- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yukari komple tasinmama izin vermiyolar ben napimHaftasonlari öğle yemeğine de inin. Ama yemek hazır olunca inin hep. Yani evi otel gibi kullanıyorum böylesi işime de geliyor demiyorsunuz da.
Marifet yengenin yaptığı yemekleri yiyip yiyip üst kata çıkmak değil ki umutsuz kendi yemeğini kendin yapabilmende.Bende zaten mümkün oldugu kadar az görüşüyorum yanlarinda pek oturmam bi tek kahvalti aksam yemeginde görüşürüm diger kalan zamanlarda bos daireye cikiyorum bunlarla ne kadar az gorusursem o kadar iyi
Benim hatalarımdan basla bakalimO kadar hata var ki ortada kimden nasıl başlasam bilemedim.
Yahu bin küsür yorumluk konumu okumadin sanirimMarifet yengenin yaptığı yemekleri yiyip yiyip üst kata çıkmak değil ki umutsuz kendi yemeğini kendin yapabilmende.
Kocaman insan olmuşsunuz kendi ayaklarınız üzerinde durun ayrı eve çıkın kimseyi kendinize karıştırmayın. En güzel fikir bu. Hem size neler neler yapıyorlarmış yazık.Yahu bin küsür yorumluk konumu okumadin sanirim
Gecen sene 5 ay yukarda kaldim bana demedikleri hakaret yapmadiklari eziyet kalmadi annem ne laflar saydi her gun agladigimi bilirim 2 ay boyunca en sonunda da yukari taşınmamdan babamin ölümünü sorumlu tuttular
Keyfimden mi komple yukari tasinmiyorum zannediyosun
Sartlar bu sekilde bende gerektigince az görüşmeye calisiyorum elimden gelen bu
Daha iyi bi fikriniz varsa acigim ona da
Bin küsür yorum olmuş mu hadi yine iyisin popülerliğin devam ediyorYahu bin küsür yorumluk konumu okumadin sanirim
Gecen sene 5 ay yukarda kaldim bana demedikleri hakaret yapmadiklari eziyet kalmadi annem ne laflar saydi her gun agladigimi bilirim 2 ay boyunca en sonunda da yukari taşınmamdan babamin ölümünü sorumlu tuttular
Keyfimden mi komple yukari tasinmiyorum zannediyosun
Sartlar bu sekilde bende gerektigince az görüşmeye calisiyorum elimden gelen bu
Daha iyi bi fikriniz varsa acigim ona da
Benim hatalarımdan basla bakalim
Ben konu sahibinin ne yapmaya çalıştığını anladım. Nefretin yayılma gücünü kullanıp popülarite kasıyor. Kendisine nacizane tavsiyem, bunu KK da yapınca eline birşey geçmez. Kar amaçlı olan sosyal medya kanallarına yönelmeli. Madem insanları kendine güldürecek, hiç yoktan eline para geçsin. İyi para var o işte. Hem babasından kalan üç beş parça mal için abisiyle muhatap olmak zorunda da kalmaz, yengesinin yemeklerine de kalmaz.Bin küsür yorum olmuş mu hadi yine iyisin popülerliğin devam ediyor
Ne desem ama annem izin vermiyor diyeceksin zaten öyle değil mi?
Bari yengeni sana kötülük yapıyormuş gibi lanse etme, kötülüğün alası o kadına yapılıyor annen ve abin tarafından. Yemek yiyip yukarı çıkmayı lütuf gibi görme bakış açıni değiştir diyeceğim ama 1000 küsürlük yorumdan sonra ben ne yapayım dediğine göre onda da umut yok.
Bende abimle annemi suclu görüyorumTüm suç abinde. Yengenin yerinde olsam boşanırdım.
Bende abimle annemi suclu görüyorum
Abimde bu duzenden memnunAslında abin ikna etmeyi denese? Bence annen kabul eder.
Evet babamin da iste birlik oturdugumuz icin sıkıntı oluyo bazi seyler rahat olamiyosunEv babanın değil mi babanın evinde istediğin gibi kalırsın rahatsız olan gider
çok acımasızca bi yorumBir de soruyor musun ? Yengenin ahi yüzünden sen evlenemeyeceksin haberin olsun, bu fikre alış şimdiden
ben merak ettimSon gelişmeleri kimler merak ediyor
Konuya yorum yapmadım hiç ama neredeyse tamamını okuduğumdan ben de merak ettimSon gelişmeleri kimler merak ediyor
Yeni bölümler yarın 18te bdv deYeterince merak eden olunca yazacak konu sahibi. Popülarite önemli sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?