İki Çocuklu Adam

Sanırım siz bakarsınız . Şimdi samanlık seyran geliyor emin ol evlenince o dertler katlanıp katlanıp artacak .bi de arada 14 yaş fark .siz farkı umursamıyorsunuz ama ilerde onu da umursayacaksınız.
Bu saatten sonra ne denir bilemiyorum zaten aynı evde yaşıyorsunuz . Demek ki hiçbir sorun yok ki aynı evde yaşamaya karar verdiniz . İnşallah bir ömür mutlu olursunuz . Pişman olmazsınız. Şimdi sevgi gözünüzü kör etmiş gibi. Ne desek boş olur .

Soylememe sebebini size nasil acikliyor? Durun tahmin edelim mutlulugumuza golge dusursun istemiyorum diyordur kesin.

Çocukları bu nedenden dolayı, bosanmamizin üzerinden çok geçmediği için benden uzaklastirmasindan korkuyorum. Herseyin bir zamanı var, adım adım ilerleyecek hersey mutlaka diyor. Bu eski esin haberi olmaması olayına ben zaten en fazla bir iki ay daha müsamaha gösterebilirim. Konuya yazan arkadaşların düşündüğü gibi de vur kafasına al lokmasını biri değilim. Sadece vicdanlı ve haksızlık yapmak istemeyen biriyim. Birde seviyorum tabiki, simdi bunu söylemekte sakinca yok. Yine de kafama yatmayan bir evliliği de aşkından ölsem yapmam.

Kötü bi kadın çünkü eski eş para göz bir kadın çünkü nafaka aldı. Çocukları tek başına yapmıştı halbu kiiiiiiiiiii
Paragözmüş de mi? Ahahah iyi ki de paragözmüş. Kanaatkar olunca madalya takılmamış demek, paragöz olmuş kadın da.
Niye boşandığını çıkıp konu sahibesine söyleyebilir de ondan başka niye olacak. ... Konu sahibesi kaçmasın diye. Ya da adam 2 tarafı da kandırıp idare ediyordur.
Vardı böyle bir konu. Adam '' Eski eşime haksızlık ettim. '' diye, 2.eşten boşanıp eski eşe dönüyordu. Hatta 2.eşi ile evliyken çoluk çocuk tatile çıkmış adam eski karısı ile.

5 gün sonra duruşmam var. 2 çocuğum için verdiğim şanslara rağmen olmadı bitiyor. Istisnalar vardır illa ki ama kolay değil kadının sabrı taşmadıkça ayrılmaz. Yazdıklarınızı okuyunca ne kadar genç masum geldiniz sanırım buna hayat tecrübesi diyorlar (malesef). Bir de şu an eşimle yeniden tanışsam çocuksuz sevgili olarak yaşasam kesinlikle yine aşık olurdum. Ama evlilik versiyonu bu şekilde sonuçlanıyor...

Vallahi bu adam boşanmamış ve yalan söylüyor. Sizin olmadığınız zamanlarda çocukları kendi evine getirirdi boşanmış olsaydı. Sizle tanıştırırdı birlikte gezerdiniz. Sizi söylemiyor çünkü eski eşin ve çocukların adamın 2. bir hayatı olduğundan haberi yok.
Eski eşle hafta sonları bir araya geliyor ve aile Saadeti mod on. Siz daha 10 aydır birliktesiniz ve ayaklarınız doğal olarak yere basmıyor adamı mükemmel sanıyorsunuz. Hepimiz aşık olduk aşk yaşadık; 10 aylık ilişkiye eşek bağlasan gözlerinden kalp çıkar. Kendinize çok yazık ediyorsunuz. Adam size resmen ev açmış ve kullanılıyorsunuz.

Arkadaş biri de çıksın dürüstçe severek evlendim ama beceremedim evliliğimi b.k ettim desin elini opücem eğilip
Erkek gibi gelip bunu diyen adamla evlenirim, kalkıp da '' Eski karım tam bir ruh hastasıydı. '' minvalinde konuşan adamla evlenmem.

Siz en buyuk haksizligi kendinize yapiyorsunuz zaten. Adam vicdan dusunse 2.cocugu yapmazdi zaten. mutsuz bir evlilikte 2 cocuk yapmis adam. Baskasina vicdanli olmayan adam size geldiginde zaten iyice profesyonel vicdanli olmustur. Ayni durumda siz olsaydiniz 2 cocugunuz olsaydi bu adam ask,sevgi diye pesinizde gezer miydi?

Adam 14 yillin evlilikten 1 ay sonra ciddi bir iliskiye başlamasida ayri bir tuhaf.

Ve kimse durduk yere eski eşin kirasini ödemez.

Bu adam boşanmadi. Kesin ve nettir. Ikinizide ayri ayri idare ediyor. Boşanmiş bir adam, ve beraber yasayacaği kadar ciddi bir ilişkisi olan bir adam, hafta sonu eski eşe gitmez. Midesizliktir bu.

Aklima geldikçe, konuyu nerden tutsam elimde kaliyor. Yeni boşanmiş bir adam nasil niye tekrar başka biri ile ev paylaşiyor? Onca yillik evlilikten sonra bu nasil bir olaydir?

Adam tamamen falso. Herşeyi ile. Aklima çok bilinen meshur adam geldi, güya sempatik gibi görünüp, eşini kendinden 20 yaş küçük biri ile aldatan adam. Oda sonradan tekrar boşandi. Ayni falsoluk diyelim.

şimdiden rahat degilsin, ilerde daha da problem olacak. cocuklari her zaman seninle iliskinin önünde olacak. kadınla görüşecek, kıskanacaksın. daha yasin çok genc, niye bu kadar bagajı olan bir adamla birliktesin. esine söylememiş olması çok garip. adam çok mu zengin? çok mu kariyerli? nesi var? bu yasta bu kadar Yuku alman gereksiz.

Boşanma olayı gerçekleşmiş, karara bağlanma evrağını gördüm. Ancak eski esinin beni bilmemesi, çocuklara hala söylememiş olması evet benim de canımı sıkan en ve katlanamadigim en büyük sorun. Bir iki ay süre verdim sadece bu konuya. Ondan sonra vereceğim karar net ve geri dönüşsüz olur. Ben yapamam edemem ayrılamam diyen kadınlardan değilim. Evet çok aşığım ama gitmeyi de cok iyi bilirim. Başka konu sahipleriyle cevap yazan arkadaşlar lütfen karıştırmasın beni.

Acaba nelerin sus payı o para. :)) Ah o paranın dili olsa da konuşsa.

Kaldiki bir kadin istese ev hanimi da olabilir. Bu ona paragöz yapmaz. Adam onu bastan öyle kabul ettiyse söz söylemeye de hakki yok kimsenin
Tabii ki onu paragöz yapmaz. Ama boşanan Kadinin bir kendini geçindirme planı olmalı. Ya aileisnin evine sığınmali ya da bir işe girmeli. Hem boşanıp hem Trendyol alışverişini,sigarani, şampuanı eski kocana kitleyemezsin. Bu çok yanlış bir şey

Valla konu sahibi , adam çocuklarından bahsederken gözleri doluyor diyince ben de iskillenmiştim bundan, adamın kadını ex eşinden ve çocuklarından dolayısıyla tüm yakın cevresinden 1yildir gizlemesi + çocuklarıyla duygu sömürüsü yapması= avcı....Allah bilir birlikte oturdukları evin kirasını ve masraflarını da konu sahibine kitliyordur çakal

Son düzenleme:
Yani iki eve birden bakacak. Daha doğrusu o eski evine sizde oluşacak yeni ev ve çocuklarınıza bakacaksiniz

Ay onu biliyorum, o kız eski eşe özenmiyordu. Eski eş kötü kadındı çünkü, pisss kadındı.

Hatirladim o konuyu. Kadin bayramda baba evinde esini bekliyordu :) es kisisi tabi eski esle tatildeydi :)

bu arada bu adamla evlendiğinizden o çok sorunlu diye bahsettigi eski es de cocuklar yüzünden illa ki sizin hayatınızda olacak. bu da dezavantaj bence. adam istediği kadar kadindan nefret etsin, görüşmek zorunda, ve dolayisiyla da eski es sizin hayatınızda olmaya devam edecek.

bu arada son yıllarda duygularla karar verme çok moda olmaya başladı. buna emotional reasoning deniyor. bunu medya, kitaplar, insanlar herkes destekliyor. seviyorsan bunları asarsın, ya da sevdiğin mesleği yap gibi gazlar. tabi ki aşık olacaksınız, seveceksiniz ama alacaginiz kararları duygularınızla degil aklınızla alin. duygular yenilir. veriler yanılmaz.

Bu kadar eşsiz bir partnerle benzersiz büyüklükte bir aşk yaşayan kadının gidişi de afili olur elbet. İnandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…