• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikea beşik kullanan var mı?

ben ikizlerime aldım heryeri çubuklu olandan odam küçük old.için ikea mob.çok hoşuma gidiyordu herkeste alma sallanan al diye ısrar etti sonuçta 2 bebek ve haklılarda 1,5 yaşına kadar doğru düzgün yataklarında yatmadılar sallanarak uyudular hep sallanma işinide arabaya konan oto ankucaklarıyla hallettim hala öğlen onlarda uyurlar yataklarına öyle yatırırım ama gece kendi yataklarında sonuçta kullanıyorum...pişmanda değilim onca zor büyümelrine rağmen anakucaklarını çok severler gündüz düne kadar onda uyarlardı....
hayır, yattığı kısım ayarlanabiliyor sadece

ben ikizlerime aldım heryeri çubuklu olandan odam küçük old.için ikea mob.çok hoşuma gidiyordu herkeste alma sallanan al diye ısrar etti sonuçta 2 bebek ve haklılarda 1,5 yaşına kadar doğru düzgün yataklarında yatmadılar sallanarak uyudular hep sallanma işinide arabaya konan oto ankucaklarıyla hallettim hala öğlen onlarda uyurlar yataklarına öyle yatırırım ama gece kendi yataklarında sonuçta kullanıyorum...pişmanda değilim onca zor büyümelrine rağmen anakucaklarını çok severler gündüz düne kadar onda uyarlardı....
bende aynı sizin gibi düşünüyorum park yatak diyolar o da taşınabilir, hafif ve sallanabilir olduğu içinama inanın evim hiç müsait değil park yatak bile belli bi yeri kaplıyo çok küçük bişey değil sonuçta. bebek arabasınıda wolexten alcam inş önümüzdeki ay onun pusaetinde sallarım her yere taşırım belli bi yaşa kadar..
hayırlısı bakalım inş bende sizin gibi pişman olmam:emir_bebek:

benim evim çok küçük malesef öyle yatağımın yanına koyabilcek kadar alan yok mecbur ayrı odada olacak, o yüzden aldım valla içimde kalmasın diye bilmiyorum inş pişman olmam:(
Çoğusu park yatklardan alıyor ama ben de ilerde düşünüp net kararımı vericem..

hayırlısı inşallah beğenerek kullanırsınız...benimkiler 2,5 yaşında işte nereye gitsek pusetler hala yanımızda inan....
bende aynı sizin gibi düşünüyorum park yatak diyolar o da taşınabilir, hafif ve sallanabilir olduğu içinama inanın evim hiç müsait değil park yatak bile belli bi yeri kaplıyo çok küçük bişey değil sonuçta. bebek arabasınıda wolexten alcam inş önümüzdeki ay onun pusaetinde sallarım her yere taşırım belli bi yaşa kadar..
hayırlısı bakalım inş bende sizin gibi pişman olmam:emir_bebek:

her nereye bakarsam bakayım bu beşik kadar içime sinen bir beşik olmadı? acaba içinizde kullanan var mı ne dersiniz tecrübeli anneler?

http://cdn3.isection.com/images/products/250x250/pe288944.jpg

Ben ikea bebek karyolası kullanıyorum. Ve çok memnunum. Oğlum 19 aylık, hala kullanıyoruz. 3 yaşına kadar da kullanmaya devam edeceğiz sanırım.

Türkiye'de standart bebek karyolaları inanılmaz büyük ve kaba. Yatak odasında çok yer tutuyor. Alanı öldürmüyor ikea'nın karyolası. Park yataklardan alacağına bunu al daha iyi.

Back