iki aile

kocan sabırlı adammış birkere tavrından dolayı buzdolabına koyulan şeyleri kaynana geri götürmen ayıp saygı göstermek zorundasın eşinin annesi yada şöyle diyim kendi anneciğine yapmasını istemediğini sende onun anesine yapmayacaksın senin empati yapmayı öğrenmen lazım . kavgalar tektaraflı olmaz eşin iyi adammış gercekten inşallah sabrının sonu yoktur

doğal olduğunu anlattım eşime ama ailecek sabit fikirliler.

Anlıyorum, bu konuda haklısınız fakat sırf bu yüzden kendi ailenize bile mesafe koyuyorsunuz... Yaptığınız çok yanlış bir hakaret , emin olun o erzak size değil oğluna gönderildi... Poşeti götürmek yerine, bir daha denk geldiğiniz zaman, erzak için teşekkür Edip ihtiyacınızn olmadığını söylemiş olsaydınız su an bu durumda degildiniz. Dediğim gibi iki tarafın da görmeye hakkı var. İki tarafı da doğuma çağırın, en net tavrı koyması gereken kişi şu an da eşiniz. Onu nasihatlerseniz başınız ağrımaz...

Adamlar yiyecek getirmis, esin dolaba koymus sen de hic utanmadan gidip yiyecekleri onlarin kapisinin onune koymussun. Ben esinin yerinde olsam hayatta seninle bir araya gelmem bir daha!

haklısınız canım keyfi yaptım huzurum vardı keyfim yerindeydi o yüzden yaptım. lütfen biraz empati kurmaya çalışın. kayınvalidemi tanımıyorsunuz yaşadıklarımı sadece buradan okuduğunuz kadarıyla biliyorsunuz ve sadece anladığınız kısım bu kadar.

canım kaç kere ihtiyacım olmadığını söyledim. güzel bir dille bin kere izah ettim. pazara çıkıyoruz ihtiyacım yok diyorum alıyor evime geliyor dolabı açıyor bide birşeyim yok dersin bak herşeyin varmış diyor. artık insan bir yerden sonra izah etmekten bıkıyor çünkü karşındaki insan seni kaaale almıyor ki

Bak guzelim senin sorunun esinle, kaynanan degil asil sorunun. Dengeyi saglayamayan esin, sen o erzagi goturerek hata etmissin bunu otesi berisi yok. Goturup cope atsaydin bu olaylar da bu kadar buyumezdi. Neyse duzelir umarim hersey.

anneme yapamaz çünkü annem e fırsat vermem ben. eşim ailesine fırsat veriyor. evet aynı şeyi düşünüyoruz empati. ne demişler sana yapılmasını istemediğin birşey başkasına yapma. ben o ailemden birşey istemiyor diye eve getirmiyorsam oda ben istemiyorum diye eve getirmemeli

Olsun, öyle de böyle de anlamıyorlar nasıl olsa değil mi ? O zaman siz yine iyi yolu seçin... Gerekirse, eşinizle beraber alın kv'yi aranıza konuşun.... Bakın siz böyle oldukça yuvanızda huzur olmaz daha kötüye gidersiniz... Önemli olan eşinizin tutumu sizin tutumunuz net zaten...

poşet götürmek falan çok yanlış bir davranış.kendi kendini bitirmişsin. onların eline koz vermişsin.evet eşinin ailesinin düşüncelerini begenmiyor olabilirsin ama idare etmek zorundasın evlilik böyle oluyor.kendi anne babalarımızla bile tartıştığımız olmuyor mu hayatımıza fazlaca karıştıkları olmuyor mu? kusura bakma ama sen büyük bir saygısızlık yapmışşsın. bence doğum öncesi aileleri bir araya topla hepsinden de özür dileyin böyle saçma bir sebepten dolayı onları üzdüğünüz için bebeğin de huzurlu bir ortamda doğsun. bu sorunu halletmezsen doğumdan sonra daha çok bunalırsın

Bak guzelim senin sorunun esinle, kaynanan degil asil sorunun. Dengeyi saglayamayan esin, sen o erzagi goturerek hata etmissin bunu otesi berisi yok. Goturup cope atsaydin bu olaylar da bu kadar buyumezdi. Neyse duzelir umarim hersey.

bunu kaç kişi söyledi biliyor musunuz. insan zaten bu yüzden kafayı yiyor. evet başkasına verebilirdim o erzağı.evet çöpe de atabilirdim.evet eşimde anne dolapda yer kalmamış diyerek götürebilirdi ama sorun ne biliyor musunuz tüm bunları yapıyor olmama izin vermiyor olmaları. yani o erzağı ya zoraki yiyecektim ya götürecektim çünkü yaotıkları şeyin arkasını sonuna kadar kontrol ederler.seçeneğiniz yoktur illa onların istediği olacaktır onlar için bu kadar net

bu dediğinizi yapsam da çocuğum huzurlu bir ortamda büyümez emin olun. çünkü benim yuvamı rahat bırakmaları onların bütün emirlerine taabi olursam kabul görüyor oda bana ters.ben 25 yaşındayım. beni sil baştan çocuk gibi yetiştirmek istemeleri mantıklı insanların yapacağı şeyler değil.kusura bakmayın onlardan özür dilemeyeceğim.yuvamı yıktıkları için teşekkür etmemi beklemeniz gibi birşey bu

kimse ailesini silmez isteklerin egon taavan yapmış ama eşinin dediğim gibi sabrının sonu yoktur anne baba silinmez biz böyle biliyoruz

eşimin tutumu belli. kayınvalidemle sözlülüğümüz ve evlilğim dönemi boyunca çok konuştum ama yıllardır o evde 4 erkeğin kraliçesi olduğu onları yönettiği için asla ortak noktayı kabul etmiyor sadece onun istedği olacak. benim kim olduğum onun için önemli değil

doğal olduğunu anlattım eşime ama ailecek sabit fikirliler.
o halde şöyle yap, iki taraftan da sadece anneleri çağırın. doğum odasına alma imkanın varsa, bu şekilde bir doğum olacaksa yani, anneni al sadece içeri. çekinirim annenden utanırım de. ve kalacaklarsa da ikisi beraber kalsın, ama kayınvalidene çok da laf düşmeyeceğini çünkü doğumu yapanın sen olduğunu ve evet doğurduğun bebeğin kayınvalidenin de torunu olduğunu ama mahremini açanın da sen olduğunu bu yüzden seninle kimin kalması gerektiğine senin karar vereceğini söyle eşine bunun sözünü al.

elbette değildir
ancak harala gürele işleri iyice berbat hale getirir.
bu mevzu bitmez evliliğiniz boyunca artarak devam eder.

Çözüme odaklanın soruna değil zaten duruşunuz kendini ezdirecek biri gibi değil en nihayetinde karşı taraf üstünlük kuramayacagini anlamistir diye düşünüyorum.....

Eh madem bu kadar kin güdüyorsunuz o zaman başka yere taşının ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…