- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ya zaten kadının taşıması gerekıyor olan kadına oluyor adam deseki yoo benden değil dese destek de olmasa ha aldırılır ama yıkım hem deBen de sevişme ihtimali varsa bulundururum yanımda. Riske atmam yani, olayın ortasında kalkıp gitmek de var işin ucunda.
Doğru bunlar basimiza hep o tv ye ozentiden geldi kim daha cok şey yaparım yarısı başladıYav he he öyle.
Gayet yaşanabilir olaylar nasıl oluyor da aşırı abartı geliyor anlayamıyorum. Hadi sen yaşamadın, hiç mi sosyal medya kullanmıyorsun hiç mi tv falan seyretmiyorsun?
Mizaci genisMerhabalar KK'nın tatlı mı tatlı hatunları,
Benim 20'lik bebeyle tekrar bir araya gelmemizin sonucunun fiyasko olacağı aslında belliydi. Keşke sizleri dinleseymişim
Bugün derin bir yüzleşme yaşandı. İlk ayrılığımızın nedenini sordum, döküldü bizim ergen irisi.
Normalde bu çok kıskanç bir adam. Fotoğrafımı biri beğenir 'Kim bu?' diye sorar. Elinde telefonum dmlerimi okurken bile görmüşlüğüm var. Dışarı çıkarken giydiğim bluzun kolunu, eşofmanın paçasının darlığını sormuşluğu var. Bunları niye normal karşıladıysam o zamanlar?
Neyse efendim, sonra bu çocuk Instagram'da üniversite sayfalarından son takip edenlerden kızları bulup eklemeler, bilmem kaç zaman önceki fotoğraflarını beğenmeler gibi saçmalıklara girişti. Bunlar bile ayrılık sebebi, hala merak ediyorum. Niye ayrılmadıysam?
Neyse ben de bir gün bu bebenin meslektaşı, hatta daha ağır abilerinden 3 erkek arkadaşım ve bir kız arkadaşımla akşam bir mekana gidip, içtik. Eve geldiğimde haber verdim, o da 'Bir sorun yok dimi?' gibi bir yanıt verdi.
Ertesi gün onun evine gittim. Daha önce hiç kondom vs kullanmamış. Ben de bir süre önce arkadaşımdan aldığım bir tane kondomu da yanımda götürdüm. Arkadaşımdan aldığımı söyledim.
Meğersem kafasında kurmuş. Bir gece önce görüştüğüm erkek arkadaşlarımdan birinden aldığımı ve muhtemelen daha da ötesini.
Yahu bu ayrılık için sebep değil ki? Oturur sorarsın açık açık. Yanlış mıyım?
Ayrıldıktan sonra başkalarıyla da buluştum, görüştüm hatta daha da ötesi bile var. Hiçbir açıklama yapmadan gitmiş yahu, oturup kös kös beklememi mi umuyordu?
Barıştığımız zaman türlü çeşitli şeylerden ayrılık sürecimizde başkasıyla birlikte olduğumu anladı.
Sonra yine aramızda soğuk rüzgarla esmeye başladı, uzaklaştık.
Gelmiş bana şimdi başkasıyla görüştüğünü söylüyor. Bunun ihanet olduğunu söylediğimde, tek ihanet edenin benim olduğumu; ayrılığımız süresince karşı cinsten biriyle konuşmadığını ama benim yapmadığım şey kalmadığı gibi saçmalıklar zırvalıyor.
Bu suçlamalarında az biraz bile olsa haklı mı? Ben biraz mizacı geniş bir insanım, o yüzden sizlere soruyorum.
Hep kendimi adayarak sevdiğimi düşünüyorum ama karşımdaki hak etmiyorsa ne yapabilirim ki?Yani yazmiyim yazmiyim dedim ama neresi gayet anlamli ve tutku dolu bir hayat bunun?
Siz herşeyi hizli tuketiyorsunuz sevgiyi,seksi,hayati ve sizi hicbiri kesmiyor.
Sevgilisiz ve seksiz yapamiyorsunuz neden?
Bunun cevabi tutku ve ihtiras degil yalniz bu bildigin bagimli kisilik bozukluğu kusura bakmayin.
Ask acisi maksimum 6 ay surer siz hic kafanızı dinleme ihtiyaci hissetmediniz mi?
En son ne zaman kendinizi birini adayarak sevdiniz?
Daha olayın ayrıntısı var da linç yerim korkusuyla yazamadım burayaAh Anna ahh.. Dökülmek adi altinda seni yemlemis, yutup dokulmussun.. Gerçeği öğrenince 'gırır' yıpmıs kendi de ben de yıptıma gitirmişşş acısını iyle şiyitmiş... Bu kez bebede nane yok bence. Ayarlarini öğrenmiş bebik.
Zor olmuyor mu çok eşlilik? Cinsel organların çokta hijyenik olmadığını varsayarak çok geçmez sıkıntılı süreçler yaşamanız kaçınılmaz...
Siz de öyle bir empoze etmişsiniz ki, her önüme gelenle cinsel birliktelik yaşıyormuşum gibi..Hpv zaten cok yaygın kapar veya kapmıştır..
Cok kiskanc olan adamda mekana gecenin bir vakti icmeye gondermez onu demek istedim. Tabiki kimse kimseden izin almak zorunda drgil ama kendin diyosun cok kiskanc.ustume dusuyor havasi yaratiyorsun ama bak sana kac defa soyledik bu ccocuk sana kiymet vermiyor.sende takmiyorsun keza hirs haline getirmissin ikinizde sevmiyorsunuz.sen hemen baskalarina gittigini kendin dedinO kim ki beni bir yere göndersin falan?
Haber verdim akşam arkadaşlarımla dışarı çıkacağım diye, kim diye sordu detay verdim, nerede olacağımızı söyledim bu.
Doğru kendini cok adammışsın neyin var neyin yok veriyorsun adamlara çok guzel adama böyle devam aman her gittiğin yere kondom götür Allah muhafaza daha fazla çoğalmayin sizin yüzünüzden kız çocuk doğurmaktan korkar oldukHep kendimi adayarak sevdiğimi düşünüyorum ama karşımdaki hak etmiyorsa ne yapabilirim ki?
Buraya sadece bu tarz problemlerimi actigim için öyle gibi algılanıyornormalde geri kafali biri degilim ama yasantinizi pek sevemedim.hayatiniz ask ve cinsellik uzerine mi yoksa bu konu mu boyle anlamadim.
demekki en büyük probleminiz bu konular.herkes bence benim gibi anlamıştır.Buraya sadece bu tarz problemlerimi actigim için öyle gibi algılanıyor
Gelip sınavda hoca yazdığım essay'e az puan vermiş falan diye mi konu açsam bilemedim..
konu sahibininde bu mesajı beğenmesi ayrı bir ironiDoğru kendini cok adammışsın neyin var neyin yok veriyorsun adamlara çok guzel adama böyle devam aman her gittiğin yere kondom götür Allah muhafaza daha fazla çoğalmayin sizin yüzünüzden kız çocuk doğurmaktan korkar olduk
Gülücükle like arasında fark var. Biliyosun dimi?konu sahibininde bu mesajı beğenmesi ayrı bir ironi