İki ayaklı şeytan!

Kesinlikle öyle yapacağım. Zaten ofisler ayrı olsa da her gün öğle yemeğini birlikte yiyoruz. Ayda bir mangal yapıyoruz, sürekli birileri kek pasta getiriyor, birlikte yiyoruz. Şu güzel ortama limon sıkılır mı yaa

her paragrafı okurken burayı alıntılayıp şunu şunu diyeyim dedim ama unuttum vallahi :)
ben X'e benzemem dediğiniz paragrafı okurken içimin yağları eridi. oh olsun haddini bilsin ukala.

konusu açılırsa veya başbaşa kalırsanız,
o bahsettiğiniz, ayarlarınızı değiştirmeye çalıştığını ama beceremediğini bildiğinizi ima edin bence. hani bildirim falan gelmiş ya. ben olsam ederdim. her şeyin farkındayım ben boşuna değiştirmeye çalışmışsın falan deyin.

şimdi numaralı sorulara kendimce cevap veriyim

1) bence herşeyi anlatmayın da, şeytanı türkiyeden daha önce tanıdığınızı, orda orayı birbirine katıp buraya geldiği hakkında duyumlar aldığınızı, kendisiyle aynı ortamda çalışmak istemediğinizi söyleyip ofis değiştirmek istiyorum diyebilirsiniz.

2)bunun cevabını kısmen verdim. değiştirecekseniz sessiz sedasız yapmayın, profesör yerimi değiştirdi falan diye duyurun çevrenize. kaçıyosunuz diye düşünmesinler.

3) şeytanın ekürisi falan ne demek bilemedim
yani bu şeytanın yakın arkadaşı demek oluyor sanırım.
kızın size bir zararı henüz dokunmamışsa bu kozu bence elinizde bekletin. sizin onları gördüğünüzü kız biliyor mu bu önemli. umarım biliyordur.
bu kadar bildiğiniz şey var madem, size zararları dokundukça tek tek dökün foyalarını, ama tek tek. elinizdekileri tek seferde bitirmeyin ilerde lazım olur diye düşünüyorum.

anladığım kadarıyla donanımlı bi kadınsınız karşınızda da işlerini zorbalık ve yalakalıkla halletmeye çalışan biri var bence eforunuzu işlerinize sarfedin savaşmaya değecek bi düşman değil

tamamını okuyamadım yani dedikodu sevmem dedikçe dedikodu yapmışsınız , insanların hayatlarından banane dedikçe gerçekten de sanane olan her şeyi yazmışsınız.aşırı muhafazakarlığınız onlara da geçmiş ki sizinle aynı kafada değiller sadece kendilerine ayrı bir grup kurmuşlar ki yine bu sebepten yaşam tarzları sizi rahatsız etmiş.cihazın ayarını kurcalarken de bozmuş olabilir bakarken de bozmuş olabilir.paylaşımlı bir ortama konulmuş bir yazının paylaşılması sizi artık bağlamaz.bence size o insanların hayat tarzları çok dokunmuş "aşırı muhafazakar" yapınızdan.uzak durun bence de gidin.

Çok yanlış anlamışsınız. Benim dindar olmam size dokunmuş nedense.
Dindarlık ile muhafazakarlık arasında deriiiin bir fark var. Bana kalırsa siz benden daha muhafazakar bir insansınız ki kendi fikirlerinizi sımsıkı muhafaza edip, sizin gibi inanmayan birini anlayıp dinlemeden yargılıyorsunuz.

Okusaydınız, fikrimi belirtmiştim, bilirdiniz. Saldırgan gördüm sizi. Ya bu dindarlar size ne etti

Kimsenin hayat tarzı bana dokunmadı ki onunki dokunsun. Gruptaki gay arkadaşın yaza düğünü var, çağırırsa gideceğim. Ha ayrıca bu kızın eski kız arkadaşını tanırım ve çok severim. Hatta eski çalıştığım yerdeki en sevdiğim ve en iyi anlaştığım insanlardan biridir, hala da görüşürüm. Bu kızcağızla birlikte olup, aynı zamanda 2 erkeği daha idare ederken, yalanları ortaya çıkmasın diye bu kızın 8 yıllık dostuyla arasını bozup aynı bana yaptığı şekilde "X'e ilişkimizden bahsetme, bana çok kızar." deyip, X kişisi "bak bu kızın durumunu biliyorsun, duygularıyla oynama" dediğinde -o kişiyle sevgili olduğu sırada- "ııyyy midemi bulandırdııın, ben şimdi onun yüzüne nasıl bakacağım" diyen ve başkalarına da "benim ailevi sorunlarım var, o yüzden onun evine gidiyorum ama o beni istismar ediyor" diyerek herkesi kıza düşman eden bir insan. Ben burada o çok sevdiğim lezbiyen arkadaşıma yapılana çok üzüldüm. O arkadaşımla aramı bozmadım, ondan rahatsız olmadım. Demek ki rahatsızlığımın başka sebepleri var. Hah bak bu konuyu da kendimi açıklamak zorunda kalana kadar anlatmaya niyetim yoktu ama zorluyorsunuz :)

Paylaşımlı dosya üzerinde ben çalışıyorsam ve sadece bana ait bir makaleyse tabii ki beni bağlar.

Mesele ayrı grup kurmaları değil, ben oradayken alay eder şekilde ama güya belli etmeden hakkımda konuşmaları ve diğer grup arkadaşımın taklidini yapmaları. Edepsiz ve saygısız davranmaları. Edebin, saygının dini imanı yok. Temel insani değerler.

Evet olayların bana dokunan kısımlarından bahsettim. Eğlenecek olsak daha heyecanlı mevzular da var onları yazardım
Sizin şahsınıza dair birşey demedim. Sizin yazdıklarınıza da eğlenmedim. Arkadaşın yazdığınaydı cevabım. Abartmaya gerek yok :)

ahahahah teşekkürler :) valla basıp gidince benim de içimin yağları eridi :))

Eküri, aynı ahırdan yarışa katılan atlar demek aslında. :)
Ayar mevzusunu belli ettim, bir şey yaparsa yine safa yatıp "yanlışlıkla yaptım" der ancak, ama yedeklerimi de alıyorum artık. Yaparsa kendini yakar.

1. de dediğinizi bu kız gelmeden, bildiğim hiçbir şeyi anlatmadan sadece "hocam, burada çok huzurlu bir ortam var, bu kızın da böyle sabıkası varmış, almayın" dedim. Ama danışmanı iyi referans verince, benim de şahsen yaşadığım, gördüğüm bir şey olmayınca hocam aldı. Bana da "herkes 2. bir şansı hak eder ama 3.yü değil, belki farklı ortamda farklı davranır" dedi. Ben de ilk geldiğinde bu kıza o 2. şansı verdim, hiç kötü davranmadım ama o rahat durmadı.

3.yü sinirden delirirsem yaparım, ama şimdilik rafa kalktı gibi. KK beni sakinleştirdi

Sizin şahsınıza dair birşey demedim. Sizin yazdıklarınıza da eğlenmedim. Arkadaşın yazdığınaydı cevabım. Abartmaya gerek yok :)
Benim yazdığımla eğlendiğinizi düşünmemiştim ki. Gergin enerjim geçiyor olabilir ama günlerdir geren mevzu farklı, siz değilsiniz :)
İşte hani dedikodu yapıp eğlenmek istesem daha komikli dedikoduluk mevzuları var, onları anlatırdım dedim. Alınmayınız efendim :)

Estağfurullah. Benim enerjim de öyle bu aralar o yüzden de olabilir siz de beni yanlış anladıysanız kusura bakmayın efendim :)

Ha ayrıca tekrar belirteyim, bunlar Almanya'da yaşanıyor. Hristiyan memleketi yani. Aşırı muhafazakar bir insan olsam 5000 tl maaşlı gül gibi işimi, sevdiğim adamı, ailemi arkamda bırakıp, "başka dünyaları tanımak" üzere buraya gelmezdim. Kendim gibi düşünen insanların arasında, küçük dünyamda yaşar giderdim. Ben kendimi geliştirip eski halimi muhafaza etmemek, farklı yaşam tarzları, kültürler görmek için geldim buraya. Siz de dünyaya bu kadar dar bakmayın, olur mu?

Yer değişikliği en mantıklı cozum gibi geldi bana, gerek yok hergun huzursuz olmaya

Kusura bakmayınız konu sahibesi konunuzda dindarlık, muhafazakarlık, Hıristiyan memleket, Dedikoducu Türkler var, site kurallarından 2 tanesine zaten uyanmamış konunuz ve yorumlarınız, bu sebepledir ki topiğiniz yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…