- 5 Eylül 2010
- 1.262
- 1.689
- Konu Sahibi Meredith Grey
ben şahsen böyle bir şeye gülmeyi bırak ağlardım oturupGülücükle like arasında fark var. Biliyosun dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şahsen böyle bir şeye gülmeyi bırak ağlardım oturupGülücükle like arasında fark var. Biliyosun dimi?
Hep öyle derler ama sen daha iyi bilirsin. Ustadsin ya kendine göre.hep de hikayeleri hüsranla bitiyor ama olsun sanmıyorum ama hadi bidahaki sefere inşallahAy napiim çok peşimden koştu dayanamadım.
Valla her yıl 1 yaş alıyoruz, teşekkür ederim küçük kız iltifatın için :*
Senle bizim gibi maşallahin var sofra gibi heryere açılmışsinGülücükle like arasında fark var. Biliyosun dimi?
Of hiç iyi bir takipçi değilsin ki kuzum. Gayet iyi giden bir ilişkim de vardı. Şimdi niye ayrıldın diyeceksin unutup geçen sefer verdiğim yanıtıHep öyle derler ama sen daha iyi bilirsin. Ustadsin ya kendine göre.hep de hikayeleri hüsranla bitiyor ama olsun sanmıyorum ama hadi bidahaki sefere inşallah
Ha bu arada içinde kalan kondom parçası çıktımı erkek arkadaşın parmaklayip çıkarmıştı ya bence tekmeyi vurması ondan iğrenç ötesi birsey ay midem bulandıGülücükle like arasında fark var. Biliyosun dimi?
Yok, gönderi sahibi için uzuldum.ben şahsen böyle bir şeye gülmeyi bırak ağlardım oturup
Kahkaha attım sayende hatırlıyorum az çok. Burada o kadar sizlandin unutulur mu? Tabi sana göre mükemmel.işte sadece sana göre :)Of hiç iyi bir takipçi değilsin ki kuzum. Gayet iyi giden bir ilişkim de vardı. Şimdi niye ayrıldın diyeceksin unutup geçen sefer verdiğim yanıtı
Valla tatlım sen sadece vajinani vermişsin farkında değilsin alan alacağını alıyor böyle tekmeyi basıyorYok, gönderi sahibi için uzuldum.
Benim karşımdaki erkeğe tek verebileceğim şey (tabiri bile kotu) vajinam değil.
Umuyorum ki zamanı geldiğinde 3er 5er tane çoğalacağım.
Babutsacığım mantıklı bir şekilde laf yedireceksen buyur. Bin kere söyledim çocuğu var diye ayrıldım. Hâlâ arar halimi hatrimi sorar. Ee daha ne?Kahkaha attım sayende hatırlıyorum az çok. Burada o kadar sizlandin unutulur mu? Tabi sana göre mükemmel.işte sadece sana göre :)
Senle bizim gibi maşallahin var sofra gibi
Yok, gönderi sahibi için uzuldum.
burdan yazdıkların sadece onu verdiğini anlıyoruz .zira aşka dair birşey yok satırlarında.sadece omu haklı ben miyim ?Yok, gönderi sahibi için uzuldum.
vajina demeye utanıyorsun ama onun dışındaki herşeyi diyorsun vallahi maşallahın varYok, gönderi sahibi için uzuldum.
Algınız dar demek ki. Diğer konularımda yaptığım şeyler açık açık yazıyor.burdan yazdıkların sadece onu verdiğini anlıyoruz .zira aşka dair birşey yok satırlarında.sadece omu haklı ben miyim ?
Vajina demeye mi utanmışım?konu başlığıda ihanetle suçlanıyorum görende sanır açılmamış gün goncasıda iftiraya uğradı
vajina demeye utanıyorsun ama onun dışındaki herşeyi diyorsun vallahi maşallahın var
ben bu konuya geldim diğer konular beni ilgilendirmiyor.allah sizdeki algıyı bana nasip etmesin zaten .evet birçok konuda algımız farklıAlgınız dar demek ki. Diğer konularımda yaptığım şeyler açık açık yazıyor.
Normalde sizin konunuza asla yazmayacaktım.Ertesi gün onun evine gittim. Daha önce hiç kondom vs kullanmamış. Ben de bir süre önce arkadaşımdan aldığım bir tane kondomu da yanımda götürdüm.
Ayrıldıktan sonra başkalarıyla da buluştum, görüştüm hatta daha da ötesi bile var. Barıştığımız zaman türlü çeşitli şeylerden ayrılık sürecimizde başkasıyla birlikte olduğumu anladı.
Aynen sadece onu vermiş bu zamana kadar hep onu vermiş konuları hep cinsellik yok içimde kondom kaldı yok şöyle yok böyle normal bir konusu yok valla benim basıma boyle bisey gelse doktora anlatmaya utanırim evli olduğum halde kiz canli yayın gibi yayıyor yüzü de kızarmıyor Rabbim vermesin başa büyük konuşmak istemiyorum Rabbime sığınıyorum böyle kızım olacaksa Rabbim hiç verme evlat diye inlet ama boyle evlat verme yoksa evlat katili olurum