İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizce çözüm belli değil mi? Ne kadar iyi insanlar olursanız olun, yengenize hak veririm. Çünkü ev üstüne ev olmaz. Onların özeli olmalı. Siz annenizle ayrı bir eve çıkmak için neyi bekliyorsunuz? Bu inceliği çok önceden yapmalıydınız bence. Eğer illa ki ayrı eve çıkmayacaksanız eşit zamanlarda diğer kardeşlerinizde de kalın. Aynı şekilde görümce ve kayınvalidenizle yaşadığınızı düşünsenize. Ben deli olurdum.

Cidden benim icin oyle mi dusunuyosun yoksa dalga mi geçiyorsun cozemedim
Öyle misin umutsuz? Maaş falan vermiyormussun zaten. Konunun başından beri 4 maaş derken senin maaştan ufak miktar giriyormuş sadece eve
Sizin işlere aklım ermiyor artık benim.
Hayırlısı.

bacim konu sahibi çok değişik, böyle saf desem değil, sinsi desem değil, bencil desem empati yapamıyor desem değil, zerre komplexli degil cahil degil ama anlamiyo da anlamiyo...nerdeyse sevimli denilebilecek bir zorba kendisi,adeta tolstoy romanlarindan fırlamış bir karakter....ilgiyle takip ediyoruz hikayeyi

Çekirdek aldım elime

O bir umutsuzvaka. Ama artık konusu eski reytingi almıyor, konusuna biraz yeni şeyler eklemenin zamanı geldi. Böyle giderse artık bu konuya pek uğramam, eskisi gibi sarmıyor beni.

Keşke yengen sizden kurtulsa artık ve keşke sen yengen gibi gidip "birlik" oturacak biri ile olsan da kadincagizin halinden azıcık anlasan. Pek anlayacağını da sanmıyorum ama neyse. Kadına allah sabır versin. Kendine gelince asla kabul etmeyecegin hayatı kadına reva görüp bir de beğenmiyorsun.

Konu sahibi icime öyle doğuyor ki sen hiç evlenemeyeceksin. Sebebi ise yengene karşı tavrın,tutumun. İlahı adalet mi denir ne denir bılmiyorum ama bu yönden eksik kalıp bu kadının hakkı üzerinde olduğu sürece mutluluğu bulamayacaksin. Öyle hissettim. Kadının kadına zulmünü de kimse kimseye etmiyor gerçekten.

Öyle demeyin herkes evlensin ya. Evlilik müthiş bir şey evliyken dertler daha derya deniz oluyor

Anlatılmaz yaşanır cinsten
Umutsuz, oturduğun yerde bizimle eğleniyorsun gibi geliyor artık. Ama ben sıkıldım senin konundan.

Artık bir koca bulda, senin kayinvalide, görümce konularını okuyalım burada. Bakalım onlarda da böyle safa yatacak mısın

Öyle demeyin herkes evlensin ya. Evlilik müthiş bir şey evliyken dertler daha derya deniz oluyor
öyle de deme korkutma bekarları kuzum, ne güzel evlilkler var bak konu yengesine , bir eli yagda bir eli balda, tek kusuru görumceye eziyet etmek ama inşallahıma konu sahibi de yengesinden daha yağli ballı, boyle 3 gorumceli bir evlilik yaparak mukafatına kavuşacak....amin

Abinizle anneniz halinden tabiki memnun. Emin ol yengeniz hic memnun degildir. O da ister çekirdek ailesiyle birlikte kendi yuvasi olsun. Bir eve 2 kadin fazla herkes kendi evinin hanimidir. O ev annenizin evin kadını anneniz yengeniz orada annenizin kuralını bir sekilde yapmaya uygulamaya calisiyordur. Size göre hava hoş
Biraz empati yapin. Kaynana gorumce ile oturmak cok zor. Kendin olamazsin kafana gore yatip kalkamazsin istedigini istedigin anda pişirip yiyemezsin cunku o evin bir hanimi var ve düzen onun tarafindan kurulmuş
Kim istemez sabahlari mini şortu ipek seksi geceligiyle esine kahvaltı hazırlamayı. Sabahları saatlerce yatak keyfi tv keyfi yapmayi
Biraz o gelini dusunun
Bir de sizin gibi trip yapan küsen dargin baska eve giden bir gorumcesi varmis.bari siz yapmayin.
Yani madem baska bir ev varmis sizin kusup gittiginiz oraya yerleşsinler
Yada siz 3 maasimiz var diyosunuz abimin tek maasi var diyosunuz yardim edin onlara o halde evlerini ayırin
Yada sizde birseyleri sineye cekip yengenizle konusup buzları eritip kardes gibi güzel güzel geçinip ona sahip cikip onunla gulup onunla eğlenmeyi deneseniz daha guzel degil mi
Yani evlenip gideceksiniz zamani gelince
Umarim güzel bir evliliginiz mutlu bir yuvanız olur.

canım ben bir şeyi merak ediyorum birlik oturduğunuz eviniz kaç metrekare acaba? kaç oda var? yani toplam 6-7 kişisiniz,hatta babanizın vefatindan once 8-9 muş sayi, saglikli bir ortam icin en az 250 m.kare, 5 odali filan , olmali o da en az...yani böyle tikış tepis nasil oluyo gercekten merak ediyorum

Annem tum maaşını eve veriyor evet
Kiranin yari parasi nerden abimin hakki oluyomus 6 kardeşiz ve annem var herkes payina duzeni alacak olsa kiranin 7 ye bölünmüş hali abimin hakki
6 kardeşsiniz ve sürekli o gelinin yanında kalıyorsunuz. Üstelik ayrı bi ev var. Yazıktır günahtır yapmayın Allah için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…