teyzem de yazmış ki benim yeğenim pırlanta ben onu evlendiricem. Eski geline inat mı pırlanta görüyorlar yoksa gerçekten mi pırlanta diyorlar bilemedim ama kafalar pırıl pırıl. Erkek tarafı ailelerinin kafalar milyon yani asla dediklerine inanmayın.
Boşansamm kocamın çoraplarını nasıl salonun ortasına top şeklinde attığına kadar yazdırırım :D canım kocam boşanma lafını asla etmez :D

Ben bahsettim adam hakkinda düsüncelerimi dile getirince "Sen kardesimi kötüleyemezsin bik bik" diye tepki aldim. Dediklerim bire bir cikti. Daha önce isi gücü sosyal cevresi kadin su anda izim almadan markete bile gidemiyor. 🙄

Eski eşi neden sizi bilmiyor? Neden eski eşten sır gibi saklanıyorsunuz?

Niye boşandığını çıkıp konu sahibesine söyleyebilir de ondan başka niye olacak. ... Konu sahibesi kaçmasın diye. Ya da adam 2 tarafı da kandırıp idare ediyordur.

Yok canım haklısınız elbet ki olabilir. Ama sevmiyorum diyip cinselliğine devam eden birini ben istemem açıkçası. Hani sevmiyorum istemiyorum ama elde bu var kafası. 😬😐
Tabi tabi. Çok normal canım erkekleri böyle kabul edelim diyecek halim yok. Bunlar düşündüğümüzden daha kalabalık yani onu ifade etmek istedim😡

Konu sahibinin erkek arkadaşı da o kadar mükemmel biriyse ve evliliği çocuğuna göre hesap yaparsak 14 15 senelik evlilik uzun süren evlilik tek taraflı kolay kolay bitmez hemde 2 çocuk varken ayrıca boşanir boşanmaz sevgililik olmuş . Daha yeni boşanmış hemen başka birini bulmuş

Tekrar merhaba, neden ayrıldığını sormuşsunuz, ona cevap vermek istiyorum. Evliliğin başından beri hep bir boşanma lafı geçiyormuş. Genel olarak kişilik uyuşmazlıkları var. Eski eşi materyalist ve para varken iyi yokken eşine kötü davranan evden bela okumaya ağır laflar etmeye başlayan bir insanmış. Onun dışında bunca yıl içinde hep kavga gürültü. Çocuklar için katlanılmış ve aşkın olmadığı bir evlilik. Erkek arkadaşım duygusal yapıda bir insan. Çocuklarının ona ters cikma ihtimalinden bahsederken bile gözleri doluyor. Bu hassasiyeti jir baba ve insanı açıdan benim çok hoşuma gidiyor ama bir yandan da korkutuyor beni. Boyle bir durum yaşayacağım daha önce aklıma bile gelmezdi benim. Evlilik, çocuk konusunda tabiki daha önce evlilik yaşamış çocuk sahibi olmuş birine göre çok toyum. Yeni bir durum, katlanilmasi zor duygusal çıkmazlar oluyor kafamda. Kesin karar vermiş değilim. Duygularım herseyiyle evet diyor. Mantığım ise dur bakalim orada diyor. Bu arada hayatimda birçok kişi oldu. Girdi, çıktı. Yani ilk kez ilişki yaşayıp da hemen kapılmış biri değilim. Bu olay çok farklı benim icin. Hayatimda ilk kez biriyle evlilik istedim oyle soyleyeyim.
Eski karısı için ruh hastası demeyi unutmuş, hayret.

Konu sahibinin erkek arkadaşı da o kadar mükemmel biriyse ve evliliği çocuğuna göre hesap yaparsak 14 15 senelik evlilik uzun süren evlilik tek taraflı kolay kolay bitmez hemde 2 çocuk varken ayrıca boşanir boşanmaz sevgililik olmuş . Daha yeni boşanmış hemen başka birini bulmuş

Valla erkekler kendileri tekmeyi yemiş olsa da ertesi gün kadın aramaya çıkıyor. Benim çocuğum var onunla ilgileneyim yok, bir soluklanayım yok, hemen buluyorlar. Bir tane aldatıp tekme yiyen abi tanıyorum, 6 ay sonra evlendi ama aldattığı kadın değil başka biri. Metres tuttuğu kadından da tekme yemiş sonra internetten buldu birini hemen evlendi. Kadının da 1 çocuğu varmış şimdi gitti ona babalık yapıyor kendi çocuklarını görmüyormuş bile. Kuzenim aynı, evde durmasın diye yengem 1. aydan gelin bakmaya başladı. Boşanmanın maddi manevi çilesini kadınlar çekiyor hep, herifle tüm sorumluluklardan azade olup çocukları anneye atıp toz oluyor.

Merhaba, sırf bu konum için üye oldum. Çok arada kalmış durumdayım. Erkek arkadaşımla iş yerinde tanıştık. O zaman yeni boşanmıştı. Arap saçına dönmüş bir ilişkiyi resmi olarak yeni bitirmişti daha dogrusu. Gel zaman git zaman aramızda çok büyük bir aşk doğdu. Gerçekten tutulduk birbirimize. Ben böyle bir şeyin içine birbirimize ilk duygularımızı açtığımızda ona söylemiştim. Ama yaşarken oyle olmuyor. Aşk, uyum, bağlılık bambaşka şeyler. Onun iki çocuğu var. Boşanmış. Çocuklarına aşırı düşkün bir baba. Oğlu 12 , kızı 4 yaşında. Erkek arkadaşım 42, ben 28 yaşındayım. Biz çalıştığımız şirketten daha iyi bir şirkete yine birlikte geçiş yaptık. Aynı zamanda da birlikte yaşamaya başladık. Aylarca 24 saat birlikteydik. O haftasonu çocuklarına gittiğinde ben de aileme gidiyordum. Annemle babamla vakit geçiriyordum. Haftaici evde, is yerinde hep birlikteydik. Bu arada ikimiz de müdür olarak çalışıyorduk. Şimdi ben başka bir şirkete gectim yine müdür olarak. İs yerlerimiz ayrıldı. Ama evlerimiz yine bir tabiki. Evimi çok seviyorum. O da çok bağlı evine. Orasi bizim yuvamız. 10 aydır beraberiz. Birbirimize saygımız, aşkımız hiç değişmedi. Birbirimizden sıkılmak söyle dursun, 2 gün ayrı kalsak birbirimizi özleyen bir çiftiz. Biz birbirimizin yaşamında her bakımdan desteğiz.
Şimdi gelelim soruna. Çocuklar baba ve annesinin bosanma durumuna yeni yeni alışıyorlar. Ben erkek arkadaşımın annesiyle tanışıyorum. Gidip geliyorum, telefonda konuşuyoruz. Aramız gayet iyi. Birlikte yaşadığımızı da biliyor. Benim annem babam yani çekirdek ailem de destekliyor. Ancak eski eşi ve çocukları henüz hayatında benim olduğumu bilmiyorlar. Bunun bir süreç olduğunu ve çocuklarının kendisinden uzaklasmasindan korktuğunu söylüyor. Evliliği düşünüyoruz. Hatta birkaç gün sonra doğum günüm ve evlenme teklifi edeceğini de bir kere ağzından kaçırdı. Bizim bastan beri yola çıkış amacımız hep evlilikti.

Yaş farkını hiç sorun etmiyorum ama haliyle çocuklar ve eski eşiyle ilgili tereddütlerim var. Birde düşündüğüm maddi açıdan zaten 2 çocuğu var, onlara yeri geldi mi para yetismeyebiliyor. Bizim de cocugumu olursa, ki ben kesinlikle çocuk istiyorum. Nasil olacak? Biz de ara ara konuşuyoruz. Onun çekinceleri var, benim de var.
Mesela eski esinin 10 ay olduğu halde hala beni bilmemesi benim icin sorun. Bu yasa geldiği halde hala ne evim ne arabam var. Cocuklarim kirada oturuyor. O evin kirası, bizim evin kirası, annesine arada bir yardım etmesi vs.hepsi onun üzerinde. Hep mücadele içinde bir hayat. Ben de çalışıyorum, elimden geldiğince destek olurum tabiki ama bazen aklıma hakikaten yatmıyor. Yapma kızım bosver diyorum. Ama üzerime titreyen, üzerine titrediğim adamı birakmak ,herseyin yolunda gittiği iliskimi de bitirmek istemiyorum.
Eski esiyle cocuklari için görüşüyorlar, bu boyle olacak hep biliyorum ki, o konuda da güven açısından hicbir problemim yok. Ama bazen bunyem kabul etmiyor. Ellerim terliyor, carpintim başlıyor, kötü oluyorum. Bu ilişki yürür mü? Maddi manevi sorunlar olsa bile çözülür mü? Ne dersiniz? Tecrübeli arkadaslarin da yorumlarını bekliyorum... Teşekkür ederim.
İlişkiyi yürütecek olan sizlersiniz. Gerçekten bir sevgi ve bağlılık varsa yürür tabii. Çocuğu olup sonradan başkasıyla mutlu olan çok insan var

Cocuklari evden alıp annesine götürüyor, bazen de evet evlerinde görüyor çocukları. Akşam da tekrar dönüyor.

Hii cocuklara çok düskün adam, cocuklara stabil hayat sunmuyor.

Kadin bunun hayatini zehir etti ve ona rağmen hafta sonlari beraber geçiriyor öyle mi?

Bu adam yalan söylüyor. Bosanma kağidina baktiğini sanmiyorum, boşanma olduğunu bile düşünmüyorum. Bana sorarsan adam hayatini yaşiyor, kadindan kadina gidiyor.

Eşinede tabiki seni anlatmaz, işi yoğun diye güya eve oğramiyor o. Adamin annesi ile görüşüyorsanda "ee tabii irkeek benim oğlum" diye bakiyordur olaya.

Bir evlilik hiçbir zaman tek tarafli bitmez. Unutma bunu. Adam sadece eşini kötülüyorsa, bil ki adamin kendisi kötüdür.

Yaşadiğin sandiğin bir aşk koca bir balon, bir yalan. Patlamaya yakin.

Bu benim en çok kanıma dokunan ve içime sinmeyen konu zaten. Bir yere varamayacaksa da bu iş, daha sonra pişman olmayacağım sağlıklı bir karar alabilmek için buradayım.

Soylememe sebebini size nasil acikliyor? Durun tahmin edelim mutlulugumuza golge dusursun istemiyorum diyordur kesin.

Bu benim en çok kanıma dokunan ve içime sinmeyen konu zaten. Bir yere varamayacaksa da bu iş, daha sonra pişman olmayacağım sağlıklı bir karar alabilmek için buradayım.
Bak burası çokomelli işte, siz herşeyden evvel burayı sorgulayın. Bu fikri sevgilinize açın, aaa dur ya da açmayın. Direkt kadınla tanışın. Anası ile bir olup kapatamasın kadının ağzını.

İnsanın kafası bazen olayları yasarken o kadar bambaşka seylere kayıyor ki, iste bu yüzden bana bu işin zorluklarının hatırlatılması ve aslında duygularımla ötelediğim şeylerin yazılması için de açtım bu konuyu. Birbirimizi tanımıyoruz sonuçta ne kinimiz olabilir ki. Üslup hayatın her alanında önemlidir ama üslubu en ters gelen arkadasin bile içinde kötülük olduğu için o yorumları yaptığını duwunmuyorum. Belki de sağlam bir sarsilma lazımdı bana. Onun için de bir vesileyle buraya yazdım. Dedigim gibi, bakacağız, sağlam kafayla düşünmek irdelemek ve sağlıklı bir sonuca varmak gerekiyor. Kimseye haksızlık etmeden... kendime de...

Back