• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki aile tatile gitmek?

Ben gitmezdim.

Denizde havuzda bikinimi mayomu giyerim. Eşimin de daha bir kadına göz ucuyla bile baktığına şahit olmadım, en ufak şüphem yok.
Ama gitmem. Denizde benim gtümü tanımadığım insanlar görüyor neticede. Eşimin arkadaşının benim gt şeklimi mememin büyüklüğünü filan bilmesine ne gerek var.
Ben eşimin ailesinin yanında bile denize girmem herkesin çıplak vücudum hakkında bilgi sahibi olması demek bu. Kimisi der göbeği var kimisi der beli inceymiş ahah.

Madem karşı tarafın kocasina kendi kocaniza güven yok bencede gitmeyin hatta benim arkadaşım olsanız bu fikrinizi bilsem sizinle görüşmem.Bizim tatile beraber gittiğimiz arkadaşlarımız var Marmaris şurası bodrum burası geziyoruz cift olarak .Senelerdir hemde hicbirsey olmadı ters yada acayip

tamamen yaşam tarzına bağlı iki ailenin. cocukluğundan beri annesi, arkadaşı, ailesi ile tatile gidip bikinili kadın gören, iyi aile terbiyesi alan kişi nereye bakacağını bilir ve artık bakası da gelmez. ama bu tarz şeylere yeni biriyse bakar. yukarıda bir üye yazmış, rus sevgili örneğini, aynen katılıyorum. kendim yurtdışına taşındım, yabancı arkadaşlarımızla kızlı erkekli denize gidiyoruz, adamların umrunda değil yani avaraj bi kadın öyle diyim. kişilere bağlı tamemen, o an hissedersiniz zaten.

Sorun vucudunuza yorum yapacağını düşündüğünüz insanlarla arkadas olmak kendini arkadaş sanmak zaten bence

Ben gitmezdim.

Denizde havuzda bikinimi mayomu giyerim. Eşimin de daha bir kadına göz ucuyla bile baktığına şahit olmadım, en ufak şüphem yok.
Ama gitmem. Denizde benim gtümü tanımadığım insanlar görüyor neticede. Eşimin arkadaşının benim gt şeklimi mememin büyüklüğünü filan bilmesine ne gerek var.
Ben eşimin ailesinin yanında bile denize girmem herkesin çıplak vücudum hakkında bilgi sahibi olması demek bu. Kimisi der göbeği var kimisi der beli inceymiş ahah.

Çarsaf giymiyorsaniz ya da devamli oversize giyinilmiyorsa ya da korselerle hayat gecirmiyorsaniz vucudunuz hakkinda "nedense" bu bilgilere sahip olmak isteyen bunu görebilir zaten. 😄

Onun disinda evet eşimin ailesiyle ya da eşimin her önümuze gelen arkadasiyla biz de tatile gitmeyiz. Daha cok benim taraftan olur. Yengenc cok dogru bi yorum katmis dedigi gibi karsidaki kişilerin görmüşlüğüne kulturune bagli seyler bunlar.

Aklınıza takıldıysa,yani acaba olur mu ki?diye bir düşünce kafaya girdiyse,o tatilden keyif alamazsınız gibime geliyor.Çünkü en ufak şeyde kıllanacak,acaba mi diyecek, eşinizin ve karşı tarafın sürekli bakışlarını ve davranışlarını kontrol etmek durumunda kalacaksınız.Huzursuz bir tatil olur bu.Tatil mutlu olmak için değil midir?Bu arada bungalovda iki ayrı ebeveyn odası yok mu?

Kış günü ne bungalovu ne bikinisi ben anlamadım nereye gideceğinizi kaplıca falan mı?
Sizin aklınıza böyle bir şey hiç gelmemişti ama arkadaşınız diyince içinize kurt düşmesi kısmı da hiç mantıklı gelmedi kusura bakmayın 😂

Valla hiç kötü birsry yaşamadim biz eğlenmeye okey oynamaya gezmeye yeni lokantalar keşfetmeye yeni yerler bulmaya odakliyiz vücut odaklı değiliz aklıma gelmez kaç senelik arkadaşlarım ben onlara onlar bana kocalarimiza o manada guveniriz

Okurken çok zevk aldım😀kesinlikle doğru 😀ama zaten abla kilolu birazcık benim fiziğim ona nazaran daha iyi 🧐
yenGEnC yenGEnC in yorumunu okuyarak yazdığınız cevap bu mu ? Ne yazmış oldunuz yani. Sizin fiziğiniz diğer kadından daha iyi olduğu için sizin eşinizin ona bakmayacağını mı anlatmaya çalıştınız ? Karşı taraf size bakarsa da normal bulacaksınız o zaman, çünkü sizin fiziğiniz adamın eşinin fiziğinden daha iyi mi diyorsunuz ?

Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Bunu söyleyen arkadaşınız artniyetli.
Yıllar evvel eşinden olaylı şekilde boşanan bir kadın arkadaşımızı moral olsun diye tatile götürdük eşimle, bikini de giydi denize de girdi, hep beraber tarihi yerleri de gezdik, eşimin gözü kayar diye bir an dahi aklımdan geçirmedim, gözü kayacak adamlarla evli kalınmaz, güvenilmeyen arkadaşlarla da bir bardak su dahi içilmez.

biraz da açıklık ne derece normal onun icin. zaten yazlik yerde yasayan, deniz havuz normali olan adam neden baksin? ama hayatinda karisindan ve internettekilerden baska kadini kilotla görmeyen birisiyse gözü de kayabilir yani.
İmza Mune :))))

Aynen katılıyorum, memleketinde açmamış gül goncası rolünde gezen erkekler tatile bu taraflara gelince gözlerine sahip çıkamıyorlar😂 O kadar kalabalığın içerisinde hemen göze batıyorlar, eşleri de bikinili kadınları gözleriyle yiyor o yüzden bu tip ailelerin yakınına şezlong açmıyorum, tercihim belli olgunluğa erişmiş kendini bilen emekli gruplarından yana oluyor, hem denizin güneşin tadını çıkarıyoruz hem gülüp eğleniyoruz.

Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Aklıma hayatta böyle bir şey gelmez gözü arkadaşıma kayacak meşrepte adamı koca diye almam eşinin gözü bana kaycağını düşündüğüm insanla arkadaş olmam göz sadece bikini varken kaymaz yani bunun dışında hiçbir aileyle tatil birleştirmem adı üstünde tatil kafa dinlemeye gidiyorum tatilde de normal zamandaki arkadaşlarımla iç içe olcaksam tatilin zevki yok bana göre

Ben tercih etmem ama o bakacak, şunun gözü şuna kayacak diye değil. Hem ben rahat edemem, hemde kafamı dinlemek için öyle bir yer kiralıyorumdur, gürültüyü çekemem. Otele gitseydik olurdu mesela. Bunu söyleyen arkadaşın baya kıskanç sanırım.

Arkadaşınızın sapıkça düşünceleri var.

Back