Merhaba kızçeler
Konu açmamaya karar vermiştim derken , tak bir olay daha yaşadım ve kk cazibesine dayanamayıp
fikir edinmek için sizlerle tekrar bir aradayım
Gelelim şimdiki sorunlu konuma;
Benim nişanlımla küçük ama onun büyüttüğü konularımız vardı ve bunlardan dolayı çok dolmuş durumdaydım. Bunun üzerine sevgili kv'deciğim hiç olmadık yerden bir sorun çıkardı patladı gitti
benim elimde kaldı bu şimdide iki arada bir derede kaldım , işin içinden çıkamadım.
Ben her cuma kv , teyzelerimi, anneanemi arar cumalarını mübareklerdim. Tabii çalışıyorum arayamadığımda oluyor çalışan bir bayanım sonuçta işim gücüm oluyor. Kv. aradım geçtiğimiz cuma günlerinden bir gün ulaşamadım , 2kez çaldırdım telefonu. Sonraki cuma arayamadım dakikam yoktu, nişanlım beni arıyordu o sürede hep. Kv demezmi oğluna , ne balböceği ne de annesi beni aramıyor 2 haftadır diye vs. bir güzel doldurmuş, ama bu sürede ulaşamadığımdan ve dakikamın bittiğinden haberi var nişanlımın. Nişanlım annem üzülüyor bunu bunu dedi diye söyledi bende güzelce açıklama yaptım derken hoppp benimki demez mi birden 'benim faturamı anneme kesmezsiniz' diye
Tabi ben sinir oldum , kv arıyıp güzelce açıklama yapıyordum ki bak yanlış anlamışsın diye demez mi bana ''hadi hadi kontörü bahane etme, ananlarda bayramda gelmedi'' diye
Şartel, şanzıman her ne varsa koptu bende arıza yaptım
Kv'dem nişan olduktan sonra ne bir daha geldi ne gitti , ben aramadığımda o da aramadı hiç , ben arayamıosam merak ettim diyip arasana yada ben ve annem arama mecburiyetinde değiliz ben hiç böle şeylerine takılmadım sorun etmemiştim
bende kist çıktı ameliyat dediler kv bana demez mi görümcen araştırmış senin çocuğun zor olurmuş diye
burdan bi gıcıklık kapmıştım çok ağır gelmişti ama sorun edip yaygara çıkarmamıştım , o bi hafta aramadım diye neler yaptı. Bende savundum kendimi , söyledim bende gelmediniz gitmediniz etmediniz diye annemlerden neden beliyosunuz diye gibi vs.. ben noldum bu durumda kötü gelinnnn
Nişanlımda üstüme gelince zaten doluydum onun yaptıklarından dolayı nişanı attım , sonra aileler girdi vs tekrar takıldı yüzük ama nişanlım o günden beri çemkiriyor, dili dışarda bir karış , kuduz köpek gibi ısırmaya çalışıyor her fırsatta, askere gidecek diye iyi şeyler planlıyorum tam uyguluycam yine diliyle yaralıyor beni... Daha beter oldu , hem sevio hem çemkirio anlamıyorum, askere gidecek diye aynısını ona yapamıyorum, yüzükte çıkaramam şuan kafasına sıkar falan sonra üstüme kalır vebali diyorum kendime, ama ciddi anlamda bende yoruldum. Kızlar normal insan haline nasıl sokabilirim diye size danışmak istiyorum, kv vs.. onun söylediklerini kafama takmam sorun edip hep yaygarada etmem, başınada kalkmam atlatırım bugünleri, sağlam bir bünyem var güçlü bir kadın olduğuma inanıyorumda , bu adamla başım dertte kızçeler, biliyorum gözleriniz şaşı oldu da kendimi anca ifade edebildim
Ben bu adama nasıl davranıp, nasıl hareket edeyimmm şimdi ?