• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçim zorluğu maddi kaygılarım

Evet çünkü biz tayinle çalışıyoruz ya zaten o şehirde değiliz 🤣 kv ler 7 sene önce biz nişanlanırken evleri kentsel dönüşüme girecekti sobalı ev diye bizim aldığımız eve oturdular . Orada bir türlü kentsel dönüşüme girmedi 😅 daha bekliyoruz bence en az 5 senesi daha var .
Kv nin oturdugu evi kiraya verebilirdiniz. Hem sizin kiraya da faydasi olurdu ama yapmamışsınız. Rabbim işinizi rast getirsin inşallah

öncelikle çok geçmiş olsun, şifalar dilerim sağlığınıza dikkat edin. çünkü gitti mi geri gelmesi biraz zor oluyor. keşke toz pembe satırlar yazabilsem ekonomik anlamda da... fakat artık hersey o kadar imkansizlasti ki. yani çift maaşla önceden ev alınırken şu an belki araba alınabilir. ve bu öylesine üzücü ki. resmen karın tokluğuna çalışır hale geldik. ben memurum esim ozelde. şimdi yollarımızı ayırsak ben muhtemelen gecinemem. kiralar dediğiniz gibi 15 bin bandında. kresler bizim burada en ucuz servissiz olanı 13 bin. etti mi 28 bin. 9 yaşında bir kızım daha var. e onun okulu etutu üstü başı derken.... faturalar yeme içme derken öldüm yani mümkün degil gecinemem. sanıyorum artık günü kurtarmaya bakacağız yarını düşünmeden. ben eşimle zamanında evi arabayı aldim çok şükür yardımsız biriktire biriktire ama aksi şu durumda mümkün değil. anca günü kurtarıyoruz kira vs vermiyor olmamıza rağmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun. (halime şükür genel sorunlardan bahsettim)

pompa kullanmıyorum ama ücrrtlerinin çok yüksek olduğunu duydum. Temin edebileceğim daha uyguna bir yer varsa bilgi verebilirseiniz çok sevinirim. vitamin desteğii alıyorum çubuk iğne uçları vs derken bin lira harcıyorum ayda. ailemle anlaşmazlık yok tabi hayıflanıyorlar düzgün biriyle evlenmediğim için ama alnında yazmıyordu evlenirken ne yapabilirim. bir süre ailemle kalacağım sanırım tek başına yaşamaktan da biraz çekiniyorum esasen şekerim düşer o anda yapayalnız çocukla ne yaparım düşüncesi geliyor aklıma.
Arkadaşım hipo dan korkuyoruz tabiiki ama eşinde olsa çocuğunda olsa sonuçta yalnız kalabiliyoruz evde.Bunu engellemenin yolu biliyosunuz sık ölçümden geçiyorAilenizin soylemlerine çok takılmayın zamanla alışırlar.Pompayı temin eden uygun yer yok bildigim,ayrıca tavsiye etmiyorum set tikanınca çok yüksek sekerlerle uğraşmak durumunda kaliyor insan.

Back