İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de sevişme ihtimali varsa bulundururum yanımda. Riske atmam yani, olayın ortasında kalkıp gitmek de var işin ucunda.
Ya zaten kadının taşıması gerekıyor olan kadına oluyor adam deseki yoo benden değil dese destek de olmasa ha aldırılır ama yıkım hem de

hem de türkiyedeki psikolojik baskı değer mi yani ya kondomlu ya hiç
İşin gelirse

Yav he he öyle.
Gayet yaşanabilir olaylar nasıl oluyor da aşırı abartı geliyor anlayamıyorum. Hadi sen yaşamadın, hiç mi sosyal medya kullanmıyorsun hiç mi tv falan seyretmiyorsun?
Doğru bunlar basimiza hep o tv ye ozentiden geldi kim daha cok şey yaparım yarısı başladı

Yani bence aldatmak değil ama şöyle bir şey var ayrılıktan sonra hemen başka biriyle olabilirsin tabiki o ayrı mesele

fakat geri döneceksen bence baştan söylemen gerekıyordu böyle böyle diye
Empati yapıyorum ben bu olayı sonradan öğrenseydim eskisi kadar değer vermezdim
Ya sadece sevişelim ya da kabul etmeyeceksen beni bir daha arama derdim...

Ve seçim hakkımı elimden aldıgı için aşırı kızardım bir insan her şeyi yapabılır ama kürkçü dükkanına geri dönüyorsa baştan dürüst olmalı

Mizaci genis?
Mizaci genis > Mezhebi genis

Hep kendimi adayarak sevdiğimi düşünüyorum ama karşımdaki hak etmiyorsa ne yapabilirim ki?

Daha olayın ayrıntısı var da linç yerim korkusuyla yazamadım buraya

O kim ki beni bir yere göndersin falan?
Haber verdim akşam arkadaşlarımla dışarı çıkacağım diye, kim diye sordu detay verdim, nerede olacağımızı söyledim bu.
Cok kiskanc olan adamda mekana gecenin bir vakti icmeye gondermez onu demek istedim. Tabiki kimse kimseden izin almak zorunda drgil ama kendin diyosun cok kiskanc.ustume dusuyor havasi yaratiyorsun ama bak sana kac defa soyledik bu ccocuk sana kiymet vermiyor.sende takmiyorsun keza hirs haline getirmissin ikinizde sevmiyorsunuz.sen hemen baskalarina gittigini kendin dedin

Hep kendimi adayarak sevdiğimi düşünüyorum ama karşımdaki hak etmiyorsa ne yapabilirim ki?
Doğru kendini cok adammışsın neyin var neyin yok veriyorsun adamlara çok guzel adama böyle devam aman her gittiğin yere kondom götür Allah muhafaza daha fazla çoğalmayin sizin yüzünüzden kız çocuk doğurmaktan korkar olduk

normalde geri kafali biri degilim ama yasantinizi pek sevemedim.hayatiniz ask ve cinsellik uzerine mi yoksa bu konu mu boyle anlamadim.
Buraya sadece bu tarz problemlerimi actigim için öyle gibi algılanıyor
Gelip sınavda hoca yazdığım essay'e az puan vermiş falan diye mi konu açsam bilemedim..

konu sahibininde bu mesajı beğenmesi ayrı bir ironi

Ben sizin ne istediğinizi anlamadım hiç.
Konularınıza pek yorum yapmadım şimdiye kadar okudum geçtim.

Sevmediğiniz bir adamdan, rahatlıkla başkasıyla ilişki yaşayabildiğiniz bir şeyden hala ne gibi beklenti içindesiniz anlayamıyorum?
Ve uzaklaşıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…