• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki aile tatile gitmek?

Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Valla geçenlerde bır kız arkadasım gecmıste tatıle gıtmısyı arkadaslarıyla. 2 grupta aynı anda boşandı. Kıxlar bırbıtıne bacı bacı dıolardı. Arkadasının kocası ile nışanlandı. Yani bungalov tatil bana eşle gıdılen bır sey gıbı gelıyor.

Biz samimi arkadaşlarımızla tatile gideriz. Severiz de kalabalık tatilleri. Aklımızın ucundan dahi geçmedi bu göz kayma olayı. Böyle bir şeyi aklından geçirecek insanlarla asla gitmek istemezdim.
Siz gitmeyin böyle tatile belli sorun yaratacak sizdw
Benımde aklıma felmezdı ama dedım ya 2 evlı arkadaş taa yıllar önce tatıle gıtmıslsrdı kocaları arkadaş kızlar arkadastı. Aynı anda doğurdu lar. Aynı anda boşandılar. Gecen bı resım gördük nişanlandılar. Kızlar bırbırıne bacı bacı dıodu. Allah kımseye vermesın gerçekten çok çok çok zor. Bana bunhoşov eşle yapılan bır tatıl gıbı gelıo. Hatta bı arkadasım vardı çocukları annesıne bıraktı çok ıyı geldı yalnızlık bana dedı. Eşiyle gıttıler. Tatılde eşle güzel. Ben kız kıza da çok sevıyorum. Ama bazıları kalabalık sevıyo. Zıhnıyet güzel olucak. Ama olan örnekte bu

Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Ben gitmem. Eltim de dedi mesela ona da yok dedim eşimin abisinin yanında bikiniyle rahat edemem yani saçma. Aynı şekilde arkadaşın kocasının yanında da edemem. Ayrıca herkes birbirine bakar gayet yani gözünüzü bağlamayacaksa kimse. Her samimiyetim bir sınırı var benim için

Babam bir kere bir arkadaş ortamında birbirlerinin de tanidigi kişilerin bir arada tatile gittiği ve sonrasında adamların diğerlerinin eşlerinin vücudu ve bikinili halleri ile ilgili konuştuklarına denk gelip adamlara sövüp, kızıp ortamı terk ettiğini anlatmıştı. Onun karısının bilmem neresinde beni varmış, diğerinin seluliti varmış ama birinin vücudu kusursuz gibiymis tarzında konuşmalar. Bu adamlarda kahvehane amcası değil, okumus üst düzey şirket çalışanları bu da iş yerinde kahve içerken ki muhabbetleri. Babamın çok rahatsız olduğunu ve ofkelendigini hatirliyorum.

Biz yaptık öyle bir tatil garip hissetmiştim.yani mayo falan giymek saçma gelmişti bence yapilmamali

ben sürekli görüştüğüm birileri ile tatile gitmezdim sanirim (mirc mirc ilişkileri sevmiyorum) yani biraz dünya görüşü ile alakalı bence. mesela deniz tatiline gitmem ama atıyorum kayak tatilini düşünebilirim. surekli evime giren bir erkeğin beni bikini ile görmesinden rahatsız olurum. bu benim şahsi fikrim. tatillerde bikini giyiyor muyum? aslında giymiyorum genelde mayo vs ama giysem de rahat edemezdim. ayrica kocamla sevisicem belki...tatildeyim ay başka başka güzel vakitlerim olacak arkadaş ne alaka? niye saklanayim niye sessiz sedasız olayım? neticede parami vermisim paşalar gibi tatilime çıkmışım neyyy arkadaşımla ayni bungalov..benim için hiç mümkün olmayan bir durum her bakımdan hem de

ben gitmiştim , hatta erkek olan benim müdür yardımcımdı .okulda böyle takım elbise falan gördüğün adamı bir anda mayoyla falan görmek komik oluyor. Yan gözle bakmak tabi ki olmadı ama bu adam da amma kıllı göbekli bişeymiş diye düşünmüştüm.:KK45:

Rahatsız hissedecekseniz mayo giyin.
Denize de giriyoruz, tanıdık insanlarla da denk geliyoruz yani yabancı gördüğünde sorun değil de tanıdık görünce ne oluyor anlamadım.

Gözü kaymak ne demek yahu? İstedim baktım diyemeyenlerin bahanesi.
11 yıldır evliyim,neredeyse her sene eşimin amcası ve kuzenleriyle tatile giderim. Hiç gözüm kaymadı. Onların da kaymadı. Kalabalıkla eğlence seviyorum ben,çoluk çocuk eğleniyor,ben de keyfime bakıyorum. Başkaları ne düşünürse düşünsün,rahat ve mutlu olacaksanız değerlendirin.

Geçenlerde bi adamın videosu vardı instada, hepiniz görmüşsünüzdür, tekneyle arkadaşımla tatile çıkmam diye, istiyorsa ona veririm 1 hafta gezsin ama benimle olmaz diye.

o video bir çok kişinin kafasını karıştırdı bence, hiç öyle düşünmeyen insanların bile aklına soktu adam. tatil ortamı ayrı ev ortamı ayrı, niye bikinili görünce aklı kaysın ya, öyle şey düşünecek ev halinden de düşünür.

Geçenlerde bi adamın videosu vardı instada, hepiniz görmüşsünüzdür, tekneyle arkadaşımla tatile çıkmam diye, istiyorsa ona veririm 1 hafta gezsin ama benimle olmaz diye.

o video bir çok kişinin kafasını karıştırdı bence, hiç öyle düşünmeyen insanların bile aklına soktu adam. tatil ortamı ayrı ev ortamı ayrı, niye bikinili görünce aklı kaysın ya, öyle şey düşünecek ev halinden de düşünür.
Evet bende görmüştüm o videoyu haklısınız

Tatili dediğin eşle baş başa olur,ne gerek var aşiret gibi takılmaya .Çocuklarla bile zor geliyor bize.
Kaldı ki ufacık bungalovda afedersiniz insan tuvalete dahi
rahat giremez elin adamı ortada gezerken.

Tatili dediğin eşle baş başa olur,ne gerek var aşiret gibi takılmaya .Çocuklarla bile zor geliyor bize.
Kaldı ki ufacık bungalovda afedersiniz insan tuvalete dahi
rahat giremez elin adamı ortada gezerken.
Sadece 4 kişiyiz 7 -8 değil. Ayrıca iki ayrı tuvalet var e o elin adamı dediğin kişilerle zaten biz her hafta bir araya geliyoruz

Sadece 4 kişiyiz 7 -8 değil. Ayrıca iki ayrı tuvalet var e o elin adamı dediğin kişilerle zaten biz her hafta bir araya geliyoruz

Ya madem elin adami degil ailenizden biri olmuş niye konu actiniz ki?

Ilk yorumumda dedigim gibi benim icin normal bir sey cift tatili ama her hafta ben anami babami bile gormem. Her hafta bir ciftle birlikte olup bi de tatile ayni eve girmek filan bana göre dahi çook abartili hareketler.
Siz kendi bildiginizi yapin görün

Akrabalarla tatile giderim ama arkadaslarimla bungalov kiralamayi tercih etmem. Sitenin havuzuna da 8 yılda hiç girmedim. Komşumun bikinili olarak beni görmesini asla tercih etmem ya da arkadaşlarımın eşi de görsün istemem. Gözü kayar vs muhabbetinden dolayı değil, benim sınırlarım bu şekilde

Gidenlere saygım var fakat ben asla tercih etmem. Yok kocamın gözü kaymış ya da arkadaşımın kocasının gözü bana kaymış vs bunlardan sebep değil tabii ki güvenmediğim kişilerle zaten iletişimde olmam. Ama hali hazırda sürekli gördüğüm birinin beni o şekilde görmesini istemem, bende onu görmek istemem. Sürekli yüz yüze gelip beni bikiniyle görmesini istemem sanırım. 🤷🏻‍♀️

Back