İhanetle Suçlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay napiim çok peşimden koştu dayanamadım.
Valla her yıl 1 yaş alıyoruz, teşekkür ederim küçük kız iltifatın için :*
Hep öyle derler ama sen daha iyi bilirsin. Ustadsin ya kendine göre.hep de hikayeleri hüsranla bitiyor ama olsun sanmıyorum ama hadi bidahaki sefere inşallah

Hep öyle derler ama sen daha iyi bilirsin. Ustadsin ya kendine göre.hep de hikayeleri hüsranla bitiyor ama olsun sanmıyorum ama hadi bidahaki sefere inşallah
Of hiç iyi bir takipçi değilsin ki kuzum. Gayet iyi giden bir ilişkim de vardı. Şimdi niye ayrıldın diyeceksin unutup geçen sefer verdiğim yanıtı

ben şahsen böyle bir şeye gülmeyi bırak ağlardım oturup
Yok, gönderi sahibi için uzuldum.
Benim karşımdaki erkeğe tek verebileceğim şey (tabiri bile kotu) vajinam değil.
Umuyorum ki zamanı geldiğinde 3er 5er tane çoğalacağım.

Of hiç iyi bir takipçi değilsin ki kuzum. Gayet iyi giden bir ilişkim de vardı. Şimdi niye ayrıldın diyeceksin unutup geçen sefer verdiğim yanıtı
Kahkaha attım sayende hatırlıyorum az çok. Burada o kadar sizlandin unutulur mu? Tabi sana göre mükemmel.işte sadece sana göre :)

Valla tatlım sen sadece vajinani vermişsin farkında değilsin alan alacağını alıyor böyle tekmeyi basıyor

Kahkaha attım sayende hatırlıyorum az çok. Burada o kadar sizlandin unutulur mu? Tabi sana göre mükemmel.işte sadece sana göre :)
Babutsacığım mantıklı bir şekilde laf yedireceksen buyur. Bin kere söyledim çocuğu var diye ayrıldım. Hâlâ arar halimi hatrimi sorar. Ee daha ne?
Iyi tamam kötü bir ilişkiydi diyeyim seni mutlu edecekse.

Senle bizim gibi maşallahin var sofra gibi
burdan yazdıkların sadece onu verdiğini anlıyoruz .zira aşka dair birşey yok satırlarında.sadece omu haklı ben miyim ?

konu başlığıda ihanetle suçlanıyorum görende sanır açılmamış gün goncasıda iftiraya uğradı
vajina demeye utanıyorsun ama onun dışındaki herşeyi diyorsun vallahi maşallahın var

Aynen sadece onu vermiş bu zamana kadar hep onu vermiş konuları hep cinsellik yok içimde kondom kaldı yok şöyle yok böyle normal bir konusu yok valla benim basıma boyle bisey gelse doktora anlatmaya utanırim evli olduğum halde kiz canli yayın gibi yayıyor yüzü de kızarmıyor Rabbim vermesin başa büyük konuşmak istemiyorum Rabbime sığınıyorum böyle kızım olacaksa Rabbim hiç verme evlat diye inlet ama boyle evlat verme yoksa evlat katili olurum

Normalde sizin konunuza asla yazmayacaktım.
Bu forumda 2 üyeye ciddi ön yargım var. Biri sizsiniz.
Sorunuza yorum yapmayacağım. Çünkü size aşırı ön yargımdan ciddi kırıcı bir yorum olur. Çok fazla üye bu hataya düşmüş kişiliğe saldırı yapmış yaptıklarınızı hiç onaylamasam da bir hemcinsimin kişiliğine hakaret edemem.
Demek istediğime gelirsem;
Hastalık kapacaksınız.!
Ne demek kondom kullanmadım?!
Partneriniz hiç kondom kullanmadi ise demek ki defalarca korunmasız ilişkiye girdiniz. Belki diğer partnerlerle de kullanmadınız.
Bu tamamen cahil cesareti. Başka adlandıramıyorum.
Ayrı iken sizde oda başkalarıyla büyük ihtimal oldunuz.Belki onlar hastalık taşıyordu mazallah.
Bence hemen bir test yaptırın. Evlenmeden cinselliğe kendim için karşıyım ama sizi cinsellik yaşadınız diye yargılamadım.
Ama yaptığınız cahil cesaretini yargılıyorum.
Bunu kendinize yapmayın. Gidin tüm testleri yaptırın.
Dua edin de hastalık kapmamış olun.
Tam sağlığınızla kumar oynamışsınız. Test yaptırın hemen. Bir daha böyle cahil cesaretiyle davranmayın.

Son düzenleme:

ilk bebeginiz mi?
Allah saglikla almayi nasip etsin kucaginiza ama evlat oyle bisey ki hatali olsa da insan bagrina basiyor,hatasi insan oldurmek ya da mazluma eziyet etmek olmasin yeter ki..
Konu sahibini desteklemiyorum ama sevisti diye evlat katili gercekten olunmaz ☺
Beden onun ruh onun, verecegi hesap onun sonucta..
Biz sadece uyarir dogru yolu gosteririz, gerisi cocuklarin kendi secimi Yasaklanarak onu alinabilecek bisey degil malesef..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…