- Konu Sahibi Howdeepisyourlove
fiziksel görüntünüz kötümü yada bi sıkıntımı var . aileniz uygun gördü . 15 yıl sonra yaşlı adamamı bakacaksınız bide annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereden baksan saçmalık. Adamın kazancının yarısına ortak olmayı, ancak yarısı üzerinde plan yapmayı baştan kabul ediyor. Hayat kalitesi daha yüksek olabilecekken. Hem de kim için? Kadınlığının en güzel zamanlarında, 30’larında, 50‘lik bir adam ve onun çalışmaya tenezzül etmeyen eski eşi için.Konu sahibi de standartlarının altına düşünce dert yandığı gün '' paragöz '' ithamı ile karşılaştığında yine de üslubunu bozmazsa, ancak öyle dikkate alırım bu sözü.
Ailesi modernmiş, eğitimciymiş. O yüzden hoşgörülülermiş.fiziksel görüntünüz kötümü yada bi sıkıntımı var . aileniz uygun gördü . 15 yıl sonra yaşlı adamamı bakacaksınız bide annesi
Yok, inanın öyle cahillikten korunmayı bilmemekten değildi hamilelik. O da istiyordu, ben de. Ayrılsak bile benim mesleğim ve iyi maaşım vardı zaten, her türlü bakardım tek başıma bir bebeğe. Ama hamilelik olunca fikrinin değişmesi, ona bakamam demesi zaten evliliği bitiren parçaydı. Çok şükür uzamadan anlaşmalı bitti o evlilik.Eski eşim deyince bi rahatladım. Neyse ki o adama ısrarla çocuk vermeye kalkmamışsınız. Şu an mutlusunuz inşallah?
Oğlumun babası ile aynen anlattığınız şekilde boşandım.Evi de arabayı da aldım,dosyaya baksanız anlaşmalı tabi, ne diye boşanmış ki bunlar dersiniz öyle pür-ii pakkDaha doğrusu anlaşmalı boşanma olayında karşılıklı anlaşılıyor ve sözleşmeye yansımıyor olaylar. Diyelim ki kadın adamı başka bir kadınla yatakta yakaladı. Dava açıp kanıtlarsa ne var ne yok alır. Adam diyor ki zaten alacak, rezillik çıkmasın konu uzamasın. Tazminat, ev, araba vereyim anlaşalım. Böylece anlaşmalı boşanılmış oluyor. Her anlaşmalı boşanma medeniyetten kurularak boşanma anlamına gelmiyor. Kimbilir ne halt etti de boşadı kadın.
Sorunsuz evliliğimde 2.boşanma lafı sevüşememek yüzünden geçti desem abartmış olmam, hatta evet evet baya geçti. Adamın iki çocuğu da benden bu arada, devamlı görüşmek zorunda olduğu bir eski eş ve bakmak zorunda olduğu 2.bir ev yok. Ha bir de, aramızda 5 yaş var sadece.Yazılacak her şeyi arkadaşlar yazmış.
10 15 sene sonra doya doya sevişemeyeceğiniz adamla evlenmeyin demeye geldim ben
Hayır aksine, yeşil gözlü beyaz tenli sarışın Bulgaristan gocmeni bir kadınım.Şimdi kendime güzelim demek ne kadar doğru bilinmez ama su zamana kadar çevremde beğenmeyen birine rastlamadım.fiziksel görüntünüz kötümü yada bi sıkıntımı var . aileniz uygun gördü . 15 yıl sonra yaşlı adamamı bakacaksınız bide annesi
Ben sizin bu ilişkiyi iyi yürüteceginizi düşünüyorum. Kendine güvenen biri izlenimi aldım sizden. Çok kıskanç biri degilseniz neden olmasın. Önceki mesajimda bahsettiğim gibi, hiç evlilik yapmamış bir arkadaşım 2 kez boşanmış biri ile evlendi ve mutlular. Bu arkadaşım olgun ve kendinden emin biri olduğundan zorlanmadı.Hayır aksine, yeşil gözlü beyaz tenli sarışın Bulgaristan gocmeni bir bayanım. Şimdi kendime güzelim demek ne kadar doğru bilinmez ama su zamana kadar çevremde beğenmeyen birine rastlamadım.
Çok kıskanç biri değilim ama hayatımda böyle bir şey daha önce yaşamadığım için ne yapacağımı bilemeyebiliyorum. Duygular ağır basıyor ve bazı şeyleri kaldıramayıp bitsin diyebiliyorum. Ve bence diğer arkadaşların da dediği gibi tepki verdiğim şeyler haklı sebepler. Hala kafam karışık bu nedenle duygularından bir sıyrılıp dusunmem gerekiyor. Ayrılmak da evlenmek de çocuk oyuncağı değil. İyi degerlendirebilmem lazim. Arkadaşınız ne kadar zamandır evli? Eşinin çocuklarıyla diyaloğu nasıl?Ben sizin bu ilişkiyi iyi yürüteceginizi düşünüyorum. Kendine güvenen biri izlenimi aldım sizden. Çok kıskanç biri degilseniz neden olmasın. Önceki mesajimda bahsettiğim gibi, hiç evlilik yapmamış bir arkadaşım 2 kez boşanmış biri ile evlendi ve mutlular. Bu arkadaşım olgun ve kendinden emin biri olduğundan zorlanmadı.
Çözülmez...Evlilik şuan ki hayatınız gibi birşey değil...Adamın sorumlulukları var ...Sizinde daha hiç tecrübe edemediğiniz sıfırdan bir hayatınız ve hayallerınız var...Sizin yüreyeceğiniz yollara asfalt dökmüş tekrar yürüyor...Sizin hayaller dediğiniz seyleri o yasadı ve eskitti ....Ama böylesine bir mertebeye gelipte şu tabloyu göremediğinizi düşünmüyorum ee ailenizde desteklediğine göre sizi sanırım denemekten bırsey kaybetmem dusuncesınde de olabılırsınız...Hayatınız için doğru kararlar diliyorumMaddi manevi sorunlar olsa bile çözülür mü? Ne dersiniz? Tecrübeli arkadaslarin da yorumlarını bekliyorum... Teşekkür ederim.
7 yıldır evliler. Arkadaşımın da iki çocuğu oldu. Evlendiği ilk yıl hamile kaldı, 3 yıl sonra tekrar çocuğu oldu. Diyalogları iyi diye biliyorum. Tabi doğruysa bana söyledikleri. Ancak şunu belirtmek isterim aralarında ki yaş farkı daha az. İyi düşünün tabi kolay bir karar değil. Arkadaşım da gel gitler yaşadı sonra sevgi ağır bastı.Çok kıskanç biri değilim ama hayatımda böyle bir şey daha önce yaşamadığım için ne yapacağımı bilemeyebiliyorum. Duygular ağır basıyor ve bazı şeyleri kaldıramayıp bitsin diyebiliyorum. Ve bence diğer arkadaşların da dediği gibi tepki verdiğim şeyler haklı sebepler. Hala kafam karışık bu nedenle duygularından bir sıyrılıp dusunmem gerekiyor. Ayrılmak da evlenmek de çocuk oyuncağı değil. İyi degerlendirebilmem lazim. Arkadaşınız ne kadar zamandır evli? Eşinin çocuklarıyla diyaloğu nasıl?