İki AŞK arasında kalmak .... Siz olsanız ne yapardınız...

ikisinden de bir halt olmaz. Kwndini niye secmeye zorluyorsun sevgilisiz yapamaz misin ?

Önemli olan insanların sana ne vadettiği veya senin tercih etme durumun değil bence. İki kişi var ve tercih etmem lazım diyorsan zaten hiç kimseyi tercih etme hayatında birisi varken bunu düşünmen olanaksız çünkü zaten ikisiyle de belli bir yol katedemezsin bence.

bu konunun içeriği nerede?

Bende anlamadım bu kişinin bi konusu daha var bdv de ne çıkıyormuş googlede

kızlar konu içeriğini düzenledim konuyu herkezin bildiği nıck ile açmıştım bide baktım google amcada sürekli kullandıgım nıcki yazınca cıkıyor panıkledım sılmeye calıstım sonuc bu oldu

çocukluk aşkını sevdiğini düşünüyorsun ya bir aylık ona geri dön, tekrar dene, neden olmadığını anlayıp kaçacaksın :) ama en azından içinde kalmaz, yoksa ömür boyu ızdırap..

diğerini seviyorsan olur bence, ama çok da için kaynamıyorsa boşver...

karşına seçim yapmayı aklına getirtmeyecek biri çıktığında zaten onu seçmiş olacaksın.

umarım kimse beni google de aratmaz sürekli kullndığın bir nick yoksa açabilirsin bence benım hatama düşmeyin :)
Yok canım benim başka nick ama beni tanıyan hiççç kimse yok bu sitede vs başka yerde ben kimseye üyeliğim oldunu söylemedim eşimde nikimi bilez garantiyi severim konu açsamda dert değil aslında ama huy işde

Sevgilimin Beni Eski sevgilisiyle bir tutması !!! bu konuya bir göz atarmısın aslında fikrim kafamda oluştu gibi bişey

Her zaman işi gücü olan seni aptal aptal kıskanmak yerine sana saygı duyan srni bir birey olarak kabul eden sevgisini vereni seç kardeşim not: kıskançlık sevgi göstergesi değildir heleki aşırı kuskançlık ruhsal sorundur tedavi gerektirir daha 21 yaşındasın bu hoşuna gider ama evlilikte olmaz sıkar basar seni..ayrıca ileriyi düşünelim düzgün evine para getiren çoluğuna çocuğuna bakan sorumluluk sahibi adam seç.. Birde neymiş belki ilerde milletvekili olurmuş o işler öylr olmuyor tonla para dökmesi lazım aday olabilmesi için vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…