- Konu Sahibi balbocegi35
Bütün kardeşleri ile küs ; 5/6 kardeş hatırladığım kadarıyla , görümce , elti hepsiyle küs , bi kaç tanesiyle nişan vesilesi ile barıştılar. Ne hikmetse hepsindede hep karşı taraf hatalıaman onu kim sevsin boşver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün kardeşleri ile küs ; 5/6 kardeş hatırladığım kadarıyla , görümce , elti hepsiyle küs , bi kaç tanesiyle nişan vesilesi ile barıştılar. Ne hikmetse hepsindede hep karşı taraf hatalıaman onu kim sevsin boşver
aynen ondan zaten kist her akdında muhakkak olurmuş iri yada ufak ... tedavini gördükten sonra sıkıntı yok bende de vardı ilaçla kuruduAslında yok öyle bişey , nişanlımda yanımdaydı hastaneye gittiğimizde , ilk dediği şey merak etmeyin yumurtalığa zararı yok karnında hiç bir organa zarar vermez, sadece büyüklüğünden dolayı almamız lazım dedi bu yani... İnsan yeter ki fesatlık etmek istesin ipliği bile sorun haline getirir.
Öyle ahh ... Allah bana peygamber sabrı versin ve benim gibi zor durumda olanlara.
wowowowowww senin işin zor o zaman kuzu ya valla allah kolaylık versin de el birliğiyle pıstırırırız kvni hiç merak etmeBütün kardeşleri ile küs ; 5/6 kardeş hatırladığım kadarıyla , görümce , elti hepsiyle küs , bi kaç tanesiyle nişan vesilesi ile barıştılar. Ne hikmetse hepsindede hep karşı taraf hatalı
aynen ondan zaten kist her akdında muhakkak olurmuş iri yada ufak ... tedavini gördükten sonra sıkıntı yok bende de vardı ilaçla kurudu
ımm benim bi arkadaşım oldu ameliyat öyle aynı sezeryan gibiBende çikolata kisti var canım 7cm ve 4cm 2tane . Hiç bir doktor ilaçla tedavi demedi, hepsi ameliyat diyorlar güvenemiyorum
Doğru söylüyorsun , erkek ailesi , kız ailesi diye ayrılıyor , keşke hepsi tek bi aile olsa... Bizim yöremizde öyledir , erkek tarafı kız tarafına çok düşkündür kız evleneseye kadar tabi...Amin canım amin .. Bilirim çok zordur ..
Herkes böyle zor geçirmiyor ama geçirenler de çok maalesef ..
Bu dönemde aileler alınganlaşıyor ve insan ailesinin gazına çok geliyor bu bayan için de erkek için de böyle maalesef .
Öyleymiş , ama kapalı yapıyorlar artık da, tekrardan üreme riski çok yüksek işte. Üst üstüne ameliyat olmakta istemiyorum, öyle şimdilik geçinip gidiyoruz ağrılı sancılı. Doktorun bi tanesi sende fıtık var diyip ameliyat edecekti paragöz olmuş hepsi kime güvenesin kiımm benim bi arkadaşım oldu ameliyat öyle aynı sezeryan gibi
Yaparık dimi kızçe , KK yı aldım mı arkama ohh uleynnnkimse tutamaz biziwowowowowww senin işin zor o zaman kuzu ya valla allah kolaylık versin de el birliğiyle pıstırırırız kvni hiç merak etme
tabi be ne kvler gördü bu kkYaparık dimi kızçe , KK yı aldım mı arkama ohh uleynnnkimse tutamaz bizi
o yüzden hep 2-3 dr birden çık bakalım hepsi aynımı söyleyecek... sanki kolay ameliyat olmak ha diyincede olunmaz yani çatır çatır insanların safra keselerini alıyolar durup dururkenÖyleymiş , ama kapalı yapıyorlar artık da, tekrardan üreme riski çok yüksek işte. Üst üstüne ameliyat olmakta istemiyorum, öyle şimdilik geçinip gidiyoruz ağrılı sancılı. Doktorun bi tanesi sende fıtık var diyip ameliyat edecekti paragöz olmuş hepsi kime güvenesin ki
Doğru söylüyorsun , erkek ailesi , kız ailesi diye ayrılıyor , keşke hepsi tek bi aile olsa... Bizim yöremizde öyledir , erkek tarafı kız tarafına çok düşkündür kız evleneseye kadar tabi...
ne olaylar , ne ekşınlar gördüü , ne çektin be KKtabi be ne kvler gördü bu kk
Doktor değil kasappp Neler duydum bende neler, Allh kmseyi onların eline düşürmesinn vallao yüzden hep 2-3 dr birden çık bakalım hepsi aynımı söyleyecek... sanki kolay ameliyat olmak ha diyincede olunmaz yani çatır çatır insanların safra keselerini alıyolar durup dururken
ya öyle oluyor ki çekip vurasım geliyor sen bu kıza neden böyle yaptın diye dövücem elime verseler bi ahh ahhne olaylar , ne ekşınlar gördüü , ne çektin be KK
Nişanlında askere gidecekmiş biraz annesinin gazı birazda askerlik stresi normal ..
Alttan al ama ezdirme kendini ..
Kv ne hı hı de geç bildiği oku boşver ne sorun yapmaya ne kendi canını sıktığına değmez ..
Sen böyle oldukça kv daha çok kuduracak ama bişey yapayacak da .
Anammm ben adamımı buldum sanırım Bundan sonra sen benim sağ kolumsun bacım , bişi oldu mu sana vurdurturum artıkın sırtım yere gelmezya öyle oluyor ki çekip vurasım geliyor sen bu kıza neden böyle yaptın diye dövücem elime verseler bi ahh ahh
Aynen öle yaa sabır dee zaman bırak ..Ben öyle olurumda , nişanlım arkamda dursa hiç bişi koymaz bana. Zamana bıraktım inş. aklı başına gelir. Dua ediyorum bol bol. Yüzük çıkarma meraklısı dese de benim öyle niyetim yok , sabreden derviş muradına ermiş iyi veya kötü sonuçta olsa...
Ne yalan söyleyim şuanki hali o , sürekli saldırıyor , bi yakalamaya görsün ısırıyor sözleri valla. Evlenmek askıda şuan zaten , zamana bıraktım. Askere gideceği için ağzının payını istediğim gibi veremiyorum , iyice stres olduğunun farkındayım , askerden sonra gelsin görüşçez zaten..Her seyi anladim da kuduz kopek benzetmesi yaptigin adamla nasi evlenmeyi dusunuyosun onu bilemedim