- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 14.070
- 408
- Konu Sahibi yenieleman
-
eşin ne diyor bu durumda demeyeceğim çünkü az çok anladık konundan...
bilemiyorum kuzum karnın burnunda sonuçta ve inan bana doğum öncesi sonrası insan hakikaten annesine ihtiyaç duyuyor.
çocuğu göstermeme olayının geçici olduğunu mantıklı bir şekilde anlattığın gibi bu isteğinin de doğal olduğunu tatlı bir dille anlatmalısın.
çünkü o anlarda kalabalıktan ziyade senin mahremini bilen bir insanın yanında olmasına ihtiyacın var..
Anlıyorum, bu konuda haklısınız fakat sırf bu yüzden kendi ailenize bile mesafe koyuyorsunuz... Yaptığınız çok yanlış bir hakaret , emin olun o erzak size değil oğluna gönderildi... Poşeti götürmek yerine, bir daha denk geldiğiniz zaman, erzak için teşekkür Edip ihtiyacınızn olmadığını söylemiş olsaydınız su an bu durumda degildiniz. Dediğim gibi iki tarafın da görmeye hakkı var. İki tarafı da doğuma çağırın, en net tavrı koyması gereken kişi şu an da eşiniz. Onu nasihatlerseniz başınız ağrımaz...hayır canım bir yıllık evliyim bunca zaman bana ne yaptılarsa ne aldılarsa hepsini yüzüme vurmayı seçtiler. mesela düğün yaptılar bizi batırdın paramızı bitirdin dediler yer zaman mekan ayırt etmeden bunu yaptılar. bende bu yüzden artık onlardan bişey almak istemiyorum çünkü ne zaman bişey alsalar özel hayatıma daha çok müdahale etme haklarını kendilerinde buluyorlar buda beni çok rahatsız ediyor.yapılan iyilikler söylenmemeli.yanlış mı düşünüyorum. söylense ne kıymeti kalır ki
Adamlar yiyecek getirmis, esin dolaba koymus sen de hic utanmadan gidip yiyecekleri onlarin kapisinin onune koymussun. Ben esinin yerinde olsam hayatta seninle bir araya gelmem bir daha!
Anlıyorum, bu konuda haklısınız fakat sırf bu yüzden kendi ailenize bile mesafe koyuyorsunuz... Yaptığınız çok yanlış bir hakaret , emin olun o erzak size değil oğluna gönderildi... Poşeti götürmek yerine, bir daha denk geldiğiniz zaman, erzak için teşekkür Edip ihtiyacınızn olmadığını söylemiş olsaydınız su an bu durumda degildiniz. Dediğim gibi iki tarafın da görmeye hakkı var. İki tarafı da doğuma çağırın, en net tavrı koyması gereken kişi şu an da eşiniz. Onu nasihatlerseniz başınız ağrımaz...
haklısınız canım keyfi yaptım huzurum vardı keyfim yerindeydi o yüzden yaptım. lütfen biraz empati kurmaya çalışın. kayınvalidemi tanımıyorsunuz yaşadıklarımı sadece buradan okuduğunuz kadarıyla biliyorsunuz ve sadece anladığınız kısım bu kadar.
kocan sabırlı adammış birkere tavrından dolayı buzdolabına koyulan şeyleri kaynana geri götürmen ayıp saygı göstermek zorundasın eşinin annesi yada şöyle diyim kendi anneciğine yapmasını istemediğini sende onun anesine yapmayacaksın senin empati yapmayı öğrenmen lazım . kavgalar tektaraflı olmaz eşin iyi adammış gercekten inşallah sabrının sonu yoktur
Olsun, öyle de böyle de anlamıyorlar nasıl olsa değil mi ? O zaman siz yine iyi yolu seçin... Gerekirse, eşinizle beraber alın kv'yi aranıza konuşun.... Bakın siz böyle oldukça yuvanızda huzur olmaz daha kötüye gidersiniz... Önemli olan eşinizin tutumu sizin tutumunuz net zaten...canım kaç kere ihtiyacım olmadığını söyledim. güzel bir dille bin kere izah ettim. pazara çıkıyoruz ihtiyacım yok diyorum alıyor evime geliyor dolabı açıyor bide birşeyim yok dersin bak herşeyin varmış diyor. artık insan bir yerden sonra izah etmekten bıkıyor çünkü karşındaki insan seni kaaale almıyor ki
Bak guzelim senin sorunun esinle, kaynanan degil asil sorunun. Dengeyi saglayamayan esin, sen o erzagi goturerek hata etmissin bunu otesi berisi yok. Goturup cope atsaydin bu olaylar da bu kadar buyumezdi. Neyse duzelir umarim hersey.
poşet götürmek falan çok yanlış bir davranış.kendi kendini bitirmişsin. onların eline koz vermişsin.evet eşinin ailesinin düşüncelerini begenmiyor olabilirsin ama idare etmek zorundasın evlilik böyle oluyor.kendi anne babalarımızla bile tartıştığımız olmuyor mu hayatımıza fazlaca karıştıkları olmuyor mu? kusura bakma ama sen büyük bir saygısızlık yapmışşsın. bence doğum öncesi aileleri bir araya topla hepsinden de özür dileyin böyle saçma bir sebepten dolayı onları üzdüğünüz için bebeğin de huzurlu bir ortamda doğsun. bu sorunu halletmezsen doğumdan sonra daha çok bunalırsın
kimse ailesini silmez isteklerin egon taavan yapmış ama eşinin dediğim gibi sabrının sonu yoktur anne baba silinmez biz böyle biliyoruzanneme yapamaz çünkü annem e fırsat vermem ben. eşim ailesine fırsat veriyor. evet aynı şeyi düşünüyoruz empati. ne demişler sana yapılmasını istemediğin birşey başkasına yapma. ben o ailemden birşey istemiyor diye eve getirmiyorsam oda ben istemiyorum diye eve getirmemeli
Olsun, öyle de böyle de anlamıyorlar nasıl olsa değil mi ? O zaman siz yine iyi yolu seçin... Gerekirse, eşinizle beraber alın kv'yi aranıza konuşun.... Bakın siz böyle oldukça yuvanızda huzur olmaz daha kötüye gidersiniz... Önemli olan eşinizin tutumu sizin tutumunuz net zaten...
kimse ailesini silmez isteklerin egon taavan yapmış ama eşinin dediğim gibi sabrının sonu yoktur anne baba silinmez biz böyle biliyoruz
o halde şöyle yap, iki taraftan da sadece anneleri çağırın. doğum odasına alma imkanın varsa, bu şekilde bir doğum olacaksa yani, anneni al sadece içeri. çekinirim annenden utanırım de. ve kalacaklarsa da ikisi beraber kalsın, ama kayınvalidene çok da laf düşmeyeceğini çünkü doğumu yapanın sen olduğunu ve evet doğurduğun bebeğin kayınvalidenin de torunu olduğunu ama mahremini açanın da sen olduğunu bu yüzden seninle kimin kalması gerektiğine senin karar vereceğini söyle eşine bunun sözünü al.doğal olduğunu anlattım eşime ama ailecek sabit fikirliler.
bazı şeyler anlatılmıyor yaşanıyor . bu yüzden buraya roman yazsam da siz bunu yaşamadan anlayamazsınız bu yüzden bu yorumunuza kızamıyorum. bazı şeyler burada anlatıldığı kadarıyla sınırlı olmuyor malesefkeşke o kadar basit olsa
Eh madem bu kadar kin güdüyorsunuz o zaman başka yere taşının ?eşimin tutumu belli. kayınvalidemle sözlülüğümüz ve evlilğim dönemi boyunca çok konuştum ama yıllardır o evde 4 erkeğin kraliçesi olduğu onları yönettiği için asla ortak noktayı kabul etmiyor sadece onun istedği olacak. benim kim olduğum onun için önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?