- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
- Konu Sahibi Howdeepisyourlove
-
Ya karakter her şeyin başı ama erkekler bu kadar güzellik peşinde koşarken kadınların da varlık talep etmesini ayıplamayı ikiyüzlü bulduğum için yapmıyorum. Şimdi bir erkek akraba arkadaş vs gelip "bana güzel kız ayarlasanıza" dediğinde tepki çekmiyor genelde ama kadın "bana parası olan birini bulun" dese hemen para avcısı gold digger falan yapıştırılır
Para gidince türlü defolar göze battıysa demek. Para şu yana dursun, insan aşkından öldüğü adamın defolarına bile noluyoz olabiliyor.bana gore sacma bu dusunce..parali adam evlenincede parasiz kalabilir, bosayacak misin? Kaldi ki para icin cekmek nedir? Sugardaddy?!?
10bin tl ye muhtaç kaldı ne ya
çok üzüldüm yaa
allah insanı düşürdü mü bu kadar düşürüyor demek ki
allahım sen bizi 10 binle sınama yarabbiiiimmmm
Ya karakter her şeyin başı ama erkekler bu kadar güzellik peşinde koşarken kadınların da varlık talep etmesini ayıplamayı ikiyüzlü bulduğum için yapmıyorum. Şimdi bir erkek akraba arkadaş vs gelip "bana güzel kız ayarlasanıza" dediğinde tepki çekmiyor genelde ama kadın "bana parası olan birini bulun" dese hemen para avcısı gold digger falan yapıştırılır
Evet.Ya karakter her şeyin başı ama erkekler bu kadar güzellik peşinde koşarken kadınların da varlık talep etmesini ayıplamayı ikiyüzlü bulduğum için yapmıyorum. Şimdi bir erkek akraba arkadaş vs gelip "bana güzel kız ayarlasanıza" dediğinde tepki çekmiyor genelde ama kadın "bana parası olan birini bulun" dese hemen para avcısı gold digger falan yapıştırılır
Yani iste o yuzden en iyisi fakir biriyle olmak.. fakirken katlanabiliyosan zenginken bas taciPara gidince türlü defolar göze battıysa demek. Para şu yana dursun, insan aşkından öldüğü adamın defolarına bile noluyoz olabiliyor.
Hah iste budur! Yani hic birsey kalici degil sonucta.. ne saglik ne genclik ne de para.. hersey bizlere emanetEvet.
Beklentilerini baştan belli eden, ne istediğini bilen insanlara saygı duyuyorum ben. '' Güzel kadın bulun bana. '' diyen adama saygım var, '' Ben zengin isterim, standartlarımı assla düşürmemeli aksine yükseltmeli. '' diyen kadına saygım var, gelip '' Seninle her şeye varım ben. '' ayağı yapıp da, ilk sallantıda toz olan kadın, güzel karısı hamile kalıp kilo alınca aldatan adama saygı duyulmaz.
Ohooo. Buna erkeğin çirkini makbuldür diye yanıt veren bile çıkar.O zaman kadinda bana yakisikli birini bul desin
Yaw cunku biz icsekte genelde evimize zarar verecek sekilde icmeyiz.. yani kac tane kumar oynayan kadin vardir yuvasini harcayan cocugunun rizkini hic eden? Yani erkekler icin bu tarz ortamlar musait ve cok fazla havaya soktugumuz icin erkekleri dogduklari andan itibaren herseyi kendinde hak goruyolar. Bizdede mesela Allah cirkin sansi versin derlerOhooo. Buna erkeğin çirkini makbuldür diye yanıt veren bile çıkar.Kadınlardan talep edilen daha çok valla. Mesela hangi erkeğe "içkisi, sigarası, kumarı yok" diye bir kadın övülebilir?
İşte onu diyorum. Erkekler kendilerine her şeyi hak görüp, kadından birsürü şey talep edebiliyor. Bizim erkekte kriter diye saydığımız şeyler kadında zaten otomatik varmış gibi davranılıyor. O yüzden kimse kadına içkin kumarın var mı diye sormuyor bile. Mesela bir erkek için çapkın mıdır diye sorulsa yadırganmaz ama kadın için sorulmaz, değil kabul edilir en baştanYaw cunku biz icsekte genelde evimize zarar verecek sekilde icmeyiz.. yani kac tane kumar oynayan kadin vardir yuvasini harcayan cocugunun rizkini hic eden? Yani erkekler icin bu tarz ortamlar musait ve cok fazla havaya soktugumuz icin erkekleri dogduklari andan itibaren herseyi kendinde hak goruyolar. Bizdede mesela Allah cirkin sansi versin derler
Di mi? Kaç tane erkek, kadın için '' Huyu güzel olsun yeter. '' der ya da. Kadının güzeli çirkini olmaz diye bir atasözü var mı?Ohooo. Buna erkeğin çirkini makbuldür diye yanıt veren bile çıkar.Kadınlardan talep edilen daha çok valla. Mesela hangi erkeğe "içkisi, sigarası, kumarı yok" diye bir kadın övülebilir?
Haklisin, ama yinede bu ban yiyen hanim kizimiz gibilerinin davranisini dogru bulmuyorum.İşte onu diyorum. Erkekler kendilerine her şeyi hak görüp, kadından birsürü şey talep edebiliyor. Bizim erkekte kriter diye saydığımız şeyler kadında zaten otomatik varmış gibi davranılıyor. O yüzden kimse kadına içkin kumarın var mı diye sormuyor bile. Mesela bir erkek için çapkın mıdır diye sorulsa yadırganmaz ama kadın için sorulmaz, değil kabul edilir en baştan
Erkekler eslerinin guzel olmasini ister, kadinlar ise kendileri guzel olmak isterDi mi? Kaç tane erkek, kadın için '' Huyu güzel olsun yeter. '' der ya da. Kadının güzeli çirkini olmaz diye bir atasözü var mı?
Aradığım yorumValla oyle buyuk bir asktan bahsetmissiniz ki, yuvaniz falan... ben agzim acik okudum. Ailenize de helal olsun destekliyorlarmis bence siz bunlari da asarsiniz ya cok dert etmeyin.
Bir tane 3 çocuklu evlenen 20lik bir kız vardı, eski eşe özeniyorum nefret de ediyorum yazmıştı aklımdan gitmemiş. Habire kuaföre gidiyor story atıyor geziyor tozuyor çocuklarına ben bakıyorum parayı da benim hıyarto veriyor yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?