- Konu Sahibi sevinyucel
bunun benzeri var bir konu da konu sahibi adını sürekli değiştirdiği için bilemiyorum şu an adını
annesi başkasının çocuğuna bakarken kadını işten çıkartıp bizimkine bak deyip zam ister diye dövünüyordu en son
anneniz emekli ise neden o kadar çok maddi gereksinimi var
yani normal bakıcı dediğiniz 1500 altı değil anneniz 1000 daha istiyor etti 2500 emeklisi de var yaklaşık 2000 civarı
bence o işe hiç girmeyin
zira anneniz sizden de hem aynı parayı isteyecek hem de ben anneanneyim modunda farklı kolaylıklar bekleyecek
yeri gelince hastaneye gideceğim, oraya buraya gideceğim anneni idare et diyecek yani bakıcı iken yapamadığı şeyleri sizden isteyecek
ha bu arada ben bu kadar kalifiye anneme bedava olsa da çocuk baktırmam
neden mi
çünkü bana söz hakkı tanımaz, çocuğumu proje gibi yetiştirmeye kalkabilir
annesi başkasının çocuğuna bakarken kadını işten çıkartıp bizimkine bak deyip zam ister diye dövünüyordu en son
anneniz emekli ise neden o kadar çok maddi gereksinimi var
yani normal bakıcı dediğiniz 1500 altı değil anneniz 1000 daha istiyor etti 2500 emeklisi de var yaklaşık 2000 civarı
bence o işe hiç girmeyin
zira anneniz sizden de hem aynı parayı isteyecek hem de ben anneanneyim modunda farklı kolaylıklar bekleyecek
yeri gelince hastaneye gideceğim, oraya buraya gideceğim anneni idare et diyecek yani bakıcı iken yapamadığı şeyleri sizden isteyecek
ha bu arada ben bu kadar kalifiye anneme bedava olsa da çocuk baktırmam
neden mi
çünkü bana söz hakkı tanımaz, çocuğumu proje gibi yetiştirmeye kalkabilir