Vardır bir sebep kuzucum, dökül bakalım...
Cephe almalarinin bir sebebi olmali durup duruken mi boyle yaptilar ? Birde anneniz ablalariniza kizmiyormu hic sizlerle ilgilenmesi icin
Sorun şu, biz sözlümle sevgiliyken facebook ta tüm eş dost, akrabayı engelledik. Şu an sözlümle ortak face kullanıyoruz. Inanın hayatım yoğun ve kimseye de bir şey yapacak kadar zamanım yok ki, ablamlarla en son gayet iyiydik. En son ne olduysa birkaç haftadır konuşmuyorduk ama bu benim ve onlar için olağandı. Hayatın yoğunluğuyla olmayabiliyor. En son ikisiyle de güzel güzel konuşmuştuk. Bi gün yorgun nöbetten geldim ve uyudum her zamanki gibi. Uyandım art arda 7 - 8 mesaj geldigini gördüm. Büyük ablam "vaayy, facen varmiş, bravo sana, tebrik ederim, biz de yok saniyorduk" gibi hepsini ayrı mesajlarla yollamıştı. "Abla, arayıp sormuyorsun, bunun hesabını sormak için mi mesaj atıyorsun" dedim. "Baska neden yazacakmışım" dedi ve bir sürü aslı olmayan ithamlarda bulundu.
Facebooktan silmek artık hayatından silmek gibi bir şey. Bu açıdan bakınca kızmakta haklı olabilirler. Tabi sonrasındaki ithamlar neler bilmeden konuşuyorum. Neden sonradan eklemedin peki?Sorun şu, biz sözlümle sevgiliyken facebook ta tüm eş dost, akrabayı engelledik. Şu an sözlümle ortak face kullanıyoruz. Inanın hayatım yoğun ve kimseye de bir şey yapacak kadar zamanım yok ki, ablamlarla en son gayet iyiydik. En son ne olduysa birkaç haftadır konuşmuyorduk ama bu benim ve onlar için olağandı. Hayatın yoğunluğuyla olmayabiliyor. En son ikisiyle de güzel güzel konuşmuştuk. Bi gün yorgun nöbetten geldim ve uyudum her zamanki gibi. Uyandım art arda 7 - 8 mesaj geldigini gördüm. Büyük ablam "vaayy, facen varmiş, bravo sana, tebrik ederim, biz de yok saniyorduk" gibi hepsini ayrı mesajlarla yollamıştı. "Abla, arayıp sormuyorsun, bunun hesabını sormak için mi mesaj atıyorsun" dedim. "Baska neden yazacakmışım" dedi ve bir sürü aslı olmayan ithamlarda bulundu.
sebep ne
Kardesi silmek kolay degildir. Hic sucun olmadigina emin misin? Sana bakip buyuten ablalarin kolayca seni silebilir mi sebepsiz?
Anlatmadigin, veya kendinin de anlamadigin bilmedigin seyler var gibi geldi bana.
Onlarin sebebi ne sana cephe almak ve hatta silmek icin?
Sebepsiz silmeleri için akıl saglıklarının yerinde olmaması lazım....
Eksik anlattıgın şeyler var gibi.
Facebooktan silmek artık hayatından silmek gibi bir şey. Bu açıdan bakınca kızmakta haklı olabilirler. Tabi sonrasındaki ithamlar neler bilmeden konuşuyorum. Neden sonradan eklemedin peki?
Facebook bir internet sitesi olmasina ragmen hayatlarimizin gayet de icinde ve gayet de onemli. Oradan bir cok anlamlar cikartiliyor, ne aralar bozuluyor. Kardesimin facebook hesabindan engellendigimi ve kendisine sozlusuyle baska hesap acip eklenmedigimi bilsem ben de bozulurum. Kim buna alinip bozulmaz ki? Orasi da bir haberlesme sitesi nihayetinde. Insan iliskilerini etkiliyor.
Sacma sapan davranislarinizla insanlari kendiniz itmissiniz. Simdi de sucsuzken beni sildiler diyorsun. Valla ben sucu sende buldum. Cocukca hareketler bunlar. Su sevgili bulunca herkesi bosverip sevgilisine kilitlenen, kimseyi umursamayan insanlardan gorundunuz bana. Bu da hic hos karsilanmiyor bilesiniz. Facebook'tan engellemek demek bir nevi "beni ilgilendirmiyorsunuz, sizi gormek istemiyorum, beni de gormenizi bilmenizi istemiyorum" demek oluyor. Ablalarini once sen silmissin, onlar degil.
Abla ne yaparsanız yapın kardeşi silmez bence. Silmemeli de... Yaptıkları çok ayıp çok..
Sen yüklemiyorsun, ben yüklemiyorum ama onlar anlam yüklemiş demek ki. Onların açısından bakabilmelisin duruma. Gizli gittiğin yerlerden bildirim yapmazdın olur biterdi. Facebook bu kadar önemli değilse senin için bildirim yapmak da önemli olmamalı öyle değil mi?Facebook' a bu kadar anlam yükleyen biri değilim. Sonuçta sanal bi ortam ve normalde aramızda herhangi bi problem yok. Eklemememdeki neden şu; çünkü gizli gittiğim yerler de vardı. Yer bildirimlerim vardı. Onlar olurlarsa onları görürlerdi sonradan eklediğimde.
Sonraki ithamları da, çok havalanmışım ve hep o mu arayıp soracakmış ki en son arayıp evine gitmek istedim. Beni arayıp haber vereceğini söyledi. Ben de bekledim ama ne aradı ne sordu.