- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi illederengarenk
-
Resim eklesene canim, gormeden insanlar nasil alsin. Resim ekleki kim ne alacagini bilsin, ihtiyaci olan alsin...
Ben alabilimiyim bi yakinim icin Bende elimden geldigince veriyorum gercekten ihtiyaci olan insanlar vazgecmezseniz mailim suskunasyaduman@hotmail.com umarim hayrin yerini bulur ve yaptigin hayir karsiliksiz kalmazcanım ücretsiz diyorum satmıyorum o nedenle resimle falan uğraşmak istemiyorum.elbise,badi,pijama,yelek, örgü falan var işte..
Ben alabilimiyim bi yakinim icin Bende elimden geldigince veriyorum gercekten ihtiyaci olan insanlar vazgecmezseniz mailim suskunasyaduman@hotmail.com umarim hayrin yerini bulur ve yaptigin hayir karsiliksiz kalmaz
farketmez kizda var erkekte canimkız kıyafetlerini isteyen 2 kişi oldu ama erkek kıyafetleri 6 aya göre hangisini istiyorsunuz.?
Kizda erkekde karisk versenizde olur ben acikca soyliyim size ankarada oturuyrum ankara dikmende sigukta yadamaya calisan sureyiler var once istanbula gonderiyorduk koliyle arastirdim bana yakin olanlarinida buldum evde ne islerini gorcekse kutulara dildurduk kendi elimle teslim edicem gonlunden geciyrsa icine siniyrsa gonderirsin internettende bakabilirsin ankara dikmen diye burdan anlasilmaz kimin ihtiyaci var kimin yok kime gonlun raziyda gonderebilirsin allah bilir o herseyi gorur kimin gercek ihtiyac sahibi oldugunu allah herkrsin ozellikle duskunlerin yardimcisisi olsunfarketmez kizda var erkekte canim
Kizda erkekde karisk versenizde olur ben acikca soyliyim size ankarada oturuyrum ankara dikmende sigukta yadamaya calisan sureyiler var once istanbula gonderiyorduk koliyle arastirdim bana yakin olanlarinida buldum evde ne islerini gorcekse kutulara dildurduk kendi elimle teslim edicem gonlunden geciyrsa icine siniyrsa gonderirsin internettende bakabilirsin ankara dikmen diye burdan anlasilmaz kimin ihtiyaci var kimin yok kime gonlun raziyda gonderebilirsin allah bilir o herseyi gorur kimin gercek ihtiyac sahibi oldugunu allah herkrsin ozellikle duskunlerin yardimcisisi olsun
Canim ozele yazamiyorum olmuyor ama mailim i vermistimözelden bilgilerinizi gönderin olur mu?erkek kıyafetlerini bir arkadaş için ayırdım.kız için olanlarında 6-9 ay arası olanları ayırdım .3-6 ay için olanları gönderebilirim .birkaç pparçada 0-3 ay var içlerinde
bnimde ihtiyacim var luten bana ulas
ben burda bunu yaziyosm kendi adima yazmiyorum hanimlar burda benim bir komsum var kocasi ceza evine yeni girdi sizden ricam var bebeslerinizin kuculmuslerini zahmet olmasa bana ulastirirmisiniz kusurA kalmayin ben burda kimseyle oynayip dalga gecmiyorum lutfen bi anneyi mutlu edelim ben elimden geldigim kadariyla yardim etmeye calisiyomm ama olmuyor lutfen hanimlar ulasin bana
daha dogmadi cinsiYeti kiz ama dogumuna az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?