iki cesit estetik gecirmis bir kadin estetik guzeli sayilirmi?

Şimdi zaten buna takılmışsınız

Estetik olmazsanız özgüveniniz düşecek

Estetik olursanız size birileri estetik güzeli dese ne olacak ki

Arkanızdan konuşan konuşsun siz Nasıl mutluysanız öyle yapın

Estetik güzeli olur mu bilmem ama "estetikle güzel" olur. Bunu kabul etmeniz lazım. Bunda da kötü bir şey yok. Beğenmediğiniz bir yerinizi düzeltip daha güzel yapıyorsunuz.

Sağlık boyutu yoksa estetiğin amacı zaten güzelleşmek değil mi?

Bu arada ünlülerin neredeyse hemen hemen hepsinde bir dokunuş var estetikli deniliyor ama güzellik sıralamasında ilk sıralarda yerlerinide alıyorlar insanların nazarında sonuç güzel/yakışıklı böyle bi konuyla ilgili konuşuyorsak mesela eşimin yorumu şudur estetikli evet ama olmuş mu olmuş sonuç olarak şu an güzel der ..bende aynı şekilde yorumluyorum ve sadece kadınlar için değil erkekler içinde geçerli şu an milyonluk takipçisi olan ünlü erkek sanatçılarımızdan kepçe kulak ameliyatı olanlar var vs vs Sonuç Hatice’ye değil Neticeye bakıyorlar bakıyoruz

Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyim :KK43: ne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Kimin ne düşündüğü önemli değil önemli olan senin ne düşündüğün ki burda ki kötü yorumları dikkate almayın ben de burun ve dişlerimi yaptırdım ve gayette doğal duruyor. Ben estetik kaygısı gözetmedim bu ayrı bir durum burnum sorunluydu darbe almıştım eğrilik varmış ben farkında değilmişim geniz etkerim için başvurmuştum hazır oluyorken bırazda düzeltilebilir derken doktorum altta içten resimleri çekip gösterince bu benim burnum mu dedim ve yaptırdım aynaya bakınca kendimi mutlu hissediyor muyum önemli olan budur. Burun estetiği çokta normalleşti önüne gelen yaptırıyor ne var ki bunda

Burunla belki estetik guzeli olunur ama memeyle peki?
Siz olayin cok baska yerindesiniz.sebebini merak ettim.

Cok mu onemli baskalarinin ne dusundugu?

Siz eger boyle operasyonlari dusunuyorsaniz aklinizi kurcalayan ameliyatin nasil olacagi agriniz siziniz vs.olmali.
Daha tam buyumemissiniz.sadece disariya yonelik dusunuyosunuz.yaptiracaksaniz biraz daha zaman gecsin derim

Zaten güzelsiniz , Kim ne derse desin nasıl mutlu oluyorsaniz öyle yaşayın .

Estetik güzelleri biraz fazla bıçak altına yatıyor, Sizin dediğinizi zaten yaptırmayın kalmadı.

Ancak iyi araştırın , hamilelik ve emzirme dönemi yaşayacaksınız.

Şu anki durumunuzla ilgili mutlu değilseniz yaptırın.
İnsanlar sürekli eleştirecek bir şeyler bulur onun için çok da takılmamak lazım.

Kimin ne dedediği çok umrunda olmasın, mutluysan sorun yok, erkek arkadaş açısından soruyorsan bence önemli olan onlar için güzel olması, yoksa Allah mı kul yapısı mı çok takmıyorlar bence, öyle olsa her tarafı doktor elinden çıkan onca kadını binlerce insan takip etmezdi sosyal medya da.

Kimin ne dedediği çok umrunda olmasın, mutluysan sorun yok, erkek arkadaş açısından soruyorsan bence önemli olan onlar için güzel olması, yoksa Allah mı kul yapısı mı çok takmıyorlar bence, öyle olsa her tarafı doktor elinden çıkan onca kadını binlerce insan takip etmezdi sosyal medya da.
Evet aslinda oyle ama nedense cogu erkek estetikli kadinlarla ilgili pek olumlu konusmuyorlar. Cin malini napiyim, en iyisi dogal guzellik vs diyenler duydum ama estetikli guzel kadinlara bakiyorlar

Burnumu yaptrdım.Dişlerim çok kısaydı diş etimi kestirip dişlerimi uzattım.Düzenli botoksumu yaptırıyorum.Şuan eski fotoğraflarıma göre dünya güzeliyim.
Şimdi biri bana gelse dese ki sen estetik yaptırmışsın ve estetik güzelisin.
Cevabım : eee yani ? olur.
Sonuçta ben şuan güzel miyim ? Güzelim.
Banane başkasının düşüncesinden.

Arkadaslar diyelimki bir kadin ortalama guzellikte, aslinda gayet guzel bir kadin ama kucuklugunden beri burnunu begenmiyor o yuzden burnunu yaptiriyor. Memeside yok denecek kadar kucuk oldugu icin kendi ozguveni icin memesinide yaptiriyor. Yaptirdigi bu 2 estetik dogal ve estetik oldugu anlasilmiyor. Su an sadece eskisinden daha iyi gorunuyorsa sizce estetik guzeli sayilirmi? Kendi adima konustum.. yaptirmayi dusunuyorum. 22 yasindayim. Aslinda herzaman dogalliktan yanayim su an estetigim yok ama sadece burnum ve mememe cok takintiliyim :KK43: ne dusunuyorsunuz estetikle ilgili?
Bu saydıklarınıza göre sayılmaz bence.

Evet estetik güzeli sayılır. Doğal değil sonuçta. Ama hem burun hem de meme estetiği yaptıran yığınla insan var. Burnunu beğenmeyen herkes yaptırıyor. Estetiksiz burun kalmadı. Memenize de dışardan bakıp aaaa estetik diyecek halleri yok. Aynaya baktığınızda kendinizi mutsuz hissediyorsanız yaptırın bence. Ama meme o kadar da elzem değil sanki

Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın demek istiyorum ama emin olamıyorum. Sizi tanımıyoruz çünkü.
Bazıları hiç ihtiyacı olmamasına rağmen kafaya takıp "estetiiiik" diye tutturabiliyor.

Ama gerçekten ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yaptırın. Kim ne derse desin ne fark eder?
Önce bedeninizi sevin, sonra kendinize objektif bakmayı öğrenin. En sonunda gerçekten ihtiyacınız olduğunu düşünürseniz yaptırın ne yaptıracaksanız.

E estetik adı üzerinde; elbette belli bir güzellik algısınca beğenmediğiniz/beğenilmediğini düşündüğünüz yerlerinizi yaptırıyorsunuz, güzelleştiriyorsunuz.

Erkeklerin estetikli kadınlar hakkında ne düşündüğü-ne diyeceğini bu kadar önemsemek ile kendinizi erkeklere görsel olarak beğendirmek istemek arasındaki tartımı yapın bari.
Erkekler de erkekler... Sinir geldi yazdıklarınızı okudukça. Bir insan bu kadar da özgüvensiz olmamalı ya.

X