- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Öyle misin umutsuz? Maaş falan vermiyormussun zaten. Konunun başından beri 4 maaş derken senin maaştan ufak miktar giriyormuş sadece eveCidden benim icin oyle mi dusunuyosun yoksa dalga mi geçiyorsun cozemedim
Anlatılmaz yaşanır cinstenÖyle misin umutsuz? Maaş falan vermiyormussun zaten. Konunun başından beri 4 maaş derken senin maaştan ufak miktar giriyormuş sadece eve
Sizin işlere aklım ermiyor artık benim.
Hayırlısı.
bacim konu sahibi çok değişik, böyle saf desem değil, sinsi desem değil, bencil desem empati yapamıyor desem değil, zerre komplexli degil cahil degil ama anlamiyo da anlamiyo...nerdeyse sevimli denilebilecek bir zorba kendisi,adeta tolstoy romanlarindan fırlamış bir karakter....ilgiyle takip ediyoruz hikayeyiSizce çözüm belli değil mi? Ne kadar iyi insanlar olursanız olun, yengenize hak veririm. Çünkü ev üstüne ev olmaz. Onların özeli olmalı. Siz annenizle ayrı bir eve çıkmak için neyi bekliyorsunuz? Bu inceliği çok önceden yapmalıydınız bence. Eğer illa ki ayrı eve çıkmayacaksanız eşit zamanlarda diğer kardeşlerinizde de kalın. Aynı şekilde görümce ve kayınvalidenizle yaşadığınızı düşünsenize. Ben deli olurdum.
Çekirdek aldım elimebacim konu sahibi çok değişik, böyle saf desem değil, sinsi desem değil, bencil desem empati yapamıyor desem değil, zerre komplexli degil cahil degil ama anlamiyo da anlamiyo...nerdeyse sevimli denilebilecek bir zorba kendisi,adeta tolstoy romanlarindan fırlamış bir karakter....ilgiyle takip ediyoruz hikayeyi
O bir umutsuzvaka. Ama artık konusu eski reytingi almıyor, konusuna biraz yeni şeyler eklemenin zamanı geldi. Böyle giderse artık bu konuya pek uğramam, eskisi gibi sarmıyor beni.bacim konu sahibi çok değişik, böyle saf desem değil, sinsi desem değil, bencil desem empati yapamıyor desem değil, zerre komplexli degil cahil degil ama anlamiyo da anlamiyo...nerdeyse sevimli denilebilecek bir zorba kendisi, ilgiyle takip ediyoruz
Öyle demeyin herkes evlensin ya. Evlilik müthiş bir şey evliyken dertler daha derya deniz oluyorKeşke yengen sizden kurtulsa artık ve keşke sen yengen gibi gidip "birlik" oturacak biri ile olsan da kadincagizin halinden azıcık anlasan. Pek anlayacağını da sanmıyorum ama neyse. Kadına allah sabır versin. Kendine gelince asla kabul etmeyecegin hayatı kadına reva görüp bir de beğenmiyorsun.
Konu sahibi icime öyle doğuyor ki sen hiç evlenemeyeceksin. Sebebi ise yengene karşı tavrın,tutumun. İlahı adalet mi denir ne denir bılmiyorum ama bu yönden eksik kalıp bu kadının hakkı üzerinde olduğu sürece mutluluğu bulamayacaksin. Öyle hissettim. Kadının kadına zulmünü de kimse kimseye etmiyor gerçekten.
Umutsuz, oturduğun yerde bizimle eğleniyorsun gibi geliyor artık. Ama ben sıkıldım senin konundan.Anlatılmaz yaşanır cinsten
öyle de deme korkutma bekarları kuzum, ne güzel evlilkler var bak konu yengesine , bir eli yagda bir eli balda, tek kusuru görumceye eziyet etmek ama inşallahıma konu sahibi de yengesinden daha yağli ballı, boyle 3 gorumceli bir evlilik yaparak mukafatına kavuşacak....aminÖyle demeyin herkes evlensin ya. Evlilik müthiş bir şey evliyken dertler daha derya deniz oluyor
Valla bu kafa yapısıyla mutluluğu bulamayacagini hissettim bir anda. Hakkında hayırlısı olsun tabi ama nedense hiç sanmıyorumÖyle demeyin herkes evlensin ya. Evlilik müthiş bir şey evliyken dertler daha derya deniz oluyor
6 kardeşsiniz ve sürekli o gelinin yanında kalıyorsunuz. Üstelik ayrı bi ev var. Yazıktır günahtır yapmayın Allah içinAnnem tum maaşını eve veriyor evet
Kiranin yari parasi nerden abimin hakki oluyomus 6 kardeşiz ve annem var herkes payina duzeni alacak olsa kiranin 7 ye bölünmüş hali abimin hakki
Ama eve gelin geldiğinden beri böyle6 kardeşsiniz ve sürekli o gelinin yanında kalıyorsunuz. Üstelik ayrı bi ev var. Yazıktır günahtır yapmayın Allah için
Apartmanda 3 daire bize ait tatlımben 3 kisi 130 metrekareye zor sığışiyorum, o yüzden merak ettim
Niye öyle dedin kiValla bu kafa yapısıyla mutluluğu bulamayacagini hissettim bir anda. Hakkında hayırlısı olsun tabi ama nedense hiç sanmıyorum
Konuştukça batıyorsunAma eve gelin geldiğinden beri böyle
Kız bu olayın suçlusu niye benim onu hiç anlayamıyom gerçektenKonuştukça batıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?