iki cesit estetik gecirmis bir kadin estetik guzeli sayilirmi?

Arkadasım hıc sorun yok , yapabılırsın ne munasebet

Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyim :KK43: ne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Eğer biri size bunları söylediği için kendinizi güzel hissetmiyorsanız hata edersiniz, ama yok ben aynaya her baktığımda kendimi mutsuz hissediyorum bunun tek sebebi kendimim diyorsanız, yaptırmanızda bir sakınca görmüyorum, insan kendini nasıl mutlu huzurlu hissedecekse öyle davranmalız ama aşırıyada kaçmamalı, sonra uzaylı gibi görünüyorlar çünkü :)

Ne fark eder insanların ne düşündüğü? Bende hiç esttik yok ve yaptırmayı da düşünmüyorum ama iyi duracağını güzelleşeceğimi düşünsem beğenmesem bi yerimi yaptırırdım. Saygı duyuyorum yaptırana estetik güzeli demem kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz, mutlu olacaksaniz :KK50:

İnsanlar hep konuşur...Şimdi burnun biraz büyük der,yaptirinca iyi yapamamişlar der.Bir gün biri kaşına bir şey söyler,onu kafaya takarsın.Öbürü popon küçük der, onu dert edersin.Çünkü insanlarin ne dediği seni çok etkiliyor,önce bunu düzeltmen lazim.Yoksa ömür boyu bu ikilemlerde kalirsin.

Heryerin mükemmel olmak zorunda mi ? Varsin burnun bir tik büyük olsun...Ki bu ameliyatlarla mükemmel olacaginin garantisi de yok.Pişman olursan geriye dönüşte yok.Kusursuz olmak zorunda değilsin,kimse de kusursuz degil ve olamaz zaten.

Çirkin bir kadın estetikle ancak toparlanır. Yüzün genel hatlarıyla güzele yakın bir kadın estetikle fıstık oluyor.

Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyim :KK43: ne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?

Madem öyle ciddi cevaplıyorum. Bence hiçbir önemi yok. İnsan kendini nası iyi hissediyosa öyle olmalı. Ama bende sanki bir başkası yaptırmış olsa onu “estetik güzeli o hiç doğal değil” diye eleştirecek biri izlenimi uyandırdınız. Ayrıca o kadar estetik yaptırınca ameliyatsız haliniz güzel de olsa evet yani estetik güzeli oluyosunuz olmuyosunuz diye yalan mı söyleyelim.

burnunuz aşırı büyük ve şekli bozuk değilse hiç bulaşmayın,
estetikle doğal durmuyor çok belli oluyor,
göğüsler için de küçük göğüsleri beğenenler de var, bazı mankenlerin nerdeyse dümdüz,
bence hiç takıntı yapmayın, kendinizi olduğunuz gibi beğenin

Sadece meme ve burun yaptirmak sence ufak dokunuslar mi?
Yani omur boyu kendimi cirkim hossedecegime dogal esttikler dokunuslar yaptrrm olur biter. Bende yaptrdim kimse anlamiyor kolay kolay.burnum kemerli degildi ama sola yatiyordu en azindan artik oyle degil ve mutluyum.cigilerim coktu daha oturmadan gidip botoks yaptrdim alnima ayna gibi duruyor makyajda makyajsizda harika oldu. (Bu arda nickime takilmayin😂 cok cirkin degilim nick bulamadim) demem o ki eski guzellik uzmani olarak belli bir seyden sonra en pahali kremleride kullansaniz o cizgilere fayda etmiyor haberiniz olsun.

Sorduğunuz soruyu anlamadım.
Siz mutlu olacaksanız yaptırın. öncesinde ameliyatı, doktoru ve ameliyat sonrası süreci ve sonucu iyi araştırın derim.
Gerek var mı diye soruyorsanız? o zaman kendinizi olduğu gibi sevin değmez derim şahsen
Estetik güzeli olmak nedir bilmiyorum. Estetik veya değil kendinizi güzel ve mutlu hissetmeniz önemli.

Yok mu artıran :)

Ablacım tek tek artıracaksın bu estetikleri :)

Yaptırmak istiyorsan yaptır, niye soruyorsun ki anlamadım? Sayılır ya da sayılmaz, başkasının lafıyla mı hareket edeceksin?

3 yıl önce burun ameliyatı oldum keşke çok daha önce olsaymışım.
Gayet doğal duruyor kendi burnum gibi.
Ama.tutup yüzüne uygun olmayan kavisli küçücük burun yaptıranlar ben estetikliyim diye bağırıyor.

Bence burun ameliyatı evet ama yaşınız 22 meme ameliyatı daha komplike zor bi ameliyat.
Ve meme değişken bi organ yani 5 10 kilo alınca büyür hamilelikte büyür emzirirken büyür vs.
Mesela ben sizin yaşınızdayken destekli 75 beden takardım.Su an desteksiz 85 takıyorum 31 yaşındayım.

Keske estetikle guzelesebilsem keske.malesef hicbir sekilde cekiciligim yok.ya da ben cok guzel olmak istiyorum belki ondan.
Ya eski cekiciligimi istiyorumkirisigim burusugum.yok ama yuzumun geri gitti ne biliym ben de guzel olmak istiyorum

Muhtemelen kendiniz bu operasyonlari gecirenleri estetik güzeli buluyorsunuz. Once bunu yenin.

Hem burnumu hem de memelerimi yaptırdım (meme küçültme). ESTETİK GÜZELİYİM sorularını cevaplayabilirim :confused: :confused::confused:

Bence estetik güzeli sayılır çünkü burun çok ciddi değiştiriyor bir insanın yüzünü. Ama niye bu kadar taktınız, estetik güzeli deseler kötü mü? Ki yalan değil estetikli olacaksınız. Ben yerinizde olsam burun yaptırırdım. Ama göğüs için bilemiyorum ilerde çocuk olursa emzirebilir misin? Bunları araştırıp karar verin. Ayrıca güzel olmak ha estetikli ha estetiksiz ne farkeder ki.

kendini güzel hissetirecek herseyi yap derim :-) Insanlarin ne diyecegine de bakma. Bende burnumu ve dudaklarimi yaptirdim ve bunu da acik acik söylüyorum kimseyi ilgilendirmiyor bu konu. Eger ki kendini daha güzel hissedeceksen yaptir derim :-)

X