- 15 Ocak 2018
- 1
- 0
- 1
- 42
- Konu Sahibi sevinyucel
Merhaba hanımlar. Bir konuda görüşünüze ihtiyacım. Ben çalışan bir hanımım. Yeni bebeğim oldu.3 aylık iznimde bitti. Benim annem emekli anaokulu öğretmeni. Ekonomik durumundan ötürü şuan bebek bakıcılığı yapıyor. Haliyle torununa o bakmak istiyor ve bunu her fırsatta dile getiriyor. Bende o baksın isterim ama söyle bir sorun var o emekli öğretmen olduğu için maası normal bakıcılara göre yüksek. Söyle söyleyeyim benim maaşım onun maasından 500 lia fazla hadi bu yıl zam alayım 800 lira falan fazla olsun. O tabi çalışmasa geçinemez şuan. Ben işe gidersem onada maal veririrsem benim elime 800 lira kalıyor. E yol parası üstbaş derken benim çalışmamım hiç bir anlamı kalmıyor.Üstüne sabah 7 de evden çıkıp 8 de eve dönecegim ve çocugumu çok az görücem. Bana biraz daha az verirsin dio ama tam da net bişey demiyor. Böyle olunca ben çalışmayayım biraz daha çocuguma kendim bakayım dedim. Şuan bana bozluyor. Sen çalış ben bakarım. Herkes niye torununa sen bakmıyorsun diyormuş. Tamam iyi güzel herkes torununa bakıyorda bir çogu para almıyor. Bnece para alınmalı evet bir emek var ama benim bütçem buna uygun değil. Ayrıca bu durumu kocama söylediğimde ne anladım o işten çocuğuna bak diyor. Ben annemin bu yaştan sonra başkasında çalışmasından tabiki hoşlanmıyorum üzülüyorum. ama ne yapailirim. evi kira ve bu paraya da ihtiyacı var. Bana laf sokuyor sürekli. Kafam allak bullak sizce ?