• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Çocuklu Adam

Haklısınız, evlilik olayı normalde de benim hemen atlayabileceğim bir şey değil. Şu durumda kendime zaten bunu yaparsam, hiçbir şeyden emin olmadan, hayatımın panik ataktan çarpıntıdan ibaret olacağını biliyorum. O nedenle bir süre böyle devam edip ya da ailemin evinde kalıp kafayi toparlamak, biraz ondan uzaklaşmış olmak en iyisi olacak gibi duruyor. İşime gücüme bakar, biraz kafa dağıtırım. Bu şekilde aynı ev içindeyken de sağlıklı karar vermek çok zor oluyor çünkü.

O para resmî olarak tazminat ödememek için verilmiş para büyük ihtimal. Kadının elinde bir kanıt, adama ait bir kusur, adamın bir falsosu var ki adam kadına para vermiş. Bu tipler çocuklarına nafaka vermekten imtina eder nasıl vermiş o parayı hiç düşündünüz mü?

Ayrıca çocuklar büyüdükçe masrafları çoğalır, adamın kazandığı üç kuruş onların nafakasına, oku, servis, kitap, ihtiyaçlarına gider. 28 yaşında çıtır çıtır siz de kıçının kılları ağarmış adamın evini geçindirir çeker çevirirsiniz. Bazı kadınlar şanssız ve akılsız bazı adamlar çakal ve ballı oluyor.

Türk kadınlarına akılsızlık neden vergi ... Beş para etmeyen heriflerin sırtlarında taşıyorlar, paralarını veriyorlar analarına danalarına çocuklarına bakıyorlar kart horozların bir lafına kanıyorlar....Konu sahibesi de pırıl pırıl bir kzıdır eminim kendini ziyan ediyor.

Tanıdık 40lık bir Türk kadın var şirket transferiyle İstanbuldan Amerikaya gitti. Yiyor içiyor geziyor, Ferrari de çekmiş, kendinden genç sevgili de bulmuş hayatı gıcırrrrr. Türkiyede kalsaydı evlenemedin evde kaldın zırıltılarını çekecekti daha da kötüsü bizim kara kıllı abilerden birinin çocuklarının kakasını temizleyecekti. Para, kariyer şu bu hayatta başarılı olmaya yetmiyor bunu gördüm insanda önce kafa olacak yoksa gerisi boş.

Okurken üzüldüm. Umarım gözünüze inen perde bir an evvel kalkar. Hadi siz iki çocuk ve eski eş sorumluluğu olan ve yaşça büyük birine tutuldunuz diyelim. Kulağa hiç cazip gelmiyor ama siz ona göre bulunmaz nimet olduğunuz için ideal erkek modunda takılıp gözünüzü boyamış olabilir. Ama aileniz nasıl destekliyor bunu yahu? Ben ona takıldım. Kızım kendinden 14 yaş büyük çocuklu adamla aynı evde yaşayacak. Düşüncesi bile kalp krizi geçirtir adama.

Üslup herseydir arkadaşlar. İnanın bütün ihtimalleri ben de düşünüyorum. Zaten kafam rahat, oh keka hersey mükemmel diye düşünseydim konuyu açmazdım. Ancak karşılıklı sohbet babında ilerlerse konu, kimse kimseyi kırmazsa mutlu olurum. O nedenle ciddi ciddi bir abla kardeş gibi dertleşip bana fikir verenlere tabiki her şekilde cevap veririm. Ama bu mesajların içerisinde böyle ciddi bir konuda dalga geçer gibi okuduğum mesajlar oldu. Onlara ilk ve son cevabım budur. Dedigim gibi üslup herseydir. Yine de herkese ilgilendikleri, fikirleri icin teşekkür ederim.
Kardeşim sen uslübu boşver.. Ben 32 yaşındayım senin ablan sayılırım lütfen kendine iyilik yap ve kendini üzdürme... Sevgilim dediğin adamın gerçek yüzünü göremiyorsun..

Üslup herseydir arkadaşlar. İnanın bütün ihtimalleri ben de düşünüyorum. Zaten kafam rahat, oh keka hersey mükemmel diye düşünseydim konuyu açmazdım. Ancak karşılıklı sohbet babında ilerlerse konu, kimse kimseyi kırmazsa mutlu olurum. O nedenle ciddi ciddi bir abla kardeş gibi dertleşip bana fikir verenlere tabiki her şekilde cevap veririm. Ama bu mesajların içerisinde böyle ciddi bir konuda dalga geçer gibi okuduğum mesajlar oldu. Onlara ilk ve son cevabım budur. Dedigim gibi üslup herseydir. Yine de herkese ilgilendikleri, fikirleri icin teşekkür ederim.

Tekrar soruyorum, adam cocuklarini görmeye nereye gidiyor? Eski eşinemi?

Türk kadınlarına akılsızlık neden vergi ... Beş para etmeyen heriflerin sırtlarında taşıyorlar, paralarını veriyorlar analarına danalarına çocuklarına bakıyorlar kart horozların bir lafına kanıyorlar....Konu sahibesi de pırıl pırıl bir kzıdır eminim kendini ziyan ediyor.

Tanıdık 40lık bir Türk kadın var şirket transferiyle İstanbuldan Amerikaya gitti. Yiyor içiyor geziyor, Ferrari de çekmiş, kendinden genç sevgili de bulmuş hayatı gıcırrrrr. Türkiyede kalsaydı evlenemedin evde kaldın zırıltılarını çekecekti daha da kötüsü bizim kara kıllı abilerden birinin çocuklarının kakasını temizleyecekti. Para, kariyer şu bu hayatta başarılı olmaya yetmiyor bunu gördüm insanda önce kafa olacak yoksa gerisi boş.
Kara kıllıııı hahahah :D
Suriyeli bacılarımız demiş kiii Türk erkekleri çok cillop kadınlarda iş yok hahahhaha
Bu abiler bunlardan sebep doğuyor :D dolandırılan abilere baksana biiiii hepsi o kara kıllı tipler :D

Kadınlar çok vizyonsuz gerçekten. Beş para etmediği 10 km öteden belli olan adamlara prens muamelesi yapmıyorlar mı insan hayret ediyor. Halbuki sen pırıl pırıl parla peşinde kimler koşmaz. 28 yaşımda evliydim ve evli olmama rağmen ne teklifler, ne beğeniler iltifatlar alırdım. 42 yaşında iki çocuklu, tazminatla boşanmış adama kokuşmuş donumu göstermem.

Sizin yerinizde olsam bosanma dosyasina bakarim. Adamin anlattiklarini bosanmak üzere olan bütün erkekler nerdeyse anlatiyor. Adam kurban, kadin kötüüüü
Aynen öyle. Edevletine bir sebeple girersen UYAP yaz , vatandaş UYAP sayfasina yönlendiriyor. Oradan dosya sorgula, görürsün.
Senin adamın söyledikleri ortada ama bakalım kadın ne demiş.
Ayrıca madem oyle kötü kadın,böyle boşanma lafı ediyor, şöyle kötü evlilik ne demeye ilk çocuk büyümüşken bir de ikinciyi yapmış?
Ayrıca kadının çalışmıyor olması bir daha çalışmayacagi anlamına gelmezdi ki. Evkadinlari bosaninca bir işe griip çalışıyorlar. Boşanan bir erkeğin o evin kirasinsan pirincine her şeyini tek başına ödemesi akıl karı değil. Madem oyle neden boşandı?
Kocasından cep harçlığı almalı boşanma ne demek, böyle iş mi olur?
Benim halalarim da kırıkların sonu,ellilerin basinda boşandılar mesela, yaşım elli- beni kim ise alır demediler, bir işin ucundan tuttular. Şimdi hepsi kendi evini kendi geçindiyor.
Yani sizin olayda bence hiç evlenme hevesine girmeyin. Şu an ne güzel,zaten aynı evde yaşıyorsunuz.
Bir cicim aylari bitsin, bir bazı şeylere uyuz olmaya başlayın , ustunuzdeki pembe bulutlar azalsın. O zaman daha sağlıklı bir karar verirsiniz. Aceleniz ne?

Erkek arkadaşınız kesinlikle çok duygusal :KK70: onda hem fikiriz.( 🤑 )
Kadınlar zaten hep kötüyüz. Adam eve ekmek getirmiyordur , kadın ekmek neden getirmedin der ve materyalist olur :KK70: ah erkekler hep aynı yalanlar.
Bu arada çocukları leylekler getirmiyor biliyorsunuz değil mi ? Sizin bildiğinizi pek sanmıyorum da ben. Sizi burada aşkının peşinden koş diye destekleyecek kadın %0.99 dur.
Ben o %0.99 içindeyim...bence konu sahibi aşkının peşinden gidebilir, zaten gidecek gibi...ailesi de onayliyormus böyle devam etmeli, asla ayrilmamali yoksa içinde kalır bu adam, unutamaz ancak tek bir şeye dikkat etmeli , nikah kiymamali yoksa imzayı atar atmaz battığının resmidir. Ay bak imzadan sonrasını düşününce tüylerim diken oldu.

Ben o %0.99 içindeyim...bence konu sahibi aşkının peşinden gidebilir, zaten gidecek gibi...ailesi de onayliyormus böyle devam etmeli, asla ayrilmamali yoksa içinde kalır bu adam, unutamaz ancak tek bir şeye dikkat etmeli , nikah kiymamali yoksa imzayı atar atmaz battığının resmidir. Ay bak imzadan sonrasını düşününce tüylerim diken oldu.
Siz cennete gidecek kesimdensiniz diyecektim ki nikah kısmını okudum :D aramıza hoş geldiniz :D

Aşk karın doyurmiyor . Yarın çocuklarla ilgili bir sıkıntı çıkınca aşkın buna engel olmaz yaşın küçük erkek arkadaşına göre kaç yıllık evlilik bilmiyorum ama iki çocuk yapmislar ben olsam derdim böyle bi evliliğin vardı neden 2 çocuk yaptın . Bütün suçlu kadın erkek sütten çıkmış ak kaşık . 10 aylık iliskiniz de hem aynı ev hemde evlilik düşünmek için çok erken sizde bazı şeylerin farkındasınız ki konu acmissiniz buraya net olmayan şeyler var kafanizda. O eski eşinin kirasını ödeyecek para verecek ve siz o sırada çalışıyor olacaksınız eşinize ben çalışıyorum eski eşin yiyor parayı diyebilirsiniz hakkınizda bu aşkı o kadar mükemmel anlatmışsınız ki ama benim içime sinmedi mesela . Bizim burda düşüncemiz dediklerimiz ne kadar önemli sizin için bilmiyorum ama herşey ortadaken bu evlilik çok sağlıklı ilerleyecek gibi durmuyor

Okurken üzüldüm. Umarım gözünüze inen perde bir an evvel kalkar. Hadi siz iki çocuk ve eski eş sorumluluğu olan ve yaşça büyük birine tutuldunuz diyelim. Kulağa hiç cazip gelmiyor ama siz ona göre bulunmaz nimet olduğunuz için ideal erkek modunda takılıp gözünüzü boyamış olabilir. Ama aileniz nasıl destekliyor bunu yahu? Ben ona takıldım. Kızım kendinden 14 yaş büyük çocuklu adamla aynı evde yaşayacak. Düşüncesi bile kalp krizi geçirtir adama.

Ailem bu tarz konularda bir yaştan sonra kararları kişinin alması taraftarı. Hep öyleydi. Erkek arkadaşlarımla tanıştırırdım, biz bilelim bizden gizli olmasın her konuda yanında olalım, bizden uzaklasmasin ve saklamasin ki başına bir şey gelmesin kafasinda insanlardı hep. Babam öğretmen emeklisi bu arada. Eğitimci bir ailede büyüdüm.

Yorumlar sert gelmiş olabilir. Ama görüyoruz ki aklın yolu bir... Aksi yorum ya yok ya da birkaç tane.

Sert demiyelim de gercekci. Bir bosanmaya sahit oldum. Herkes kadini kötüledi. Aileside dahil. Adam daha bosanmadan yeni kadin bulma derdine düstü sülale ve kendisi. O adaminda iki cocugu var. Hemen yeni biri bulundu tabi. Evlenildi, affedersiniz kadinin hayatinin icine ettiler el birligi ile resmen. Sözde adamda cok iyi bir adamdi. 🙄

Cocuklari evden alıp annesine götürüyor, bazen de evet evlerinde görüyor çocukları. Akşam da tekrar dönüyor.
Ben bunu hayatta kabul etmem ne kadar guvenirsem guveneyim aynı evde göremez net

Sert demiyelim de gercekci. Bir bosanmaya sahit oldum. Herkes kadini kötüledi. Aileside dahil. Adam daha bosanmadan yeni kadin bulma derdine düstü sülale ve kendisi. O adaminda iki cocugu var. Hemen yeni biri bulundu tabi. Evlenildi, affedersiniz kadinin hayatinin icine ettiler el birligi ile resmen. Sözde adamda cok iyi bir adamdi. 🙄
Gerçekçi tabi. Ama konu sahibi üslup diyince belirtmek istedim. Yoksa zaten gerçekler acıdır.

Aynen öyle. Edevletine bir sebeple girersen UYAP yaz , vatandaş UYAP sayfasina yönlendiriyor. Oradan dosya sorgula, görürsün.
Senin adamın söyledikleri ortada ama bakalım kadın ne demiş.
Ayrıca madem oyle kötü kadın,böyle boşanma lafı ediyor, şöyle kötü evlilik ne demeye ilk çocuk büyümüşken bir de ikinciyi yapmış?
Ayrıca kadının çalışmıyor olması bir daha çalışmayacagi anlamına gelmezdi ki. Evkadinlari bosaninca bir işe griip çalışıyorlar. Boşanan bir erkeğin o evin kirasinsan pirincine her şeyini tek başına ödemesi akıl karı değil. Madem oyle neden boşandı?
Kocasından cep harçlığı almalı boşanma ne demek, böyle iş mi olur?
Benim halalarim da kırıkların sonu,ellilerin basinda boşandılar mesela, yaşım elli- beni kim ise alır demediler, bir işin ucundan tuttular. Şimdi hepsi kendi evini kendi geçindiyor.
Yani sizin olayda bence hiç evlenme hevesine girmeyin. Şu an ne güzel,zaten aynı evde yaşıyorsunuz.
Bir cicim aylari bitsin, bir bazı şeylere uyuz olmaya başlayın , ustunuzdeki pembe bulutlar azalsın. O zaman daha sağlıklı bir karar verirsiniz. Aceleniz ne?

Kaldiki bir kadin istese ev hanimi da olabilir. Bu ona paragöz yapmaz. Adam onu bastan öyle kabul ettiyse söz söylemeye de hakki yok kimsenin

Back