Bebek İkinci El Ihtiyacı olana ücretsiz kıyafet

illederengarenk

Biraz vicdan,biraz bahar
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
2.837
1.182
373
Geneli 3-6,6-9 ay arası kız kıyafeti.yazlıklarda var kışlıklarda.yeni durumda olanda var.lekeleri falan olanda.içlerinde 6 aya göre bir erkek momtu ve ona uygun pantolonu da var.erkek için birkaç parça ama çoğunluk kız kıyafeti var elimde.ihtiyacı olan ,ufak tefek lekeleri sorun etmeyecek olan birine göndermek isterim.

canım ücretsiz diyorum satmıyorum o nedenle resimle falan uğraşmak istemiyorum.elbise,badi,pijama,yelek, örgü falan var işte..
Ben alabilimiyim bi yakinim icin Bende elimden geldigince veriyorum gercekten ihtiyaci olan insanlar vazgecmezseniz mailim suskunasyaduman@hotmail.com umarim hayrin yerini bulur ve yaptigin hayir karsiliksiz kalmaz

Ben alabilimiyim bi yakinim icin Bende elimden geldigince veriyorum gercekten ihtiyaci olan insanlar vazgecmezseniz mailim suskunasyaduman@hotmail.com umarim hayrin yerini bulur ve yaptigin hayir karsiliksiz kalmaz

kız kıyafetlerini isteyen 2 kişi oldu ama erkek kıyafetleri 6 aya göre hangisini istiyorsunuz.?

farketmez kizda var erkekte canim
Kizda erkekde karisk versenizde olur ben acikca soyliyim size ankarada oturuyrum ankara dikmende sigukta yadamaya calisan sureyiler var once istanbula gonderiyorduk koliyle arastirdim bana yakin olanlarinida buldum evde ne islerini gorcekse kutulara dildurduk kendi elimle teslim edicem gonlunden geciyrsa icine siniyrsa gonderirsin internettende bakabilirsin ankara dikmen diye burdan anlasilmaz kimin ihtiyaci var kimin yok kime gonlun raziyda gonderebilirsin allah bilir o herseyi gorur kimin gercek ihtiyac sahibi oldugunu allah herkrsin ozellikle duskunlerin yardimcisisi olsun

özelden bilgilerinizi gönderin olur mu?erkek kıyafetlerini bir arkadaş için ayırdım.kız için olanlarında 6-9 ay arası olanları ayırdım .3-6 ay için olanları gönderebilirim .birkaç pparçada 0-3 ay var içlerinde

ben burda bunu yaziyosm kendi adima yazmiyorum hanimlar burda benim bir komsum var kocasi ceza evine yeni girdi sizden ricam var bebeslerinizin kuculmuslerini zahmet olmasa bana ulastirirmisiniz kusurA kalmayin ben burda kimseyle oynayip dalga gecmiyorum lutfen bi anneyi mutlu edelim ben elimden geldigim kadariyla yardim etmeye calisiyomm ama olmuyor lutfen hanimlar ulasin bana

bebek kaç aylık?kız mı?erkek mi?

daha dogmadi cinsiYeti kiz ama dogumuna az kaldi

arkadaşım eminevb kullanıcısıyla bir ilgi var mı?şimdi konuları taradım.biraz şaibeli durum olmuşkusura bakmayın.gerçekten ihtiyacı olana göndermek istiyorum.sizin hem bilgileriniz hem yazımdaki şiveniz aynı .bana pek güven vermedi.kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…