İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes taşısın şu kondomu bakın sevişme ihtimalim sıfır sıfır sıfır ama cüzdanımda hep
ayrıca sen bu çocuğu seviyorsun yoksam niye bu kadar konu açasın bir adam için?
Off o konuda çok yaralıyım ahhaha çantamdan laps diye fırladı da birkaç kere olmadık ortamlarda

hayatta var olmanızın tek gayesi erkekler gibi davranıyorsunuz..
biraz kendinize zaman ayırsanız kendi kendine yetebilme mutlu olabilme duygusunu anlarsınız..
bir tuhaf yaşam kimin eli kimin cebinde belli değil sonra iki tarafta birbirine sadakat ahkam-ı kesiyor..

Hayatım 7/24 karşı cinsle geçmiyor.
Görüştüğüm erkeklerle birkaç gün konuşmadığım dahi olur. Kendime vakit ayırmayı severim.

Birkaç gün demiyorum,onu herkes yapar zaman zaman.
Birkaç aydan bahsediyorum.Kafanı topla,cidden böyle şeylerle vakit kaybetme artık,yok beni aldattın,ben kimseyle konuşmadım bilmem ne,bildiğin ergen bu,instagramda kız takip etsin anca.

Sevmiyordum belki ya da yaptıklarıyla sevgimi bitirdi galiba.
O birinin yanındayken hiç gelmedi bile aklıma.

Kova burcu kadınlarının ben özgür ve marjinalim. Herkes gider mersine, ben giderim tersine tarzı, sizin vizyonunuzu aştım, ufukta göremediklerinizi görüyorum ben konuşmalarından bıkmış biri olarak yine de yorum yazmak istedim.
Çünkü çok iyi tanıdığım bir kesim.

Cinselliğiniz ve ilişkileriniz kimseyi ilgilendirmez ama arkadaşınızdan bir adet alıp götürdüğünüz şey saksıya dikilecek çiçek tohumu değil, bana biraz komik ve anormal geldi.

Yahu ne var ki? Hiç kullanmamış denesin, görsün diye goturdum.
Ayrıca kova burcu olduğumu nereden bildiniz?

Noldu asla barismam kesinlikle dönmem diye atıp tutuyodun? Küçük kız ne zaman buyuyeceksin? Burada herkese tepeden tepeden kadınlık (!) Dersleri veriyordun. Zaten komik duruyordu üzerinde küçük kız

Ayyy öf.
Ne yapmış o bir aylık ayrılık döneminde? Ayıcığına sarılıp mı ağlamış? Ya da puslu puslu uzaklara dalıp sigara mı yakmış aşkından?
Uçan dişi sineğe hallenmediği kalmış, gelmiş kadına "sana başkası nasıl dokunur, nayır nolamaz."edebiyatı yapıyor.
Sal gitsin, iki oynar geri gelir o. Bir daha da alma kapıdan içeri.
Ayrıca ne demek kondom kullanmayı bilmiyor ya, lisede korunma yöntemlerini anlatıyorlar seminer seminer. İnsan bi merak eder de inceler.
Tekrar ayyyy öf.

Noldu asla barismam kesinlikle dönmem diye atıp tutuyodun? Küçük kız ne zaman buyuyeceksin? Burada herkese tepeden tepeden kadınlık (!) Dersleri veriyordun. Zaten komik duruyordu üzerinde küçük kız
Ay napiim çok peşimden koştu dayanamadım.
Valla her yıl 1 yaş alıyoruz, teşekkür ederim küçük kız iltifatın için :*

Ay yok bayağı batırdım bu sefer dediğim şeylerle. Artık gururundan geri dönemez.

ya nasıl oluyor bu? gözümü kapıyorum brad piti düşünüyorum yine de midem bulanıp kaçıyorum bana da bi el konuyu böldüm ama boynum bükük sinirlerim gergin
2 formülü var. Birincisi cidden Brad Pitt'den hallice biri olacak, ıkincisi ise güzel vakit geçirdiğin biri olacak efenim. Yani en azından bende böyle işliyor.

ya nasıl oluyor bu? gözümü kapıyorum brad piti düşünüyorum yine de midem bulanıp kaçıyorum bana da bi el konuyu böldüm ama boynum bükük sinirlerim gergin

Dokununca işler değişiyor.Bir de azıcık dirty talk işi hallediyor.
Yoksa öyle oturup hayal edince,cık.O kadar da hoş bir durum gelmiyor gözümün önüne benim de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…