İİBF MEZUNU 2016 KPSS ÇALIŞMA SAHASI...

durumlarımız aynıymış canım ya bende 30 olcam evliyim çocuk düşünemiyoruz hala borçlar yüzünden...
bende borçlar yüzünden hayırlısıyla atanmak istiyorum düğün borçlarını kapatamadık bir türlü tek maaşla da geçim zor borç olunca tekrar kredi çektik kara kara düşünüyoruz bakalım kemerleri sıkacağız inşaallah...
eşinin meslek ne

canımm bu kadar aynı bi yaşam yaşıyor olmamız gerçekten şaşırttı beni sanki beni anlattın..eşim mağazacılık sektöründe yönetici yard ama aldığı maaş asgari ücretin biraz üstü ev kira kredi vs çocuk erteleniyo sürekli benimde çalışmak zorunda olduğum için özelde iş arıorum bi taraftanda

benim eşim de geç atandı 30 yaşında darısı bize artık

1.5 yıl oldu biz evleneli işte ailelerin durumu da zaten çok iyi olmadığından eşyaların en ucuzundan alsan da bir de yaşamı devam ettirme var eşim de çok sıkılıyor ona da yardımcı olamıyorum atanamadığım için panik atak ataklarım ara ara oluyor ağla ağla nefes kontrolünü zor yapıyorum sonra sakinleşiyorum çocuk da istiyoruz anneme bazen diyorum ki çocuk olursa anne aylık bezleri yolla ama hep olumsuz hep olumsuz çalışma hevesim kalmıyordu o düşünceleri kafamdan atmam lazım siz ne kadarlık evlisiniz?

sen yine iyisin canım ben 6 yıldır evliyim ama hala çocuk düşünemiyoruz herkes olmuyo die düşünmeye başladı ama işin aslı maddiyat işte aynen aileden pek bi katkı olmadığı için kendi yağımızla kavrulmaya çalışıoruz

canım 6 yılda toparlanamadınız mı düğün çok mu masraflı oldu? bizim kredi borcu da 3 yıl daha ödeyeceğiz gerçi o zaman olacak 4.5 yıl hayırlısı ya ailelerde de olmayınca zor biz bebek istiyoruz aslında göze aldık çünkü yaşım da az depil eşimin de stresten ama olmuyor elimde deil kafa bir dünya ben anneme yardım edeceğime annem bana dul maaşıyla yardım ediyor olmuyor ya memlekete gidince bavulumu dolduruyor ama hayırlısıyla atanınca da ben kat kat ona yapacağım inş

canım sadece düğün masrafları artı mobilyalar için kredi çektik sonrasında ben özel sektörde iş düzenini sağlayamayınca tek maaş yetişmedi faturalar vs kredi kartından ödeme yaptık bu sefer kredi kartını toparlamak için kredi çektik bu süreç böle uzayıp gitti işte... aynen canım aileler de destek çıkmayınca tek maaşla nereye kadar...hayırlısı olsun canım hakkımızda hepimizin evet hayat kısa ama işte planlamayla bi yol olmuyo tek çıkar yol atanabilmek o da artık çok zorr.. inşallah atanırız da bütün bu yaşananlar bizim için mazide kalır..

bizde kredi kartları yüzünden ikinci kredi çektik hayırlısı iyiki mobilyalara çok para vermemişizdir şimdi 2016 memuriyet için son şans gibi düşünüyorum sonra iş arayacağım bakalım ankarada hayırlısı olsun

aynen canım mobilyaların da en ucuzlarından aldık ama işte kredi kartları borçları yüzünden çıkmaza girdi herşey bende şimdi özelde iş arıyorum hem iş hem kpss artık olduğu kadar olmadığı kader napalımm
aa sende mi ankaradasın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…