İki AŞK arasında kalmak .... Siz olsanız ne yapardınız...

hayatındaki insanı sevmiyorsan duygularıyla oynama, ondan hoşlanmadığını sadece mutlu ettiği için birlikte olduğunu söyleyebilirsin, açık sözlülük herzaman iyidir. ilk aşkın ise ne olacağı belli değil, siyasi görüşleri olan biri aşk için siyasetten vaz geçmez ben buna inanmıyorum. Belki seni mutlu eder belkide mutsuz. bir kaç gün ikisiylede görüşme konuşma kendin için bir karar ver. Senin hayatın kimseye laf söylemek düşmez.
Benim için o eylemden bu eyleme sevgiliyle gitmekte ayrı bir güzel

Yaşım genç daha biz birlikteyken dediğin gibi o eylemden bu eyleme beraber giderdik :) belki ilerde daha az uğraşır belki vekillik neyim yapar ne biliyim yaa onun boyle maço tavırları uslubu benı bitiriyor hayatımdaki kişiyle konuşmayı düşünüyorum ama kırarmıyım üzermiyim bilemiyorum cok uzun zamandır benı tanıyor oda ablam seni seveni seç demişti o kafamı bulandırıyor...

Kaç yaşındasın önce bunu sormak istyorum. İki kişi arasında kalabilirsin. Bu yadırganacak birşey değil. Ama mantıklı ol. 1.sinden emin değilsin güvenemiyorsun. 2.sine de ümit veriyorsun ama sevdiğinden emin değilsin. Hangisiyle bir ömür boyu geçer ? İyi düşün cevabını yaz yine yorum yaparım çünkü bu kararın 3ünüzün hayatını da etkiler. Ben benzer bir durum yaşadım çünkü

Seni seveni seç. Evet karşı taraf mutlu ama sen mutsuz oluyorsun bu durumda. ve sen mutsuzsan onuda mutsuz edersin ilerde. Hayatındaki adama bahaneler sunma. ve şuanda başkasını düşünerek her iki tarafıda aldatmış oluyorsun. : ) ama güzelce düşünmen gerek.

21 yaşındayım Birde şu var hayatımdaki kişi beni kıskanmaz hiç ufak tefek kıskansada hemen geçer.. rahat bırakır telefonunu açmasam 3 4 saat genede kızmaz ama çocuk aşkım beni kıskanır dışarda geç saatte onsuz dursam hemen eve geç demeler felan bu yönden belkide ona meylim var

yav anladik, sen genc devrimci (ulkucudur belki, bilemedim simdi) yi istiyosun.. neyi zorluyosun, ne duymak istiyosun?

Partisinden önde tutmak nedir ? Birinciyi sevseniz ikincisi zaten olmazdı , o kişiye yazık..

2 numara diyorum ben. Diğeri sizi cepte gördüğü için kaybettiğini anlayınca aklınca geri kazanmaya çalışmış.

Simdiki kizlari anlmiyorum aynini erkek yapsa suclu kiz yapinca ask kafmda deli sorular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…