İki Çocuklu Adam

Eski eşi neden sizi bilmiyor? Neden eski eşten sır gibi saklanıyorsunuz?

Aşk güzel şey de gerçekler aşkın önüne geçer zamanla . Öncelikle her zaman önceliği çocuklar olucak . Maddi ,manevi . Yani gerekiyorsa çocukların okul masrafı için siz sikisicaksiniz , çocuklar tatile gidicek siz kendinizden kisicaksiniz vs vs . ( Ki bence de oncelik çocuklar ) Yani bu gbi durumlari göze almanız gerekir . İyi düşünun ,taşının .

Yalan dolan yaf, Türk aileleri vicdansız elin kızını gözleri kapalı vicdanları rahat kandırıyorlar. Benim de 2 çocuklu kuzenim boşandı, sorumsuzdu, çalışmıyordu eve dayım bakıyordu üstelik karı kızla mesajlaşıyordu. Şimdi teyzem de yengem de fellik fellik gelin arıyor şaka gibi sanki çok şahane bir adam oldu da.. Ex gelin lafı çakmış mesaj atmis başkasının da başını yakmayın demiş. teyzem de yazmış ki benim yeğenim pırlanta ben onu evlendiricem. Eski geline inat mı pırlanta görüyorlar yoksa gerçekten mi pırlanta diyorlar bilemedim ama kafalar pırıl pırıl. Erkek tarafı ailelerinin kafalar milyon yani asla dediklerine inanmayın.

Boşansamm kocamın çoraplarını nasıl salonun ortasına top şeklinde attığına kadar yazdırırım canım kocam boşanma lafını asla etmez

Ben bahsettim adam hakkinda düsüncelerimi dile getirince "Sen kardesimi kötüleyemezsin bik bik" diye tepki aldim. Dediklerim bire bir cikti. Daha önce isi gücü sosyal cevresi kadin su anda izim almadan markete bile gidemiyor.

Eski eşi neden sizi bilmiyor? Neden eski eşten sır gibi saklanıyorsunuz?

Niye boşandığını çıkıp konu sahibesine söyleyebilir de ondan başka niye olacak. ... Konu sahibesi kaçmasın diye. Ya da adam 2 tarafı da kandırıp idare ediyordur.

Yok canım haklısınız elbet ki olabilir. Ama sevmiyorum diyip cinselliğine devam eden birini ben istemem açıkçası. Hani sevmiyorum istemiyorum ama elde bu var kafası.
Tabi tabi. Çok normal canım erkekleri böyle kabul edelim diyecek halim yok. Bunlar düşündüğümüzden daha kalabalık yani onu ifade etmek istedim

Konu sahibinin erkek arkadaşı da o kadar mükemmel biriyse ve evliliği çocuğuna göre hesap yaparsak 14 15 senelik evlilik uzun süren evlilik tek taraflı kolay kolay bitmez hemde 2 çocuk varken ayrıca boşanir boşanmaz sevgililik olmuş . Daha yeni boşanmış hemen başka birini bulmuş

Eski karısı için ruh hastası demeyi unutmuş, hayret.

Valla erkekler kendileri tekmeyi yemiş olsa da ertesi gün kadın aramaya çıkıyor. Benim çocuğum var onunla ilgileneyim yok, bir soluklanayım yok, hemen buluyorlar. Bir tane aldatıp tekme yiyen abi tanıyorum, 6 ay sonra evlendi ama aldattığı kadın değil başka biri. Metres tuttuğu kadından da tekme yemiş sonra internetten buldu birini hemen evlendi. Kadının da 1 çocuğu varmış şimdi gitti ona babalık yapıyor kendi çocuklarını görmüyormuş bile. Kuzenim aynı, evde durmasın diye yengem 1. aydan gelin bakmaya başladı. Boşanmanın maddi manevi çilesini kadınlar çekiyor hep, herifle tüm sorumluluklardan azade olup çocukları anneye atıp toz oluyor.

İlişkiyi yürütecek olan sizlersiniz. Gerçekten bir sevgi ve bağlılık varsa yürür tabii. Çocuğu olup sonradan başkasıyla mutlu olan çok insan var

Cocuklari evden alıp annesine götürüyor, bazen de evet evlerinde görüyor çocukları. Akşam da tekrar dönüyor.

Hii cocuklara çok düskün adam, cocuklara stabil hayat sunmuyor.

Kadin bunun hayatini zehir etti ve ona rağmen hafta sonlari beraber geçiriyor öyle mi?

Bu adam yalan söylüyor. Bosanma kağidina baktiğini sanmiyorum, boşanma olduğunu bile düşünmüyorum. Bana sorarsan adam hayatini yaşiyor, kadindan kadina gidiyor.

Eşinede tabiki seni anlatmaz, işi yoğun diye güya eve oğramiyor o. Adamin annesi ile görüşüyorsanda "ee tabii irkeek benim oğlum" diye bakiyordur olaya.

Bir evlilik hiçbir zaman tek tarafli bitmez. Unutma bunu. Adam sadece eşini kötülüyorsa, bil ki adamin kendisi kötüdür.

Yaşadiğin sandiğin bir aşk koca bir balon, bir yalan. Patlamaya yakin.

Bu benim en çok kanıma dokunan ve içime sinmeyen konu zaten. Bir yere varamayacaksa da bu iş, daha sonra pişman olmayacağım sağlıklı bir karar alabilmek için buradayım.

Soylememe sebebini size nasil acikliyor? Durun tahmin edelim mutlulugumuza golge dusursun istemiyorum diyordur kesin.

Bu benim en çok kanıma dokunan ve içime sinmeyen konu zaten. Bir yere varamayacaksa da bu iş, daha sonra pişman olmayacağım sağlıklı bir karar alabilmek için buradayım.
Bak burası çokomelli işte, siz herşeyden evvel burayı sorgulayın. Bu fikri sevgilinize açın, aaa dur ya da açmayın. Direkt kadınla tanışın. Anası ile bir olup kapatamasın kadının ağzını.

İnsanın kafası bazen olayları yasarken o kadar bambaşka seylere kayıyor ki, iste bu yüzden bana bu işin zorluklarının hatırlatılması ve aslında duygularımla ötelediğim şeylerin yazılması için de açtım bu konuyu. Birbirimizi tanımıyoruz sonuçta ne kinimiz olabilir ki. Üslup hayatın her alanında önemlidir ama üslubu en ters gelen arkadasin bile içinde kötülük olduğu için o yorumları yaptığını duwunmuyorum. Belki de sağlam bir sarsilma lazımdı bana. Onun için de bir vesileyle buraya yazdım. Dedigim gibi, bakacağız, sağlam kafayla düşünmek irdelemek ve sağlıklı bir sonuca varmak gerekiyor. Kimseye haksızlık etmeden... kendime de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…