İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

amin canım saol..allah hepımızın emegını bosa cıkarmaz ıns ısımız zor ve sabır gereken bı surec
aynen çok zor sen alan konularını çalışıyorsun bir de zor bakalım kendine güveniyor musun bakalım senden iyi haberlerini bekleyeceğiz bu seneki kpss de kazanırsan alan kitaplarını isterim gk gy de olabilir

aynen çok zor sen alan konularını çalışıyorsun bir de zor bakalım kendine güveniyor musun bakalım senden iyi haberlerini bekleyeceğiz bu seneki kpss de kazanırsan alan kitaplarını isterim gk gy de olabilir
haha atanayımda yolarım valla kargoda bendn ay ınsallah yaa hepımız emegımızın karsılıgını alırız ıns .. alancı mısın gk gy mı

haha atanayımda yolarım valla kargoda bendn ay ınsallah yaa hepımız emegımızın karsılıgını alırız ıns .. alancı mısın gk gy mı
canım ben seneye alandan da deneyeceğim şansımı ama bir gk gy ği de iyice kafama yerleştireyim de iyi olursa zaten gk gy de alan puanına yansıyor bak atanırsan kitapların benim sen nerde oturuyorsun artık memur olarak da kargo da senden olursa ohh benim için kebap ben kalem hastasıyım kalemlerinden de yollarsın amma da aç gözlüyüm yaaaaa

haha bende kalem hastasıyım renklı kalemler , renklı kagıtlar kalplı falan .. defterlerım var onlarda hedıyem ugur getırdın ama ıns atanırızz verırım valla lafı mı olur

haha bende kalem hastasıyım renklı kalemler , renklı kagıtlar kalplı falan .. defterlerım var onlarda hedıyem ugur getırdın ama ıns atanırızz verırım valla lafı mı olur
eşim de bana diyor kaleme doymuyorsun falan ama ne yapayım renkli renki notları tutunca hevesi geliyor yoksa not tutmak bile çile tamam sen atandın mı benim kışa yeni kitaplar da gelmiş olur bir de onları bitiririm ohhh

duzenlı kızım karamamda zaten ben :) ay ınsallah calısmların nasıl gıdıyoo canım hangı derstwe nerdesınızz Nurgul_85

duzenlı kızım karamamda zaten ben :) ay ınsallah calısmların nasıl gıdıyoo canım hangı derstwe nerdesınızz Nurgul_85
canım tarihte balkan savaşlarındayım ama tekrar başa dönüp tekrar yapıorum. matematikte üslü sayılar.. türkçede de genel olarak hergün 40 paragraf çözüyorum ve konu olarak da dilbilgisindeyim

canım tarihte balkan savaşlarındayım ama tekrar başa dönüp tekrar yapıorum. matematikte üslü sayılar.. türkçede de genel olarak hergün 40 paragraf çözüyorum ve konu olarak da dilbilgisindeyim
aynıymısız canım hemen hemen hepsınde

ay saolasın canım allah razı olsun ne dıyeyım.hepımız ıns
hehehe sen kazanınca kitaplar benim olacak ben de kazanınca tüm kitaplarımı vereceğim hazırlanan birine daha yüzlerini asla görmek istemem

hehehe sen kazanınca kitaplar benim olacak ben de kazanınca tüm kitaplarımı vereceğim hazırlanan birine daha yüzlerini asla görmek istemem
aynen yaa bı daha kıtap mıtap hak getıre bı sure roman bıle elımıze almayız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…