- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 39
Allah yardmcın olsun canım inşallah bu sene helldersin de seneye kpss sıkıntısıyla uğraşmazsınzor ve sırf detay tabı..cok konum var benımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardmcın olsun canım inşallah bu sene helldersin de seneye kpss sıkıntısıyla uğraşmazsınzor ve sırf detay tabı..cok konum var benımm
amin canım saol..allah hepımızın emegını bosa cıkarmaz ıns ısımız zor ve sabır gereken bı surecAllah yardmcın olsun canım inşallah bu sene helldersin de seneye kpss sıkıntısıyla uğraşmazsın
aynen çok zor sen alan konularını çalışıyorsun bir de zor bakalım kendine güveniyor musun bakalım senden iyi haberlerini bekleyeceğiz bu seneki kpss de kazanırsan alan kitaplarını isterim gk gy de olabiliramin canım saol..allah hepımızın emegını bosa cıkarmaz ıns ısımız zor ve sabır gereken bı surec
haha atanayımda yolarım valla kargoda bendn ay ınsallah yaa hepımız emegımızın karsılıgını alırız ıns .. alancı mısın gk gy mıaynen çok zor sen alan konularını çalışıyorsun bir de zor bakalım kendine güveniyor musun bakalım senden iyi haberlerini bekleyeceğiz bu seneki kpss de kazanırsan alan kitaplarını isterim gk gy de olabilir
canım ben seneye alandan da deneyeceğim şansımı ama bir gk gy ği de iyice kafama yerleştireyim de iyi olursa zaten gk gy de alan puanına yansıyor bak atanırsan kitapların benim sen nerde oturuyorsun artık memur olarak da kargo da senden olursa ohh benim için kebap ben kalem hastasıyım kalemlerinden de yollarsın amma da aç gözlüyüm yaaaaahaha atanayımda yolarım valla kargoda bendn ay ınsallah yaa hepımız emegımızın karsılıgını alırız ıns .. alancı mısın gk gy mı
haha bende kalem hastasıyım renklı kalemler , renklı kagıtlar kalplı falan .. defterlerım var onlarda hedıyem ugur getırdın ama ıns atanırızz verırım valla lafı mı olurcanım ben seneye alandan da deneyeceğim şansımı ama bir gk gy ği de iyice kafama yerleştireyim de iyi olursa zaten gk gy de alan puanına yansıyor bak atanırsan kitapların benim sen nerde oturuyorsun artık memur olarak da kargo da senden olursa ohh benim için kebap ben kalem hastasıyım kalemlerinden de yollarsın amma da aç gözlüyüm yaaaaa
eşim de bana diyor kaleme doymuyorsun falan ama ne yapayım renkli renki notları tutunca hevesi geliyor yoksa not tutmak bile çile tamam sen atandın mı benim kışa yeni kitaplar da gelmiş olur bir de onları bitiririm ohhhhaha bende kalem hastasıyım renklı kalemler , renklı kagıtlar kalplı falan .. defterlerım var onlarda hedıyem ugur getırdın ama ıns atanırızz verırım valla lafı mı olur
duzenlı kızım karamamda zaten ben :) ay ınsallah calısmların nasıl gıdıyoo canım hangı derstwe nerdesınızz Nurgul_85eşim de bana diyor kaleme doymuyorsun falan ama ne yapayım renkli renki notları tutunca hevesi geliyor yoksa not tutmak bile çile tamam sen atandın mı benim kışa yeni kitaplar da gelmiş olur bir de onları bitiririm ohhh
evt canım gıdıyorum sen ?dione sen dershaneye gidiyor musun?
yok canım ben gitmiyorum maddi durumdan ötürü gk gy derslerini de alıyor musun tarihi hocanız nasıl ayrıntılı mı anlatıyorevt canım gıdıyorum sen ?
alıyorum canımm yanı nokta atısı dıyelım canımyok canım ben gitmiyorum maddi durumdan ötürü gk gy derslerini de alıyor musun tarihi hocanız nasıl ayrıntılı mı anlatıyor
Ankarada olsan tarih notlarının fotokopisini alırdım sendenalıyorum canımm yanı nokta atısı dıyelım canım
canım tarihte balkan savaşlarındayım ama tekrar başa dönüp tekrar yapıorum. matematikte üslü sayılar.. türkçede de genel olarak hergün 40 paragraf çözüyorum ve konu olarak da dilbilgisindeyimduzenlı kızım karamamda zaten ben :) ay ınsallah calısmların nasıl gıdıyoo canım hangı derstwe nerdesınızz Nurgul_85
aynıymısız canım hemen hemen hepsındecanım tarihte balkan savaşlarındayım ama tekrar başa dönüp tekrar yapıorum. matematikte üslü sayılar.. türkçede de genel olarak hergün 40 paragraf çözüyorum ve konu olarak da dilbilgisindeyim
degılım canım ankarada malesefAnkarada olsan tarih notlarının fotokopisini alırdım senden
neyse sen kazanmaya bakdegılım canım ankarada malesef
ay saolasın canım allah razı olsun ne dıyeyım.hepımız ınsneyse sen kazanmaya bak
hehehe sen kazanınca kitaplar benim olacak ben de kazanınca tüm kitaplarımı vereceğim hazırlanan birine daha yüzlerini asla görmek istememay saolasın canım allah razı olsun ne dıyeyım.hepımız ıns
aynen yaa bı daha kıtap mıtap hak getıre bı sure roman bıle elımıze almayız bencehehehe sen kazanınca kitaplar benim olacak ben de kazanınca tüm kitaplarımı vereceğim hazırlanan birine daha yüzlerini asla görmek istemem