İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

Dedim benim sinirli bir yapım var ama kin tutmam sonra hemen yatışırım sizin dedikleriniz kızlar dedim sizi burda bir hafta tutmaz dedim zamane kızlarından kim kaynana kaynata yanımda kalsın diyor dedim susuyorlar ertesi gün yeniden aynı hikaye eltim istemedi mesele oturun evinizde diyor ona çıt yok bunu da geçtim yeni gelin gibi her şeye imrenmesi evine doğal gaz çekilse ocak değişse gardolap değşse bilmiyorum oğlu kime yetişecek bana mı annesine mi ben borçları düşününce bazen çocuğu ertelesek mi diyorum sonra ablası telefonda ee çocuk düşünmüyor musunuz stresten hamile kalamıyrum ya doktor stres yapma dedi görümceleri anlatmayayım söylediklerini sayfa sayfa yaz değmez kısacası moral bozuk olunca çalışma azmim kırılıyor..
hehe gençtik biz de can yaktık dermişim yaktık ama önemli olan o değildi benim sorumluluklarım vardı en çok da hayırlısıyla memur olunca üniversitede okuyan kardeşime kendi kazandığımdan yollamak şimdi eller yardım ederken zoruma gidiyor bir de çevremdeki insanlar okumuş muamelesi de göstermiyor eğer memur olmamışsan okumamış sayıyorlar seni eltim ilkokul mezunu ama görsen kendine bir güven kızım senin daha fazla havalı olman lazım diyorum kendime neyse sırayla................
var bir derdim ama derdimin dermanı yine kendim diyorum kendime

canım valla senin yerinde olsam geçerim boş bi odaya oda yoksa yatak odama alırım kitapları kağıtları birbir yazarım dersleri ders programı hazırlarım önce. sonr ayarın erkenden kalkar günde 2 saat çalışırım. kaynanan da madem ordaymış boş boş konuşcağına gitsin yemek felan yapsın sen de ders çalış

yok gittiler şimdi ev temizliyorum yok kaynanam biraz tembel o yüzden onlar buradayken hiç ders çalışamadım

kadın hem tembel hem çok konuşuyo valla sinirim zıplar benim ama idare et bacım napcan... hayırlısı olsun hakkında sormak istediğin bişey olursa burdan yaz kolay gelsin sana

kadın hem tembel hem çok konuşuyo valla sinirim zıplar benim ama idare et bacım napcan... hayırlısı olsun hakkında sormak istediğin bişey olursa burdan yaz kolay gelsin sana
teşekkür ederim canım yok kaynanama da kızgın ve sinirli değilim yıprattı braz ama neyse diyorum şimdi önemli olan benim çalışma azmimin gelmesi aklımda sorun olursa yazarım sana başlar başlamaz da burada paylaşacaım

Türkçeden başladım çalışmaya ders notlarımdan ekleyeyim dedim yeter tembellik dedim hayırlısıyla atanırız inşaallah yaş oldu zaten 30 2016 mecbur ALLAH'IN izniyle olur umarım amin

Türkçeden başladım çalışmaya ders notlarımdan ekleyeyim dedim yeter tembellik dedim hayırlısıyla atanırız inşaallah yaş oldu zaten 30 2016 mecbur ALLAH'IN izniyle olur umarım amin
amin canımm inşallah bu arada yazın da çok muazzam

amin canımm inşallah bu arada yazın da çok muazzam
teşekkür ederim canım eşim de çok beğeniyor yazımı notlarımı aldıkça hevesim biraz geldi çok çalışmamız lazım ya başka çare yok sizler başladınız mı ben ders ders gideceğim yoksa ordan oraya atlayınca olmuyor ilk önce sözelleri bir kenara atayım bitirip sonra bol soru Türkçe bitsin bakalım sonra Tarihi bitireceğim

canım bende türkçe matematik ve tarih çalışıyorum şimdilik evde olduğum için ama iş arıyorum işe başlayınca ders sayısını 2 ye indiricem zaten bence önce gy halledilmeli

ben zaten zor ders başına oturduğum için ilk önce Türkçeyi halledeyim dedim zaman ilerledikçe artıtabilirim ama bilemiyorum bakalım çok karışıklık sevmiyorum elime aldığım ya bitmeli ya bitmeli bakaım herkesin çalışma stili başka ama çok çalışmamız lzım çok

Ben hastalık dolayısıyla bir süre ara verdim. İyileşince devam etcem. Her gün 2 ders çalışıorum kendimi sıkmadan yavaş yavaş gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…