• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl parazit yaşam formasyonudur, ben sizi müthiş çıkarcı ve itici buluyorum konu sahibi.

Şu mübarek günlerde can-ı gönülden tıpkı sizinkisi gibi bir aile bulmanızı, böyle cümbür cemaat yaşanan bir evde kv görümce ne varsa beraber yaşamanızı diliyorum.

Burada etrafınızda uçuşan erkek sineğe konu açıyorsunuz ya, işte onlardan biri oldu bittiye getirip sizi "el gün ne der, anamı atamam" diye hizmet bekleyem kv ile aynı eve yerleştirse ne güzel olur.

Size, sizin aileniz gibi bir kayın aile dilediğimi söylemiş miydim?

Hanım hanım kendine gel
İçinde yaşamadan bilemezsin

Elinizi de belinize koydunuz mu şunu yazarken?

Seviyeye gel.

Hanım hanım kendine gel
İçinde yaşamadan bilemezsin
Neyi bilemez anlat bize.

Sana diyoruz ki gelini rahat bırakın.kocası ve çocukları ile başbaşa yaşasın

Yok anam diyosun yok vicdan diyosun

Ya koloni halinde yaşamanın nesi vicdan.valls ben burdan deli oldum.sen yat kalk öyle bi gelin bulmuşsunuz şükret

Çoktan evi terk etmiştim ben olsam.bu ne be.

Bi tanesi ile evleniyorsun ne anası bitiyo ne kardeşi ne abisi.
Sen kaç yasindasin ? Yarın bigün evleneceksin.hadi kabul et bakalım böyle kabile hayatini

Bu nasıl parazit yaşam formasyonudur, ben sizi müthiş çıkarcı ve itici buluyorum konu sahibi.

Şu mübarek günlerde can-ı gönülden tıpkı sizinkisi gibi bir aile bulmanızı, böyle cümbür cemaat yaşanan bir evde kv görümce ne varsa beraber yaşamanızı diliyorum.

Burada etrafınızda uçuşan erkek sineğe konu açıyorsunuz ya, işte onlardan biri oldu bittiye getirip sizi "el gün ne der, anamı atamam" diye hizmet bekleyem kv ile aynı eve yerleştirse ne güzel olur.

Size, sizin aileniz gibi bir kayın aile dilediğimi söylemiş miydim?

Elinizi de belinize koydunuz mu şunu yazarken?

Seviyeye gel.
Konu sahibinin konularını göremiyorum

Neyi bilemez anlat bize.

Sana diyoruz ki gelini rahat bırakın.kocası ve çocukları ile başbaşa yaşasın

Yok anam diyosun yok vicdan diyosun

Ya koloni halinde yaşamanın nesi vicdan.valls ben burdan deli oldum.sen yat kalk öyle bi gelin bulmuşsunuz şükret

Çoktan evi terk etmiştim ben olsam.bu ne be.

Bi tanesi ile evleniyorsun ne anası bitiyo ne kardeşi ne abisi.
Sen kaç yasindasin ? Yarın bigün evleneceksin.hadi kabul et bakalım böyle kabile hayatini
Gelin çok haklı.Bende olsam istemezdim.İnsanın kendıne tahammulu olmuo .Siz bekarmısınız?

Bin mesajlı konuma bakın demiş, profili gizli. İsmiyle müsemma bir üye, umutsuz vaka.

Az önce kendisini takibe aldım belki takipçileri görebiliyordur diye, o da olmadı. Yani sadece siz değilsiniz, kimse göremiyor. Farklı bir yöntemi varsa da ben bilmiyorum.

Ama tüm samimiyetimle söylüyorum ki, okuyamayarak çok bir şey kaçırmıyorsunuz. Hepsi bu lezzette sayılır. Ben abuk yaşam tarzları ve fikirleri nedeniyle hatırlıyorum üyeyi.

Evlenesi var, sürekli başka adaylar var. Anne abi yenge yeğenler vs yaşıyorlar kabile styla. Üst katta boş evleri var ama oraya sadece uyumaya gidiyorlar, konu sahibi bir ara abiye kızıp yukarı taşınmıştı ama yemekler gene alt kattan, beğenilmeyen yengenin elinden geliyordu falan. Bu arada babadan kalan mal mülk abiye geçirilmek isteniyor vs. Yaşantıları bu yüzyılın işleri değil.

İş birlik oturmaya gelince “bizimkilerin kafa yapısı bu, ben de istemiyorum ama ne yapabilirim” derken iş mirasa gelince isyan çıkarmalar, ev değiştirmeler falan...

Ben sana söyleyeyim “sizin ailenin kafadakiler” damada ev falan bırakmaz. Hiç ümitlenme.
Bu zamana kadar işine gelen düzene nasıl isyan etmediysen evi abinin alması geleneğine de “bizde böyle” der susarsın heralde.
Vurdu gol olduuuuuu :duduk:

Çevremizde örnekleri var
O yüzden doğru kabul ediliyor sanırım
Bana kalsa bende abimin evlendikten sonra ayrı eve çıkmasını isterdim
Abimiz ayrı eve çıkamazken siz BEKAR halinizle nasıl ayrı evde takıldınız ? Yoksa gelinler 2. Sınıf insan mı sizin aileye göre

Bin mesajlı konuma bakın demiş, profili gizli. İsmiyle müsemma bir üye, umutsuz vaka.

Az önce kendisini takibe aldım belki takipçileri görebiliyordur diye, o da olmadı. Yani sadece siz değilsiniz, kimse göremiyor. Farklı bir yöntemi varsa da ben bilmiyorum.

Ama tüm samimiyetimle söylüyorum ki, okuyamayarak çok bir şey kaçırmıyorsunuz. Hepsi bu lezzette sayılır. Ben abuk yaşam tarzları ve fikirleri nedeniyle hatırlıyorum üyeyi.

Evlenesi var, sürekli başka adaylar var. Anne abi yenge yeğenler vs yaşıyorlar kabile styla. Üst katta boş evleri var ama oraya sadece uyumaya gidiyorlar, konu sahibi bir ara abiye kızıp yukarı taşınmıştı ama yemekler gene alt kattan, beğenilmeyen yengenin elinden geliyordu falan. Bu arada babadan kalan mal mülk abiye geçirilmek isteniyor vs. Yaşantıları bu yüzyılın işleri değil.
Ben görüyorum :D

Çok da bir sey kaybetmiyorsunuz ama nickini aratin sağ ustten çoğu konusu cikiyor.
Genelde biri bana bakti, biri yanimdan gecti minvalindeki ucan erkek sineklerle ilgili digerleri ailesiyle bu tarz meseleler.
En son bir konusunda babasinin vefatindan sonra annesiyle birlikte yattigindan bahsetmisti. Ben çalisiyorum korona var birlikte yatmamiz dogru mu sizce diye buraya yazmisti. Millet olmaz ayri yatin diyene kadar yataklari ayirmak akillarina gelmiyor.

gelinle simdi konusmayayimmi diyorsunuz ya hani o konusmaya calisiyormus siz tavir yapiyorsunuz simdi tercih sizin ama hem kadina tavir yapip hemde kendi elleri ile pisirdigi yemegide yemeyin kiyafetlerinizi yikatmayin temizledigi banyo tuvaletide kullanmayin sayet ben birinden yuzune bakamayacak kadar soguduysam feristahi gelse bunlari yaptirtamaz ama annem bahanesine siginmayin o kadin bu kadar bunalirken onu kullanmak okadar hosunuza gitmis ki yaptiginiz yorumlardan emin oldum aslinda siz evdeki bu durumdan memnunsunuz gelin hem sizle yasamak istemiyor ama esi yuzunden sizin hizmetinizi goruyor bunada icten ice cok mutlusunuz bu konuyuda tanimadiginiz insanlarda gelininizi yersin diye acmissiniz ne diyeyim ileride insallah karsiniza aileniz gibi bir aile cikar size guzel bir dua bu

Bana göre de doğru olan o
Bizimkiler yanaşmıyor
Hayır yani bu durumda ben nasıl kabahatli oluyorum

beraber yasama kararini siz almadiniz israr eden anneniz ama yemegini yediginiz ettiginiz gelinle konusmuyorsunuz anlayis gostermiyorsunuz gelinle hic empati yapmiyorsunuz onu elestiriyor insanlar.

beraber yasama kararini siz almadiniz israr eden anneniz ama yemegini yediginiz ettiginiz gelinle konusmuyorsunuz anlayis gostermiyorsunuz gelinle hic empati yapmiyorsunuz onu elestiriyor insanlar.
Ben de tamda bu yüzden sizlerden yardım almak istedim
Yaptıgım doğru mu yanlış mı diye
Çünki kindar bi yapım olduğundan bana kalsa hiç konuşmam
Gel gör ki konuyu saptırmakta üstünüze yok

bence gelinin psikolojisini anlamaya calismalisiniz. Burda hicbirimiz esimizin ailesiyle yasamak istemeyiz. Siz de oyle. O yuzden size tavir almasi filan arada laf sokmasi vs anlasilabilir seyler. Ki su an konusmaya calisiyormus sizinle. Siz onunla konusmuyorsunuz ama kadinin evine gidiyorsunuz, yemegi yiyorsunuz, tamam anneniz zorluyor, size duygu somurusu yapiyor, tavir koyamiyorsunuz anliyorum ama hem evine gidip hem sofrasina oturup hem de konusmamak cooook sacma. Yapici olmaniz lazim dusmanca yaklasmak yerine. Hatta yardim etmeniz lazim elinizden geldigince ev islerine. Anladiginizi, empati kurdugunuzu hissettirmeniz lazim bence. Yani kindarlik bu durumda bence cok sacma aslinda. Kusmek konusmamak. Ne faydasi var ki size bunun hayati zehir etmekten baska?

Çok da bir sey kaybetmiyorsunuz ama nickini aratin sağ ustten çoğu konusu cikiyor.
Genelde biri bana bakti, biri yanimdan gecti minvalindeki ucan erkek sineklerle ilgili digerleri ailesiyle bu tarz meseleler.
En son bir konusunda babasinin vefatindan sonra annesiyle birlikte yattigindan bahsetmisti. Ben çalisiyorum korona var birlikte yatmamiz dogru mu sizce diye buraya yazmisti. Millet olmaz ayri yatin diyene kadar yataklari ayirmak akillarina gelmiyor.
Anne de bi tuhaf. Laf soz olur diye butun gun gelinin evinde, ama yatmaya yukari cikiyor. Kizi yukardaki evde takilinca kiriliyor, koca kadin yalniz uyuyamiyor falan.
Bu mutfagi yaptirmama gelinin sirtina binme annenin fikri bence. Konu sahibine de kirildim, gucendim diye psikolojik baski yapiyor. Cikayim da evimde oturayim, 2 gunde bir torunlarimi sevmeye ineyim demiyor

Anne de bi tuhaf. Laf soz olur diye butun gun gelinin evinde, ama yatmaya yukari cikiyor. Kizi yukardaki evde takilinca kiriliyor, koca kadin yalniz uyuyamiyor falan.
Bu mutfagi yaptirmama gelinin sirtina binme annenin fikri bence. Konu sahibine de kirildim, gucendim diye psikolojik baski yapiyor. Cikayim da evimde oturayim, 2 gunde bir torunlarimi sevmeye ineyim demiyor
Temizlik, yemek yapiliyor rahatlar cunku. Diğer daireye geçerlerse her şeyi kendileri yapmak zorunda kalacaklar biliyorlar.
Sadece yatmaya gidiyoruz dedikleri diğer daireyi de mi geline temizletiyorlar acaba.

Kindar yapınız var ama gelinin yaptığı yemeği yemekten, temizlediği evde oturmaktan geri kalmıyorsunuz. Nasıl kindarlik bu? İşinize gelen türden mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back