İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi bence sizi mahkemeye verse haklı çok agir ithamlarda bulunuyorsunuz.
Hamilesiniz sizinde evladiniz olucak yapmayin.

Hayatta herkesin ilerlemekte olduğu doğru düzlemi sizinle ayni olmak zorunda degil.Bende konu sahibinin hizli partner değiştirmesini falan sevmedim ama bu onun hayati bizlere yadirgamak düşmez.

İsin dini boyutundan bakıyorsunuz anladigim kadariyla Allah bile bu konuda tovbe kapisini acik tutmusken biz onu tekrar soyluyorum yargilayamayiz.Bir bakarsin bir tovbe eder tovbesine sadik kalir ve senden daha az gunahkar olur.

Ayrica disarda herkese anlatmaktansa bizlere netten tanımadığı insanlara danismasi bana daha mantikli geliyor.

Son düzenleme:
Sex and the city izler gibi. Çok tatlı. Sıkıntı mekanın Manhattan olmaması :)

Duaniz saatini bulur bir de,evlat diye inlet cok uç bir dua degil mi?Korkutmuyor mu sizi

Hiç mi cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korkmuyorsun..!! Bu gidişle genç yaşta aids kapacaksın haberin olsun. Sana erkeklerle olma diyen yok korun öyle yap. habire bodoslama geliyorsunuz Allah ne verdiyse. Neyse yaşın ilerledikçe oranda buranda bir şeyler çıkmaya başladıkça kafanı duvarlara vurursun.!! Sonra da burda siz demiştiniz dinlemedim ki ben diye konu açarsın nokta .!!

Yok ilk değil Rabbim henüz kiz nasip etmedi her defasında Rabbim den hayırlı evlat istedim hayırlıysa ver değilse verme diye ben böyle bir evlat tasiyamam bilmiyorum büyük konuşmuyorum ama kaldiramam

Hamile misiniz bu kadar büyük konusmak korkutmuyur mu sizi

Niye bu kadar gaza gelip coştuysa. Normal bir insan fikrini söyler gider, durup durup coşuyor konuda. Konu sahibi umursamadıkça daha mı hırslanıyor nedir.

Duaniz saatini bulur bir de,evlat diye inlet cok uç bir dua degil mi?Korkutmuyor mu sizi
Böyle olacaksa diyorum her daim hayırlı evlat diye isterim Rabbim den hamileligimi öğrendiğim de iki rekat şükür namazı kılar Rabbimden hayırlısıysa ister değilse verme Rabbim beni onla imtihan etme derim. Valla kötü evlat tan Rabbime sığınırım ben evladım bana kole olsun demiyorum ama her şeyine saygı duyarım desteklerim ama bu kadar da değil o kadar yandiysa verir kocaya evlendiririm böyle sağda solda surtmesine göz yummam

Yok ilk değil Rabbim henüz kiz nasip etmedi her defasında Rabbim den hayırlı evlat istedim hayırlıysa ver değilse verme diye ben böyle bir evlat tasiyamam bilmiyorum büyük konuşmuyorum ama kaldiramam

Bizim elimizden dua etmek, rehber olmak gelir, gerisi amel defterleri acilinca onlarin kendi sorumlulugu..
Bizim parcamiz olsalar da onlarda bizde kendi bacagimizdan asilacagiz dimi..
Benim bir kizim bir oglum var,ben once Allaha sonra meleklerine emanet ediyorum onlari.
Sevistiler diye kizmam,kastim onune gelenle yatip kalkma degil..
Bugun evlenme yasi 30-35, ilerde kim bilir ne olacak, saglikli bir insanin 30una kadsr bakir bakire kalmasi imkansiz malesef..
ama yetim hakki yerlerse, zulum ederlerse, insanlarin arasini acacak fitnelik yapip yalan soylerlerse iste o zaman karsilarinda dururum..

Ben 23 yasinda evlendim, 33 yasindayim, esim ilkimdi benim ama cocuklarimda bu boyle isler diye dusunmuyorum, zaman cok degisti cunku..

Yorumları begenmeyende aynı kafada olanlar yaraları gocunuyor ama kendilerini. Gun yüzüne vurmuyorlar
Hanımefendi;
Her sayfada konu sahibine hakaret vari yazmışsınız.
Bu aşırı..
Bende evlilikten önce cinselliğe karşıyım ama karşımdaki sırf cinsellik yaşadı diye bu kadar ağır lafları asla hak etmiyor.
Böyle devam ederseniz ban alma ihtimaliniz yüksek.
Biraz üslup lütfen..
Sakin olun..

Bu ne öfke bu ne celal yahu.

Son düzenleme:
Böyle söylendiği için bunlar türedi kocanla yakalasan mesajı kıyameti koparırsin ama sokakta yapan olunca yüz çeviriyorsunuz versin mahkemeye ailesiyle bir tanısayim ne kadar hayırlı bir evladınız var tebrik ederim diyeyim

Yoo, sizin söyleyebileceğiniz hiçbir şey benim zoruma gitmez. O kadar kıymetiniz yok gözümde, kendinizi önemli bir şey sanmayın :)
Aaaa tanıdım sizi diğer konuda bende çantamda kondom taşırım diyen degilmiydiniz ya ondan bu gocunmalar

Zaman normal görmekten değişti zaten

20 lik bebeden daha ergensin sen .. aklını başına al biraz

Aaaa tanıdım sizi diğer konuda bende çantamda kondom taşırım diyen degilmiydiniz ya ondan bu gocunmalar
Diğer konuda değil bu konuda, eksik hatırlamışsınız yakıştıramadım.

Evet taşıyorum, bunun sizi ilgilendirdiğini de düşünmüyorum. Sevişiyor olmamın hesabını size verecek değilim.

İnanmazsınız ama yazdıklarınıza da gocunmuyorum, sizin seviyenizde birine gocunacak değilim. Sadece bu anlamsız öfkenizi ve coşup coşup durmanızı anlamsız hatta komik buluyorum. Hakkımdaki düşüncelerinizi zerre kaale almıyorum, istediğinizi düşünebilirsiniz. Gözümde kıymetiniz yok zira.

Buyrun devam edin yine mesajlarınıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…