şuan günde 2 saat falan çalışıyorum bazı günler 4 saat de oluyor evin işine bağlıcalısmlarınız nasıl gıdıyo genel kultur genel yetenek mı ? alana mı calısıyosunuz ve kac saat
hangı yayınla basladın artık bende takıpteyımmşuan gk gy çalışıyorum türkçeden başladım ben
murat yayını aldım canım türkçeden beğendim de tarih için de alacağım matematikten de murat yayını aldım canımhangı yayınla basladın artık bende takıpteyımm
ııbf mısın cnm hangı yayınlara bakıyosun konu mu yoksa soru cozerek mı calısıyosunuzzşuan gk gy çalışıyorum türkçeden başladım ben
vakıt az kaldı dıye stresteyımmmurat yayını aldım canım türkçeden beğendim de tarih için de alacağım matematikten de murat yayını aldım canım
kamu mezunuyum canım ben bu yıl girmeyeceğim canım çünkü alan çalışmadım seneye gireceğim şuan konu çalışıyorum canım gk gy bitsin alana da başlayacağmııbf mısın cnm hangı yayınlara bakıyosun konu mu yoksa soru cozerek mı calısıyosunuzz
incirli canımetimesgut sen?
ben sadece gy ve tarih çalışıorum canım her bir ders 40 dk bazen yarım saatcalısmlarınız nasıl gıdıyo genel kultur genel yetenek mı ? alana mı calısıyosunuz ve kac saat
sız b cısınız demek ben bu yıl gırıcem a da calısmam gerekben sadece gy ve tarih çalışıorum canım her bir ders 40 dk bazen yarım saat
aynen canım bu yıl girmicem a ya hazırlanmaya ne cesaretim ne vaktim varsız b cısınız demek ben bu yıl gırıcem a da calısmam gerek
cok zor kıaynen canım bu yıl girmicem a ya hazırlanmaya ne cesaretim ne vaktim var
kesinlikle osu busu hiç bitmiyo bide konular çok derin ayrıntı düşünürken bile afakanlar bastı hee bide yds engeli var da var....cok zor kı
saol canım cok moral verdınkesinlikle osu busu hiç bitmiyo bide konular çok derin ayrıntı düşünürken bile afakanlar bastı hee bide yds engeli var da var....
saol canım cok moral verdın
zor ve sırf detay tabı..cok konum var benımmama bana göre öle canım demiştim ben A grubu için cesaretsizim diye
dershaneye gidiyor musun canım sen hangi yayınları aldın alandan hangi kitapları gk gyden hangi kitapları zamanın az kaldı gerçekten desız b cısınız demek ben bu yıl gırıcem a da calısmam gerek