• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir anne bir kız, iki maaş, yarı kira parası ile, oturdukları eve kira ödemeden mis gibi geçinip para arttırırlar.

Film fragmanı sözleri gibi olmuş :KK70:

Bir anne...
Bir kız...
İki maaş ve yarı kira parası...
Kira ödemeden yaşadıkları bir macera...
Mutfak tadilatından özgürlüğe uzanan yol...

Kadın Başımıza 2020 Ekimde sinemalarda!

Film fragmanı sözleri gibi olmuş :KK70:

Bir anne...
Bir kız...
İki maaş ve yarı kira parası...
Kira ödemeden yaşadıkları bir macera...
Mutfak tadilatından özgürlüğe uzanan yol...

Kadın Başımıza 2020 Ekimde sinemalarda!
Kırmızılı kırmızılı ışıl ışılsınız Çilek Hanım bizde Lyanna Mormont Lyanna Mormont ile böyle sönük kaldık yanınızda :KK70:

Hikaye film tadında bence zaten. Abi en karlı olanı, umutsuz ise en günahsız olan, kız maaşını feda etmiş bu hikaye için daha ne yapsın 😄

26-27 yaşında kendi kazandığın paranin yönetimini abine vermene ne demeli peki?
Annenle üst katta yasasan , kazandığını paranın tasarrufu sende olsa nasıl olur, hiç düşündün mü umutsuz?
Ne abiymiş yani, kaç yaşına geleceğim, çalışip kazandığım parayı abime vereceğim.
Değişik hayatlar anlamak güç.
Ha yok şekerim eksik anlattim kusura bakma
Ben küçük tutarli bi taksit var onu ödüyorum sadece geriye kalan para bana kaliyor birikim yapiyorum o taksitte onumuzdeki ay bitmek uzere maasin hepsi bana kalacak yani bundan sonra

Ben küçük tutarli bi taksit var onu ödüyorum sadece geriye kalan para bana kaliyor birikim yapiyorum o taksitte onumuzdeki ay bitmek uzere maasin hepsi bana kalacak yani bundan sonra
E niye 4 maaş giriyor diyorsun eve sürekli?

Annen de maaşını kendi çekip istediği kadarını mi veriyor ev için ? Abinin özellikle yengenin ne gibi karı var bu işten peki?

Herkes kendi maaşını kullansın tâbi ama yengenin evinde yaşamasın diyoruz işte ama boşa diyoruz tabi.

Umutsuz gerçekten çok ilginç bir kızsın.

Sayfalardır abinin evine senin maaşının da girdiğini, abinin bundan vazgeçemediğini söylüyorsun. Şimdi sadece küçük bir taksit ödediğini, önümüzdeki aydan sonra da onun da biteceğini söylüyorsun. Yani abinin evine senin maaşın girmeyecek.

E o zaman niye kaç sayfadır sanki abinin eline binlerce lira sayıyormuşsun gibi yapıyorsun?

Vallahi çok ilginç ya.

Umutsuz gerçekten çok ilginç bir kızsın.

Sayfalardır abinin evine senin maaşının da girdiğini, abinin bundan vazgeçemediğini söylüyorsun. Şimdi sadece küçük bir taksit ödediğini, önümüzdeki aydan sonra da onun da biteceğini söylüyorsun. Yani abinin evine senin maaşın girmeyecek.

E o zaman niye kaç sayfadır sanki abinin eline binlerce lira sayıyormuşsun gibi yapıyorsun?

Vallahi çok ilginç ya.
Yani yine de o kadar maas girmesine ragmen eve kucukte olsa katkida bulunuyorum onu demek istiyorum

Yani yine de o kadar maas girmesine ragmen eve kucukte olsa katkida bulunuyorum onu demek istiyorum
Küçük de olsa katkıda bulunduğun için de yengene yaslanmayı hak görüyorsun kendine.

Bütün işini kadına yaptırıyorsun, sayesinde işten geldiğinde yemeğin hazır oluyor. Ne çamaşır derdin var ne bulaşık ne temizlik. Küçük de olsa katkıda bulunmanın lafını mı ediyorsun karşılığında?

Kaının ve abinin sizden tek "kazancı" annenin maaşıyla yarı kira. O da annen tüm maaşını onlara veriyorsa. Senin gibi az bir kısmını "alın bu da sizin olsun" diye veriyor da olabilir bilemiyorum artık.

Ne diyeyim gerçekten inanılmaz bir ailesiniz. Olumlu anlamda söylemiyorum bunu. İşin komiği burada hala kendini çok haklı görüp sana sizin gibi bir aile ve görümce dileyene beddua etme diyor olman.

İleride görümcen senin evinde yaşayıp, küçük bir taksidinizi ödeyip karşılığında geceye kadar kocanla yanında oturup bütün yemek vs işleri sana yaptırırsa "haklı" diyecek misin bakalım?

Küçük de olsa katkıda bulunduğun için de yengene yaslanmayı hak görüyorsun kendine.

Bütün işini kadına yaptırıyorsun, sayesinde işten geldiğinde yemeğin hazır oluyor. Ne çamaşır derdin var ne bulaşık ne temizlik. Küçük de olsa katkıda bulunmanın lafını mı ediyorsun karşılığında?

Kaının ve abinin sizden tek "kazancı" annenin maaşıyla yarı kira. O da annen tüm maaşını onlara veriyorsa. Senin gibi az bir kısmını "alın bu da sizin olsun" diye veriyor da olabilir bilemiyorum artık.

Ne diyeyim gerçekten inanılmaz bir ailesiniz. Olumlu anlamda söylemiyorum bunu. İşin komiği burada hala kendini çok haklı görüp sana sizin gibi bir aile ve görümce dileyene beddua etme diyor olman.

İleride görümcen senin evinde yaşayıp, küçük bir taksidinizi ödeyip karşılığında geceye kadar kocanla yanında oturup bütün yemek vs işleri sana yaptırırsa "haklı" diyecek misin bakalım?
Annem tum maaşını eve veriyor evet
Kiranin yari parasi nerden abimin hakki oluyomus 6 kardeşiz ve annem var herkes payina duzeni alacak olsa kiranin 7 ye bölünmüş hali abimin hakki

konu çok ilginç sahiden, konu sahibi ve ailesi yengeyi köle gibi kullanıyorlar buna ragmen şikayetçiler, bi de şaka gibi boş evler var kiraya filan verilmeyen ama oturulmayan...kafalar 1500
Abartmakta üstünüze yok yani
Kole gibi kullanmak nedir ya bende is yapiyorum annemde is yapıyor

Yatma ayrı demissiniz ama çamaşır ütü yengenizin üzerinde diye yapılan yorumlara itiraz etmemişsiniz? Gerçekten de bu işleri de mi gelin hanim yapiyor. Durum bu seviyedeyse mutsuz olup herkese mutsuzluk saçması anlaşılır değil mi?
Hayir yahuu naptiniz annem ve bende is yapiyoruz

Kırmızılı kırmızılı ışıl ışılsınız Çilek Hanım bizde Lyanna Mormont Lyanna Mormont ile böyle sönük kaldık yanınızda :KK70:

Hikaye film tadında bence zaten. Abi en karlı olanı, umutsuz ise en günahsız olan, kız maaşını feda etmiş bu hikaye için daha ne yapsın 😄
Cidden benim icin oyle mi dusunuyosun yoksa dalga mi geçiyorsun cozemedim

Annem tum maaşını eve veriyor evet
Kiranin yari parasi nerden abimin hakki oluyomus 6 kardeşiz ve annem var herkes payina duzeni alacak olsa kiranin 7 ye bölünmüş hali abimin hakki
Kaç kardeş olduğunuzu takip etmiyorum.
O zaman evet 7de biri abinizin.

E peki şu an eve bütün kira mı giriyor, yani diğer kardeşleriniz kiradan pay almıyor mu?
Yoksa kiranın annenize, size ve abinize düşen üç payı mı giriyor eve?

Kaç kardeş olduğunuzu takip etmiyorum.
O zaman evet 7de biri abinizin.

E peki şu an eve bütün kira mı giriyor, yani diğer kardeşleriniz kiradan pay almıyor mu?
Yoksa kiranın annenize, size ve abinize düşen üç payı mı giriyor eve?
Hayir yahu miras paylasimi yapılmadı eve tüm kira giriyor

Hayir yahu miras paylasimi yapılmadı eve tüm kira giriyor
O zaman diğer 4 kardeşin hakkını yiyorsunuz :D
Kirayı bölmek için resmi paylaşıma gerek yok, basit matematik işlemi sonuçta gelen kirayı hak sahiplerine bölmek.

Ya vallahi konuştukça başka başka şeyler çıkıyor, ben daha konuşamayacağım.

Hepinizin ama en en çok yengenizin hakkında hayırlısı olsun. Dilerim tez zamanda evlenirsiniz.

Abartmakta üstünüze yok yani
Kole gibi kullanmak nedir ya bende is yapiyorum annemde is yapıyor
madem ev işi yapiyorsunuz, paraniz var, köle olmayan ama 6 kardesli eşiyle 2 çocuguyla kv ile ayni evde yasamak zorunda olan yengenizle de geçinemiyorsunuz o zaman niye annenizi alip ayri eve çıkmiyorsunuz? hooop başa döndük :KK49: konu karadelik gibi yalniz,bütun yorumlar uzay boşluğuna gidiyor

O zaman diğer 4 kardeşin hakkını yiyorsunuz :KK70:
Kirayı bölmek için resmi paylaşıma gerek yok, basit matematik işlemi sonuçta gelen kirayı hak sahiplerine bölmek.

Ya vallahi konuştukça başka başka şeyler çıkıyor, ben daha konuşamayacağım.

Hepinizin ama en en çok yengenizin hakkında hayırlısı olsun. Dilerim tez zamanda evlenirsiniz.
Sagol canimin ici
Tam evlilik cagindayim
Evlenip yuva kurmak istiyorum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back