- 15 Ocak 2018
- 1
- 0
- 1
- 42
- Konu Sahibi sevinyucel
-
net konuşmazsan bu işe girişmem diyeceksin benim durumum bu diyeceksin yoksa girişmeMerhaba hanımlar. Bir konuda görüşünüze ihtiyacım. Ben çalışan bir hanımım. Yeni bebeğim oldu.3 aylık iznimde bitti. Benim annem emekli anaokulu öğretmeni. Ekonomik durumundan ötürü şuan bebek bakıcılığı yapıyor. Haliyle torununa o bakmak istiyor ve bunu her fırsatta dile getiriyor. Bende o baksın isterim ama söyle bir sorun var o emekli öğretmen olduğu için maası normal bakıcılara göre yüksek. Söyle söyleyeyim benim maaşım onun maasından 500 lia fazla hadi bu yıl zam alayım 800 lira falan fazla olsun. O tabi çalışmasa geçinemez şuan. Ben işe gidersem onada maal veririrsem benim elime 800 lira kalıyor. E yol parası üstbaş derken benim çalışmamım hiç bir anlamı kalmıyor.Üstüne sabah 7 de evden çıkıp 8 de eve dönecegim ve çocugumu çok az görücem. Bana biraz daha az verirsin dio ama tam da net bişey demiyor. Böyle olunca ben çalışmayayım biraz daha çocuguma kendim bakayım dedim. Şuan bana bozluyor. Sen çalış ben bakarım. Herkes niye torununa sen bakmıyorsun diyormuş. Tamam iyi güzel herkes torununa bakıyorda bir çogu para almıyor. Bnece para alınmalı evet bir emek var ama benim bütçem buna uygun değil. Ayrıca bu durumu kocama söylediğimde ne anladım o işten çocuğuna bak diyor. Ben annemin bu yaştan sonra başkasında çalışmasından tabiki hoşlanmıyorum üzülüyorum. ama ne yapailirim. evi kira ve bu paraya da ihtiyacı var. Bana laf sokuyor sürekli. Kafam allak bullak sizce ?
çalışma o zaman çocuğa bak . ücretsiz izin alabiliyorsan al .Merhaba hanımlar. Bir konuda görüşünüze ihtiyacım. Ben çalışan bir hanımım. Yeni bebeğim oldu.3 aylık iznimde bitti. Benim annem emekli anaokulu öğretmeni. Ekonomik durumundan ötürü şuan bebek bakıcılığı yapıyor. Haliyle torununa o bakmak istiyor ve bunu her fırsatta dile getiriyor. Bende o baksın isterim ama söyle bir sorun var o emekli öğretmen olduğu için maası normal bakıcılara göre yüksek. Söyle söyleyeyim benim maaşım onun maasından 500 lia fazla hadi bu yıl zam alayım 800 lira falan fazla olsun. O tabi çalışmasa geçinemez şuan. Ben işe gidersem onada maal veririrsem benim elime 800 lira kalıyor. E yol parası üstbaş derken benim çalışmamım hiç bir anlamı kalmıyor.Üstüne sabah 7 de evden çıkıp 8 de eve dönecegim ve çocugumu çok az görücem. Bana biraz daha az verirsin dio ama tam da net bişey demiyor. Böyle olunca ben çalışmayayım biraz daha çocuguma kendim bakayım dedim. Şuan bana bozluyor. Sen çalış ben bakarım. Herkes niye torununa sen bakmıyorsun diyormuş. Tamam iyi güzel herkes torununa bakıyorda bir çogu para almıyor. Bnece para alınmalı evet bir emek var ama benim bütçem buna uygun değil. Ayrıca bu durumu kocama söylediğimde ne anladım o işten çocuğuna bak diyor. Ben annemin bu yaştan sonra başkasında çalışmasından tabiki hoşlanmıyorum üzülüyorum. ama ne yapailirim. evi kira ve bu paraya da ihtiyacı var. Bana laf sokuyor sürekli. Kafam allak bullak sizce ?
Durumu yok fazla az versem o zor durumda kalicak oda beni rahatsiz edecek.suan anca geciniyor. Yarin brn gecinemiyorum nerse sorun olacaknet konuşmazsan bu işe girişmem diyeceksin benim durumum bu diyeceksin yoksa girişme
Merhaba hanımlar. Bir konuda görüşünüze ihtiyacım. Ben çalışan bir hanımım. Yeni bebeğim oldu.3 aylık iznimde bitti. Benim annem emekli anaokulu öğretmeni. Ekonomik durumundan ötürü şuan bebek bakıcılığı yapıyor. Haliyle torununa o bakmak istiyor ve bunu her fırsatta dile getiriyor. Bende o baksın isterim ama söyle bir sorun var o emekli öğretmen olduğu için maası normal bakıcılara göre yüksek. Söyle söyleyeyim benim maaşım onun maasından 500 lia fazla hadi bu yıl zam alayım 800 lira falan fazla olsun. O tabi çalışmasa geçinemez şuan. Ben işe gidersem onada maal veririrsem benim elime 800 lira kalıyor. E yol parası üstbaş derken benim çalışmamım hiç bir anlamı kalmıyor.Üstüne sabah 7 de evden çıkıp 8 de eve dönecegim ve çocugumu çok az görücem. Bana biraz daha az verirsin dio ama tam da net bişey demiyor. Böyle olunca ben çalışmayayım biraz daha çocuguma kendim bakayım dedim. Şuan bana bozluyor. Sen çalış ben bakarım. Herkes niye torununa sen bakmıyorsun diyormuş. Tamam iyi güzel herkes torununa bakıyorda bir çogu para almıyor. Bnece para alınmalı evet bir emek var ama benim bütçem buna uygun değil. Ayrıca bu durumu kocama söylediğimde ne anladım o işten çocuğuna bak diyor. Ben annemin bu yaştan sonra başkasında çalışmasından tabiki hoşlanmıyorum üzülüyorum. ama ne yapailirim. evi kira ve bu paraya da ihtiyacı var. Bana laf sokuyor sürekli. Kafam allak bullak sizce ?
Rakamlar bunun baya uzerinde sorun orda. Bin falan degil maalesefANNE IZE PAA VERI TABIKI, AMA ANNEN 1 LIRA DIYIR SEN 500 DIHORSAN 750 GIBI ORTA BIR RAKAM OLSUN.
Annrmin istedigi normal bakicidan 1000 lira fazlanormal bakıcıya vereceğiniz para annenize vereceğinizle aynı mı? öyleyse zaten verin anneniz baksın içinizde rahat eder.
Gerçi bakan anne olunca üstüne para verip isteklerini yaptıramamak da var, bunuda çok gördük.
Soyle ihtiyaci oldugu icin istiyor.cunku aldigi para ile geciniyorTuhafima gidiyor evladından yaptığı iyilik için para isteyen aile bireyleri Allah kolaylık versin.
Emekliymis annesi konu sahibinin.Soyle ihtiyaci oldugu icin istiyor.cunku aldigi para ile geciniyor
Merhaba hanımlar. Bir konuda görüşünüze ihtiyacım. Ben çalışan bir hanımım. Yeni bebeğim oldu.3 aylık iznimde bitti. Benim annem emekli anaokulu öğretmeni. Ekonomik durumundan ötürü şuan bebek bakıcılığı yapıyor. Haliyle torununa o bakmak istiyor ve bunu her fırsatta dile getiriyor. Bende o baksın isterim ama söyle bir sorun var o emekli öğretmen olduğu için maası normal bakıcılara göre yüksek. Söyle söyleyeyim benim maaşım onun maasından 500 lia fazla hadi bu yıl zam alayım 800 lira falan fazla olsun. O tabi çalışmasa geçinemez şuan. Ben işe gidersem onada maal veririrsem benim elime 800 lira kalıyor. E yol parası üstbaş derken benim çalışmamım hiç bir anlamı kalmıyor.Üstüne sabah 7 de evden çıkıp 8 de eve dönecegim ve çocugumu çok az görücem. Bana biraz daha az verirsin dio ama tam da net bişey demiyor. Böyle olunca ben çalışmayayım biraz daha çocuguma kendim bakayım dedim. Şuan bana bozluyor. Sen çalış ben bakarım. Herkes niye torununa sen bakmıyorsun diyormuş. Tamam iyi güzel herkes torununa bakıyorda bir çogu para almıyor. Bnece para alınmalı evet bir emek var ama benim bütçem buna uygun değil. Ayrıca bu durumu kocama söylediğimde ne anladım o işten çocuğuna bak diyor. Ben annemin bu yaştan sonra başkasında çalışmasından tabiki hoşlanmıyorum üzülüyorum. ama ne yapailirim. evi kira ve bu paraya da ihtiyacı var. Bana laf sokuyor sürekli. Kafam allak bullak sizce ?
evet sorun olurDurumu yok fazla az versem o zor durumda kalicak oda beni rahatsiz edecek.suan anca geciniyor. Yarin brn gecinemiyorum nerse sorun olacak
Herkes niye torununa sen bakmıyorsun diyormuş.
Ben ornek icin yazdim bu rakamı.Rakamlar bunun baya uzerinde sorun orda. Bin falan degil maalesef
Durumu yok fazla az versem o zor durumda kalicak oda beni rahatsiz edecek.suan anca geciniyor. Yarin brn gecinemiyorum nerse sorun olacak
Annrmin istedigi normal bakicidan 1000 lira fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?