Iki ablam da benim için artık yok. . .

Simdi anladım. Ben de bu kız niye bu kadar içerledi diyorum
Yoo, icerlemedim.
Abla degil baska bir yakindan bahsetseydik de ayni cevaplari verirdim. Bu konu abla hassasiyetimden degil, objektif dusuncelerim yani. :)

Haklısın.

Yoo, icerlemedim.
Abla degil baska bir yakindan bahsetseydik de ayni cevaplari verirdim. Bu konu abla hassasiyetimden degil, objektif dusuncelerim yani. :)

Şaka yapıyorum :) Biliyorum biliyorum. .

Teşekkür ederim yazdikların için. Genel olarak çok şükür mutluyum. Bu son olaylar böyle. . Affedemediğim, affetmeyeceğim de kimse yok :)

Ne facebookmus arkadas.. benim de hayatimi kararttti ama baska bi sekilde... keske hic kurulmasaydi.. etrafmdaki bicok kimdenin de hayatinda sorunlara yol acti.. bi de gösteriş delisi oldu herkes.. o da cabasi.. akli basinda insanlarin bu kadar kutsallastrmasi ise cok sacma..

Facebook'un hayatina cizik atmadigi insan var midir acaba...
Herkesin illa ki bir yarasi var bu siteden. :)

Ne yalan söyleyeyim, ben seni hiç hatali bulmuyorum. Facemiş, twittermiş.. istediği kadar hayatımıza girsin, koca koca evli barkli 2 kadin, sirf kardeşiyle faceten arkadaş değil diye ona cephe alir mi ya? Resmen komik ötesi:) Bi de "ablanlari eklememişsin, haklilar" diyenler var, onlar daha komik.
Ananla, babanla, ablanla iletişimin de faceten olucaksa zaten ayvayı yemişiz biz. Gubidik bi site. Siz her yaptiğinizi herkes görsün istiyor olabilirsiniz ama, konu sahibi belli ki istemiyor. Sorun ne? Hiç mi ailenizden gizli yaptiğiniz şeyler olmadi? Halâ gülüyorum:)
Face ile öyle çok işim olmasa da, evliyim ve babam yillardir ekli değil. Hiç bekleme diyorum kendisine de:)

Kisacasi ablanlar böyle tirt bi konu yüzünden resmen çocukluk yapiyor. Ama srn yine de onlari sildim deme, ne olursa olsun abla onlar, senin canin. Bize anlattiğini, nedenlerini onlara da söyle. İlla ki barişirsiniz..

sorunun sadece fb engellemesi olduğunu düşünmüyorum

biz de üç kızız küçüğümüzde emeğimiz çoktur. 6 yaşındaydım onu ben uyuturdum. benim de annem çalışıyordu arada anneannemin yanına gidiyordu biz de kardeşimden sorumluyduk ben daha fazla ilgilenirdim o da bana hep "sen benim küçük annemsin" derdi
sanırım el bebek gül bebek durumundan ötürü birazcık şımartmışız olsun ama hala kucağımda severim onuama küçüğümüzün bir huyu var 90'lı bebelerin huyu mudur bilmem alışmış her dakika üstüne titrememize, ilgiyi sevgiyi hep bizden bekler işi düştü mü bi derdi oldu mu koşar gelir kafa ütüler ama sana pek ihtiyacı yoksa öyle pek umruna gelmezsin
yine de çok takmam bu durumu canım o benim... ama zaman zaman alınırım söylerim de yüzüne hatta bu konuda kavga bile etmişliğimiz vardır.
insan bazen kusurunu göremez
siz de ablalarınız cephesinden böyle görünüyor olabilir misiniz?
mesela gittiğiniz yerleri onlardan saklamak maksatlı engellemişsiniz ya? kardeşimin de şehir dışında erkek arkadaşı ile buluşmalarının en ince detaylarını kendisinden değil kuzenimizden öğrenmek beni kırmıştı. kendisine söyledim bana söyleyeceğine ona anlatıyorsun ama o açmış senin dedikodunu yapıyor diye...olur belki insan ablasından çekinir ama kuzenimiz de pek iyi niyetli çıkmadı zaman gösterdi bunu.
belki ablalarınız emeklerine karşılık sizin onlara olan tavrınızı yeterli bulmuyorlardır.
hiç bilmiyorum ilişkinizi sadece varsayım, suçlama değil yanlış anlamayın.

Ailenzde silme mevzusu ne cok yaygin.. bu kadar mi kolay silmek onca hatira ani ablanla olan arandakiler.. sebepsiZ yere olmaz boyle bsy ege4 aralari iyiyken sana karsi boylelerse o zmn derimki aralarinda sana karsi kurduklari fitne fesat magduru oluyorsun..

Bugün büyük ablam mesaj attı 'ablalarına sinirin geçti mi?' yazmış. Ben de asla sinirlenmediğimi, sadece üzüldüğümü yazdım. O da 'üzülme, biz kardeşiz' yazdı. Sonra da konuştuk güzel güzel.

Bu face nekadar buyutuluyor boyle hem ablalariniz tarafindan hem de konuya yorum yapan hanimlar tarafindan..
Ekmek su olmus face mubarek..
Bir internet zimbirtisina eklemediniz diye onlari ablaliktan silmis olmuyorsunuz yaa..
Once sen silmissin onlari sen suclusun diyip ablalari hakli gorenlere sasirdim valla ne yalan soylim..
Boyle sebepten kardes silinir mi yaa hic abla hele ki anne yarisi davranislari degil bunlar..

bence sadcece face olayı değil.
benide kardeşim silip engelleseydi bende kızardım.
zamanım yok yok diyorsunda gezip yer bildirimi yapmaya zamanın varmış.
ne bieyim çok şey yazasım var da arkadaşlar hepsini yazmış düşündüklerimin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…