- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
E oğlu aşağıda olacak nolucak siz evlenip gitseniz? Ablalarınız mı yaşıyor abinizle, siz yaşıyorsunuz karar da sizin. Gidin başka şehre taşının demiyoruz ki üst kata çıkın diyoruz. Anneniz istediğinde iner yine ama yemesi içmesi geline yük olmaz en azından.Yahu ablalarıma söylüyom sen evlenip gittikten sonra annem tek başına napar diyorlar haklı olarak ondan dolayı çıkamıyoruz ayrı eve
belki 50 kez söylendi, 50 kez anlamazliktan geldi bu öneriyi, o kadar benciller ki anne kız bırakın geline yük olduklarını kabul etmeyi adeta lütuf olduklarinı düşünüyorlar, onlara katlanmak gelinin gorevi, hatta ödül onlar için çünkü niye? onlar anne kız insanüstü, olaganüstü varlıklar, onların yemeğini temizliğini ütüsünu yapmak bir onur...bunu burda bu kadar insanin anlayamadiğini gorunce de şaşırıyor, kızıyor ...filanE oğlu aşağıda olacak nolucak siz evlenip gitseniz? Ablalarınız mı yaşıyor abinizle, siz yaşıyorsunuz karar da sizin. Gidin başka şehre taşının demiyoruz ki üst kata çıkın diyoruz. Anneniz istediğinde iner yine ama yemesi içmesi geline yük olmaz en azından.
Asıl siz beni anlamiyonuz daha napim yani baştan mi anlatayim ben evden cekip gidince bana ne laflar soylendigini üzüntüden hastalik sahibi oldugumu anlattim daha ne siyeyimbelki 50 kez söylendi, 50 kez anlamazliktan geldi bu öneriyi, o kadar benciller ki anne kız bırakın geline yük olduklarını kabul etmeyi adeta lütuf olduklarinı düşünüyorlar, onlara katlanmak gelinin gorevi, hatta ödül onlar için çünkü niye? onlar anne kız insanüstü, olaganüstü varlıklar, onların yemeğini temizliğini ütüsünu yapmak bir onur...bunu burda bu kadar insanin anlayamadiğini gorunce de şaşırıyor, kızıyor ...filan
Nasil görünüyor soylesene cok merak ettimYer bol ama siz asalak gibi yengenizin sırtında yaşıyorsunuz yazık burdan nasıl görünüyorsunuz bir bilsen bi daha o eve adım atmazdın
Onun da kendi odasi var kafa dinlemek istedigi zaman odasina cekiliyorKonu sahibi kafa dinlemek icin kullaniyor. Gelinin oyle bir imkani oldugunu sanmiyorum.
tamam işte biz seni anlamıyoruzAsıl siz beni anlamiyonuz daha napim yani baştan mi anlatayim ben evden cekip gidince bana ne laflar soylendigini üzüntüden hastalik sahibi oldugumu anlattim daha ne siyeyim
Sizin anlattıklarınızdan dolayı sanırım öyle düşünüyor olabilirizOnun da kendi odasi var kafa dinlemek istedigi zaman odasina cekiliyor
Siz ne zannediyorsunuz acaba bizi cani falan mi
Anneniz ve abiniz bir olmuşlar bu saçma sapan birlikte yaşama ritüelini devam ettirmeye çalışıyorlar. Babanız arada kaynamış gitmiş. Sizin de en güzel yıllarınız gelin görümce çekişmesi ile geçiyor. Şuan kınadığınız herşeyi de kendi gelin olduğunuz zaman yaşama olasılığınız çok yüksek. Bu duruma bi son vermezseniz olan size ve gelininize olacak. Bence yengenizle çekişmeyi bırakıp birlik olun evleri ayırın. Burdaki herkes bunu anlatmaya çalışıyor size. Şimdi anladınız mı???Asıl siz beni anlamiyonuz daha napim yani baştan mi anlatayim ben evden cekip gidince bana ne laflar soylendigini üzüntüden hastalik sahibi oldugumu anlattim daha ne siyeyim
Boşa dil dökme kardeş, takip ediyorum da makul, ortadan konuşan mesajları kaale almıyor. Zoruna giden mesajlara tepki veriyor. Hoşuna gidenlere ise mutlu oluyor. Aferin almaya gelmiş.Anneniz ve abiniz bir olmuşlar bu saçma sapan birlikte yaşama ritüelini devam ettirmeye çalışıyorlar. Babanız arada kaynamış gitmiş. Sizin de en güzel yıllarınız gelin görümce çekişmesi ile geçiyor. Şuan kınadığınız herşeyi de kendi gelin olduğunuz zaman yaşama olasılığınız çok yüksek. Bu duruma bi son vermezseniz olan size ve gelininize olacak. Bence yengenizle çekişmeyi bırakıp birlik olun evleri ayırın. Burdaki herkes bunu anlatmaya çalışıyor size. Şimdi anladınız mı???
Ara ara gelip yorumlara cevap verip konusunu üste tasiyip ilgi çekmeye çalisiyor. Uçan sineğe dahi açtığı konular da göstergesi. Reelde bulamadiği ilgiyi burada ariyor baska hicbir sey değil. Çok aradigi erkek sineği bulsa da basta gelin hanim sonra kk rahatlasaKonu sahibi her yorumunda daha da batiyor ama hala tatlimli gülmeli yorumlar yapiyor ya, bizi mi trolluyor yoksa gercekten karsisindakini mi anlamiyor ben emin olamiyorum artik.
Sonra da konularının popüler olmasıyla övünüyorAra ara gelip yorumlara cevap verip konusunu üste tasiyip ilgi çekmeye çalisiyor. Uçan sineğe dahi açtığı konular da göstergesi. Reelde bulamadiği ilgiyi burada ariyor baska hicbir sey değil. Çok aradigi erkek sineği bulsa da basta gelin hanim sonra kk rahatlasa
Ahahaha kendince taktikler uygulayip popüler mi oluyormus. Su sacma konularda popüler olunca ne oluyormus acaba. Bir de anlasilmadigini zannetmesi :) Bir keresinde bir üyenin çok yorum alan konusunun basligini emojisine kadar aparip konu açmisti soylendiğinde de ne hangi konu o konuyu bilmiyorum diyorduSonra da konularının popüler olmasıyla övünüyor
Biz bu kadar sinirleniyoruz ama o gayet keyif alıyor, burada yazılanları, kendine yapılan hakaretleri okumaktan, ismiyle müsemma tam bir umutsuz vaka
Evet her konuda taktigi o. Konu tikandiysa, yeni cevap yazilmiyorsa birkac sayfa geride, arada kalan yorumlara cevap yazar ki guncel olsun konusu. Ne zamandır farkindayim da dillendirmemistim :)Ara ara gelip yorumlara cevap verip konusunu üste tasiyip ilgi çekmeye çalisiyor. Uçan sineğe dahi açtığı konular da göstergesi. Reelde bulamadiği ilgiyi burada ariyor baska hicbir sey değil. Çok aradigi erkek sineği bulsa da basta gelin hanim sonra kk rahatlasa
Kız siz neymissiniz boyle valla korkulur sizdenAra ara gelip yorumlara cevap verip konusunu üste tasiyip ilgi çekmeye çalisiyor. Uçan sineğe dahi açtığı konular da göstergesi. Reelde bulamadiği ilgiyi burada ariyor baska hicbir sey değil. Çok aradigi erkek sineği bulsa da basta gelin hanim sonra kk rahatlasa
Taktik maktik yok bam bam bamEvet her konuda taktigi o. Konu tikandiysa, yeni cevap yazilmiyorsa birkac sayfa geride, arada kalan yorumlara cevap yazar ki guncel olsun konusu. Ne zamandır farkindayim da dillendirmemistim :)
Canim benim ben her yorumu okuyup firsat buldukca hepsini cevaplamaya calisiyorumBoşa dil dökme kardeş, takip ediyorum da makul, ortadan konuşan mesajları kaale almıyor. Zoruna giden mesajlara tepki veriyor. Hoşuna gidenlere ise mutlu oluyor. Aferin almaya gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?