hehe ben almıyorum ya o kadar tiksindimaynen yaa bı daha kıtap mıtap hak getıre bı sure roman bıle elımıze almayız bence
ah ah vakıt yok kı canımhehe ben almıyorum ya o kadar tiksindim
öyle bugün tembellik yaptım nette çok dolandım ama neyseah ah vakıt yok kı canım
hehe arada kacamaklar oluyo dmıöyle bugün tembellik yaptım nette çok dolandım ama neyse
bir ileri iki geri çalışıyoruz bakalım :) o zaman aynıysak beraber ilerleyelim mi ne dersin canımaynıymısız canımhemen hemen hepsınde
evet oluyorhehe arada kacamaklar oluyo dmı
olmaması lazım belkı ama bızde robot degılız yav :)evet oluyor
ıns canım tamam :)bir ileri iki geri çalışıyoruz bakalım :) o zaman aynıysak beraber ilerleyelim mi ne dersin canım
tamamdir ortakıns canım tamam :)
hadı bakalım kolları sıvayalım .. evlısın sanırım degıl mı ev ısı ıle daha agırdır canım ya allah yard olsun vallatamamdir ortak
evet nurgul de evli ben de evliyim bugün evim evdeydi yemek bulaşık çay faslı bitmedi o evdeyken daha çok uyuyoruz o uykusuz oluyor yarın nöbeti var yarın da temizlik artı ders yapacağım bakalım matematiğe de başlayayım dedim matı severim yoksa sizden geri kalacağım olmazhadı bakalım kolları sıvayalım .. evlısın sanırım degıl mı ev ısı ıle daha agırdır canım ya allah yard olsun valla
aynen cnim evliyim ama bu bi kaç gûn bna müsade ortak hesapt olmayan aksilikler çıktı bugün evin su borulari patladi evin icini hep kazdılarhadı bakalım kolları sıvayalım .. evlısın sanırım degıl mı ev ısı ıle daha agırdır canım ya allah yard olsun valla
anaa kotu olmus valla .. durduk yere masrafı , zahmetı ..aynen cnim evliyim ama bu bi kaç gûn bna müsade ortak hesapt olmayan aksilikler çıktı bugün evin su borulari patladi evin icini hep kazdılar
üzüldüm canımaynen cnim evliyim ama bu bi kaç gûn bna müsade ortak hesapt olmayan aksilikler çıktı bugün evin su borulari patladi evin icini hep kazdılar
aynen canim ya hç sormaanaa kotu olmus valla .. durduk yere masrafı , zahmetı ..
olcagi varmiş canim ama işte sıkıntı oldu durduk yereüzüldüm canım
evet nurgul de evli ben de evliyim bugün evim evdeydi yemek bulaşık çay faslı bitmedi o evdeyken daha çok uyuyoruz o uykusuz oluyor yarın nöbeti var yarın da temizlik artı ders yapacağım bakalım matematiğe de başlayayım dedim matı severim yoksa sizden geri kalacağım olmaz
aynen cnim evliyim ama bu bi kaç gûn bna müsade ortak hesapt olmayan aksilikler çıktı bugün evin su borulari patladi evin icini hep kazdılar
anaa kotu olmus valla .. durduk yere masrafı , zahmetı ..
amin canım cümlemizi darısı sana ama en azından sen evlenmeden önce atanmış olursun inşallah mutlu etsın kızlar
ıkı gundur ozel neenlerden bosladım canım ıns toparlıcamaynen canim ya hç sormasenin nasil gdio çlismalar
evet once ıs sonra es ıstıyorumamin canım cümlemizi darısı sana ama en azından sen evlenmeden önce atanmış olursun inş