- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- Konu Sahibi balbocegi35
kk bunun için var biz burdayız annem sen rahat olAnammm ben adamımı buldum sanırım Bundan sonra sen benim sağ kolumsun bacım , bişi oldu mu sana vurdurturum artıkın sırtım yere gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk bunun için var biz burdayız annem sen rahat olAnammm ben adamımı buldum sanırım Bundan sonra sen benim sağ kolumsun bacım , bişi oldu mu sana vurdurturum artıkın sırtım yere gelmez
Nişanlında askere gidecekmiş biraz annesinin gazı birazda askerlik stresi normal ..
Alttan al ama ezdirme kendini ..
Kv ne hı hı de geç bildiği oku boşver ne sorun yapmaya ne kendi canını sıktığına değmez ..
Sen böyle oldukça kv daha çok kuduracak ama bişey yapayacak da .
Eyvallah canım ya ne yalan söyleyim enerjimi yükselttin akşam akşam bu gerginlikle sağolasın gerçektn.kk bunun için var biz burdayız annem sen rahat ol
rica ederim tatlım napalı buradaki görevimiz bu moral vermek enerji yükseltmek abe kaynana naptın bize aç dinle oyna boşver herşeyler gelir geçerEyvallah canım ya ne yalan söyleyim enerjimi yükselttin akşam akşam bu gerginlikle sağolasın gerçektn.
Nişanlım iş nedeni ile başka şehire geçti , son bi kaç aydır orda çalışıodu, kv derdi hep ne bni ne ablalarını arıo diye , nişanlımda derdi ne ablamları ne annemi arıyorum diye , her hafta mutlaka hatırlatırdım, aşkım annenide ihmal etme bak ablanlarda gurbette varlığını hissettir diye, biri kafama odun indirsin lütfen! , ben ne düşünüom dimiii !
Kaynananız iki haftadır aramadın hayırdır demiş bunda kötü bir şey yok sorun değil yani ayrıca bazı büyükler neden ben arayayım o arasın modunda oluyor. Ayrıca hep arayınca ve birden 2 hafta aramayınca bozılmuştur 2 haftada mesela nişanlınla hiç mi konuşmadın dakikam yoktu diyorsunuz hiç mi görüşmediniz onun telinden de arayabilirdin biraz serzeniş ermiş kendi anneni aramadığını düşün serzenişte bulunmaz mı siz denişanlınıza annen bana bunu yaptı deyince o da kendince annesini savunmuş sadece annen bana kızdı ama böyle oldu diyebilirdin ev telefonun vardır akşam oradan arardın, annenden arardın vs. eh annenlerde gitmemiş bayramda demek ki onlar küçükler ki gitmeleri gerekiyordu ona da kızmış arada söylemiş ayrıca daha askere yeni gidecekmiş psikolojisi iyi olmayabilir idare etmeye çalışın yüzük atacak kadar sorun yok ah ben evlenmeden önce neler yaşadım kaynanamla idare ettim eşimde hep yanımda oldu
Nişanlına hatırlat bunları
Erkekler anneleri ile ilgili birşey oldu mu unutuyorlar hemen bizlerin yaptıklarını ..
Nasipse evlilik tarihi belli mi ne zaman ?
Hatırlatmam kızçe , kv seviyesine inip başına kakmam yaptıklarımı. Dğer biliyorsa anlar valla
Düğünümüzü kendimiz yapçağımız için henüz belli değil canım , zaten bende askıya aldım şuan
Komutanı arayım diyorum lilicim nasıl fikir ? Ecük o da çeksin ordaB balbocegi35 sen ne çektin be bunlardan..
Kendini doğru ifade edecen diye daha şimdiden ömrünü yediler...
Nişanlın sana istediğini söylüyebiliyor..
Sende söylersin ama seninki bayağı rahat...
Askerde görücek o rahatı
İnşallah canım o konuma gelmem, idareyi nişanlıma bırakçam. Anayı ana , eşini eş bilcek, karşı karşıya getirmicek.Evlenince bu düşüncen değişecek zamanla
Hayırlısı olsun canım hakkınızda Allah kolaylıklar versin .
Valla yap bir şeyler..Komutanı arayım diyorum lilicim nasıl fikir ? Ecük o da çeksin orda
İnşallah canım o konuma gelmem, idareyi nişanlıma bırakçam. Anayı ana , eşini eş bilcek, karşı karşıya getirmicek.
Ah uleynn ben bi erkek olaydım varya kız yaşamıştı, hem romantiğim , hem eğlenceliyim , hemde mutluluk veririm napsamki cinsiyet mi değiştirsem erkeklerden hayır yok bana
Yaparım yapçağımı da araya reklamlar girdi malesef, bir gitsin gelsin , 6ay bende kafamı dinleyim , bakıcam sonrasına lilicim, iyi veya kötü sonuca bağlanması gerek diye düşünüyorum.Valla yap bir şeyler..
Yoksa ben sizin sonunuzu iyi görmüyorum
Bağlanmazsa sen kafayı yicenYaparım yapçağımı da araya reklamlar girdi malesef, bir gitsin gelsin , 6ay bende kafamı dinleyim , bakıcam sonrasına lilicim, iyi veya kötü sonuca bağlanması gerek diye düşünüyorum.
Ahh şekerim kime hayır var ki şu erkek milletinden ..
Yicem lilii valla ya , bi tane varken başımda iki oldular emiBağlanmazsa sen kafayı yicen
Kv açıklama yaparak hata yapmışsın, nişanlın sana annemi aramamışsın deyince aaa gerçekten mi hayatım??? ben aramışdım annen bana geri dönmeyince bende aramamışım diyecekdin,,,, böyle şeyler söylendi mi biraz kulağının üstüne yatıcaksın,,,,,Merhaba kızçeler
Konu açmamaya karar vermiştim derken , tak bir olay daha yaşadım ve kk cazibesine dayanamayıp fikir edinmek için sizlerle tekrar bir aradayım
Gelelim şimdiki sorunlu konuma;
Benim nişanlımla küçük ama onun büyüttüğü konularımız vardı ve bunlardan dolayı çok dolmuş durumdaydım. Bunun üzerine sevgili kv'deciğim hiç olmadık yerden bir sorun çıkardı patladı gitti benim elimde kaldı bu şimdide iki arada bir derede kaldım , işin içinden çıkamadım.
Ben her cuma kv , teyzelerimi, anneanemi arar cumalarını mübareklerdim. Tabii çalışıyorum arayamadığımda oluyor çalışan bir bayanım sonuçta işim gücüm oluyor. Kv. aradım geçtiğimiz cuma günlerinden bir gün ulaşamadım , 2kez çaldırdım telefonu. Sonraki cuma arayamadım dakikam yoktu, nişanlım beni arıyordu o sürede hep. Kv demezmi oğluna , ne balböceği ne de annesi beni aramıyor 2 haftadır diye vs. bir güzel doldurmuş, ama bu sürede ulaşamadığımdan ve dakikamın bittiğinden haberi var nişanlımın. Nişanlım annem üzülüyor bunu bunu dedi diye söyledi bende güzelce açıklama yaptım derken hoppp benimki demez mi birden 'benim faturamı anneme kesmezsiniz' diye Tabi ben sinir oldum , kv arıyıp güzelce açıklama yapıyordum ki bak yanlış anlamışsın diye demez mi bana ''hadi hadi kontörü bahane etme, ananlarda bayramda gelmedi'' diye Şartel, şanzıman her ne varsa koptu bende arıza yaptım Kv'dem nişan olduktan sonra ne bir daha geldi ne gitti , ben aramadığımda o da aramadı hiç , ben arayamıosam merak ettim diyip arasana yada ben ve annem arama mecburiyetinde değiliz ben hiç böle şeylerine takılmadım sorun etmemiştim bende kist çıktı ameliyat dediler kv bana demez mi görümcen araştırmış senin çocuğun zor olurmuş diye burdan bi gıcıklık kapmıştım çok ağır gelmişti ama sorun edip yaygara çıkarmamıştım , o bi hafta aramadım diye neler yaptı. Bende savundum kendimi , söyledim bende gelmediniz gitmediniz etmediniz diye annemlerden neden beliyosunuz diye gibi vs.. ben noldum bu durumda kötü gelinnnn Nişanlımda üstüme gelince zaten doluydum onun yaptıklarından dolayı nişanı attım , sonra aileler girdi vs tekrar takıldı yüzük ama nişanlım o günden beri çemkiriyor, dili dışarda bir karış , kuduz köpek gibi ısırmaya çalışıyor her fırsatta, askere gidecek diye iyi şeyler planlıyorum tam uyguluycam yine diliyle yaralıyor beni... Daha beter oldu , hem sevio hem çemkirio anlamıyorum, askere gidecek diye aynısını ona yapamıyorum, yüzükte çıkaramam şuan kafasına sıkar falan sonra üstüme kalır vebali diyorum kendime, ama ciddi anlamda bende yoruldum. Kızlar normal insan haline nasıl sokabilirim diye size danışmak istiyorum, kv vs.. onun söylediklerini kafama takmam sorun edip hep yaygarada etmem, başınada kalkmam atlatırım bugünleri, sağlam bir bünyem var güçlü bir kadın olduğuma inanıyorumda , bu adamla başım dertte kızçeler, biliyorum gözleriniz şaşı oldu da kendimi anca ifade edebildim
Ben bu adama nasıl davranıp, nasıl hareket edeyimmm şimdi ?