O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 15 Nisan 2015 Konu Sahibi deli_bildircin #81 konnuyu silmişsin bu yasak
deli_bildircin şiir bakışlı yarim tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Nisan 2015 97 24 15 Nisan 2015 Konu Sahibi deli_bildircin #82 Bukrem .!.: Sizi nasıl tanıyacaklar ki hiçbir bilginiz deşifre edilmiyor Genişletmek için tıkla... sürekli kullandıgım nick ile actım konuyu butun cevrem bılır çat diye etiketim yani google arattıgımda direk konu cıkıyor pıyasaya oyuzden olakı bırı arattı ben cıkıcam dırek
Bukrem .!.: Sizi nasıl tanıyacaklar ki hiçbir bilginiz deşifre edilmiyor Genişletmek için tıkla... sürekli kullandıgım nick ile actım konuyu butun cevrem bılır çat diye etiketim yani google arattıgımda direk konu cıkıyor pıyasaya oyuzden olakı bırı arattı ben cıkıcam dırek
deli_bildircin şiir bakışlı yarim tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Nisan 2015 97 24 15 Nisan 2015 Konu Sahibi deli_bildircin #83 okypete .!.: konnuyu silmişsin bu yasak Genişletmek için tıkla... Evet arkadaş söyledi az önce bilmiyordum bidaha olmaz
okypete .!.: konnuyu silmişsin bu yasak Genişletmek için tıkla... Evet arkadaş söyledi az önce bilmiyordum bidaha olmaz
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 15 Nisan 2015 Konu Sahibi deli_bildircin #84 deli_bildircin .!.: Evet arkadaş söyledi az önce bilmiyordum bidaha olmaz Genişletmek için tıkla... admin görünce banlayacak ama seni. konunu kapayım istersen
deli_bildircin .!.: Evet arkadaş söyledi az önce bilmiyordum bidaha olmaz Genişletmek için tıkla... admin görünce banlayacak ama seni. konunu kapayım istersen
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 15 Nisan 2015 Konu Sahibi deli_bildircin #85 deli_bildircin .!.: mümkünmü böyle bişey Genişletmek için tıkla... mümkün. kapatayım konunu.