- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Peki yengemle hiç konuşmamam doğru muAbinle aranız bozma, yengene de yüz verme.
Yengenin ekmegıne yag sürme
Madem daire var nicin aynı yerdesınız kı hala?
Anneminde arada aklına geliyor ama millet laf eder olmaz diyor
Çevremizde örnekleri varben milletten olarak su an asil bu devirde boyle yasanir mi hem de maddiyat varken diyorum.
Emin olun su anki durum daha cok dedikoduya musait.
Bende oyle istiyorum ama annem laf söz olur diyoAnnenizle birlikte boş dairenize taşının bence
Bos daire varsa neden hep birlikte oturuyorsunuz onu anlamadım annenizle siz Bos daire gecın bence yanlıs anlamayın ama birde yengeyi dinlemek lazım onun Icınde zordur cümbürcemmaat oturmakSelam Canlarım,
Kafamı kurcalayan bir durum var.
Abim evli ve birlik oturuyoruz. 10 küsür yıldır böyle
Abimle geçen sene küsmüştüm beni evde istememesinden dolayı
Detaylı bilgi için bin küsür yorumlu konumu okuyunuz.
Her neyse ben abimle küsüp diğer boş olan dairemizde tek başıma yaşadım 4 buçuk ay kadar.
Ta ki babamın vefatına kadar
Babam kafasına cok takıyordu bana cok diyordu eve dönmemi ama inat edip gitmiyordum
Bir tek babam evde olduğu zamanlar gidiyordum babam kızar diye
Sonra babamın vefatından sonra cok pişman olup eve geri döndüm babamı üzdüğüm için vicdan azabı çektim abimle aramızdaki buzlarda eridi
Ama ben sonra farkettim ki meğer abimi bana karşı dolduran karısıymış.
Birde çocuklarına benden için şunanla muhatap olmayın diye tembihlediğinden ve daha bir çok sebepten dolayı ben yengemle konuşmuyorum.
1 seneden fazladır öyle
O bazen konuşmaya çalışıyor ama ben pek yüz vermiyorum.
Bu durum annemi çok üzüyo yine aynı şeyler olacak hayatım boyunca annemi üzdüğüm için vicdan azabı çekecem diye çok korkuyorum.
Bir yandan da yengemden öyle huylandım ki hiç konuşmak gelmiyo zaten içimden bana yaptıklarından dolayı.
Böyle yenge düşman başına
Sizce ne yapmalıyım?
Çevremizde örnekleri var
O yüzden doğru kabul ediliyor sanırım
Bana kalsa bende abimin evlendikten sonra ayrı eve çıkmasını isterdim
Bunları ciddi ciddi söylemediğinizi umuyorumBence yengenizle yüzleşin
Çıkın karşısına, sen nasıl benim öz abimi bana karşı doldurursun deyin. Yeğenlerimi benden soğutmak mı istiyorsun, onlar benim öz abimin öz çocukları, sen ne yaptığını sanıyorsun deyin.
Senin yüzünden huzur kalmadı evimizde deyin. Sen abimi doldurdun, senin yüzünden ben üst kata taşındım, zavallı babacığım bunu düşüne düşüne öldü, onu sen öldürdün deyin.
Şimdi de annemi mi öldürmek istiyorsun, ne canavar bir kadınmışsın sen deyin.
Sonra yüzüne tükürün. Olmaz olsun senin gibi yenge diye bağırın.
Sizin konunun başka çözümü yok çünkü.
Valla “evinizi ayırın”ı çok ciddi söyledik yüzlerce kişi ama size işlemiyor.Bunları ciddi ciddi söylemediğinizi umuyorum
Beni neden kimse anlamıyor Allahım nedeeeeennnEkmek elden(abiden)su gölden(gelinden) yaşamak varken niye evi ayırsınlar ki? Önceki konularında kaç defa yazıldı çizildi.Bi de bahane laf söz olur muş.Zaten gelin canından bezmiş kadın kocası ile degil ailesi ile evlenmiş.Kafanız rahat olsun istiyorsan Annenizi alın gidin
Beni neden kimse anlamıyor Allahım nedeeeeennn
Selam Canlarım,
Kafamı kurcalayan bir durum var.
Abim evli ve birlik oturuyoruz. 10 küsür yıldır böyle
Abimle geçen sene küsmüştüm beni evde istememesinden dolayı
Detaylı bilgi için bin küsür yorumlu konumu okuyunuz.
Her neyse ben abimle küsüp diğer boş olan dairemizde tek başıma yaşadım 4 buçuk ay kadar.
Ta ki babamın vefatına kadar
Babam kafasına cok takıyordu bana cok diyordu eve dönmemi ama inat edip gitmiyordum
Bir tek babam evde olduğu zamanlar gidiyordum babam kızar diye
Sonra babamın vefatından sonra cok pişman olup eve geri döndüm babamı üzdüğüm için vicdan azabı çektim abimle aramızdaki buzlarda eridi
Ama ben sonra farkettim ki meğer abimi bana karşı dolduran karısıymış.
Birde çocuklarına benden için şunanla muhatap olmayın diye tembihlediğinden ve daha bir çok sebepten dolayı ben yengemle konuşmuyorum.
1 seneden fazladır öyle
O bazen konuşmaya çalışıyor ama ben pek yüz vermiyorum.
Bu durum annemi çok üzüyo yine aynı şeyler olacak hayatım boyunca annemi üzdüğüm için vicdan azabı çekecem diye çok korkuyorum.
Bir yandan da yengemden öyle huylandım ki hiç konuşmak gelmiyo zaten içimden bana yaptıklarından dolayı.
Böyle yenge düşman başına
Sizce ne yapmalıyım?
Rezalet insanlar. Bir de hala kendilerini haklı görüyorlar.Gelin aynı evde oturmayı kabul ederek evlenmiyor.
Altlı üstlü iki daire var. Gelin ve kocası bir evde, konu sahibi ve ailesi diğer evde oturuyor. Bu şekilde evleniyorlar.
Konu sahibi ve ailesi gündüz kahvaltıya abinin ve gelinin evine inip yatana kadar orada kalıyorlar, yatmadan yatmaya yukarı çıkıyorlar. Konu sahibi bizzat yazdı bunu.
Boş evde oturamıyorlar çünkü evin mutfağı yok, tadilat yapılması lazım ama konu sahibi ve ailesi bütün günü oğullarının evinde geçirdiği için kendi evlerinin mutfağını yaptırmaya tenezzül etmiyor.
Hanım hanım kendine gelRezalet insanlar. Bir de hala kendilerini haklı görüyorlar.
Hanım hanım kendine gel
İçinde yaşamadan bilemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?