- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
ama sen benim ablamsın 22 yaşındayım .33 yasindayim guzelim sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama sen benim ablamsın 22 yaşındayım .33 yasindayim guzelim sen
Pes et ve askere gitmeden bu isi bitir. O zaten kafasinda bitirmis uzatmalari oynuyor bence. Ne alaka ozur dilemek bir kere hic hatan yokken dile bak sonra nasil tepene biniyorlar. Nisanlin yaninda olsa neyse oda karsinda. O yuzden bosver yol ver gitsin
Ben 19 yasinda evlendim 21 yasinda ilk bebegimi kucagima aldim 14 yillikta evliyim daha yuzum gulmedi sinir hastasi oldum bunlar yuzunden , sakin o neder boyleydi soyleydi diye kendini yakma , 22 ne demek ya daha cok kucuksun beklede gor karsina ne insanlar cikacak kiymet bilen insallahama sen benim ablamsın 22 yaşındayım .
Ben 19 yasinda evlendim 21 yasinda ilk bebegimi kucagima aldim 14 yillikta evliyim daha yuzum gulmedi sinir hastasi oldum bunlar yuzunden , sakin o neder boyleydi soyleydi diye kendini yakma , 22 ne demek ya daha cok kucuksun beklede gor karsina ne insanlar cikacak kiymet bilen insallah
Balim beni takip et 18 li konu cok komik , biraz moralin duzelir , kafan dagilsin birazAh inşallahh yaaa
İyi ama böcüğüm sen şimdi vicdanen bırakmayayım desen de bu insanlar senin nişanlını terk etmen için elinden geleni yapıyorlar. Üstelik böyle büyüymüş falan hangi devirde nerede yaşıyor bu insanlar? Pek olgun ve kültürlü bir aile değil bunlar besbelli, akıllarına ilk bu konu geldiğine göreNişanlım beni dinlemiyor daha da benim onlardan özür dilememi , onlardan gönüllerini almamı istiyor ... Kv' de bizden uzaklaştırmak için büyü gibi şeylerle kafasını dolduruyor, Allah'a çok dua ediyorum ve onlarada beddua ediyorum elimde değil...
Cinli o kadınİyi ama böcüğüm sen şimdi vicdanen bırakmayayım desen de bu insanlar senin nişanlını terk etmen için elinden geleni yapıyorlar. Üstelik böyle büyüymüş falan hangi devirde nerede yaşıyor bu insanlar? Pek olgun ve kültürlü bir aile değil bunlar besbelli, akıllarına ilk bu konu geldiğine göre
Kız sus zaten bu konular forumda yasak biliyorsun, kapatıverecekler konunu şimdi.Cinli o kadın
kv de ye mübah ne çektimm beKız sus zaten bu konular forumda yasak biliyorsun, kapatıverecekler konunu şimdi.
ne yazık kş özür dile tatlım,, çünkü muhatap oldun açıklama yaptın, nişanlının gözünde hatalısın,Öyle söyledim nişanlıma , zaten o da bunu biliyordu fakat , ne diyip ne ettiyse kv hak vermiş nişanlım o da bana yüklendi, kv kendimi ifade etmeye çalışmam çok yanlıştı sonra kalktı aileme laf etti... Şimdi de özür diliyceksin ablamlardan ve annemden diyor , sinir oluyorummm , patlamak istiyorum hepsinee
Diğer konunuzu okuyordum,kapandı
Siz aradığınızda açmıyorsa aramayacaksınız,mesafe koyacaksınız açık ve net. Nişanlınıza uygun bir şekilde isimleri karıştırıp,sizin isminizi görünce açmadığı itirafını da anlatın. Hak verir mesafe koymanıza
Uzak dur böcekcim uzak...Bu tür insanalr herşeyi yaparlar...
Ama sen akıllıca davranmışın bravo valla. Nişanlına söylüyerek aradıgın zamanları.
Bunuda bi ara yeri gelince söyle.
Çok zor herhalde. kızım diyip bagrına basmak...Seninde kızın var...
bende de oldu yahu kapıda kaldım giremedim konumaoky dankkk diye suratıma kapadın resmen kapıyı kııı
Aynen seninde iki tane kızın var , gelinin sana terbiyesizlik etmemiş saygıda kusur etmemiş arayıp sorar daha ne ? dimiii... Senin kızını da istememişler , niye aynısını bana niye yapıyorsun!Uzak dur böcekcim uzak...Bu tür insanalr herşeyi yaparlar...
Ama sen akıllıca davranmışın bravo valla. Nişanlına söylüyerek aradıgın zamanları.
Bunuda bi ara yeri gelince söyle.
Çok zor herhalde. kızım diyip bagrına basmak...Seninde kızın var...
Düşmedin onun sacmalıgına. Nişanlınla sorun yaşıcaktın. Onunda cicekleri acılcaktı haliyle.Devamı geleceğini umuyordum , bişeyleri koz olarak kullanacağını bildiğim için laf arasında işte aradım ulaşamadım , babanı aradım merk ettim vs diye bildirdim hep , rapor verme değil taktikti benimkisi , düşündüğüm gibi de başka elinde koz olmadığı için bunu kullandı ama etkiye tepki oldu geri tepti bununkisi... Ama yine de çok tehlikeli...
bende de oldu yahu kapıda kaldım giremedim konuma
Bi hikaye okumuştum. Belkide gerçek.Aynen seninde iki tane kızın var , gelinin sana terbiyesizlik etmemiş saygıda kusur etmemiş arayıp sorar daha ne ? dimiii... Senin kızını da istememişler , niye aynısını bana niye yapıyorsun!