- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yav he he öyle.Bu üyenin yazdıkları bana evde oturan asosyal ergen bir kızin kafasinda kurduğu marjinal kız olma hayallerini anlatması gibi geliyor yoksa bu kadar anlamsız ilişkiler ve hayat düzeni olamaz
Kondomu komşudan götürmek mi hic şahit olmadım gerçekten asdghkllYav he he öyle.
Gayet yaşanabilir olaylar nasıl oluyor da aşırı abartı geliyor anlayamıyorum. Hadi sen yaşamadın, hiç mi sosyal medya kullanmıyorsun hiç mi tv falan seyretmiyorsun?
Komşuyla arkadaş aynı şey mi yav?Kondomu komşudan götürmek mi hic şahit olmadım gerçekten asdghkll
Yahu niye hayal ürünü olsun? Bu forumdan görüştüğüm 3 kişi bile var.Ya ruh sağlığın tam değil,
Ya senaryo yazip uyduruyorsun
Yada gerçekten bodoslama ve anlamsiz bir sekilde hayatini harcıyorsun.
Üc durumda da yardim almanı öneririm
Sevişmen yada farklı partnerlerinin olması kimseyi ilgilendirmez.
Ama garip.
Arkadaşların ile bu muhabbetlere girmen daha garip.
arkadaşların sana fuckbuddy ayarlıyor.
Niye ki?
Kondom paylaşıyorsunuz falan.
Satılmıyor mu?
Biyolojik ihtiyaç evet, ama seninki bedensel tatminden ziyade kendini ispatlama çabası gibi.
Bu ergen sevgili meselesi bence sorunlarının arasında en küçüğü.
Ayrılalı 1 ay olmuşken, hatta istersen ertwsi gun bile baskasi ile birlikte olabilirsin
Ama o zaman dönmezsin eski sevgiline.
Tamamen hayal ürünü değilse yazdıkların,
Ara ver
Bir 6 ay rahibe gibi takıl.
Çok zorlanirsan kendi işini kendin gör.
Ama bir erkek detoksu yap.
Yok be yine de seçiciyim. Belli kriterlerim var..Abaza erkekler gibisin ohh söyledim rahatladim ya kaç konudur kadının abazani cekilmiyormus erkeklere alıştık da
Yani yazmiyim yazmiyim dedim ama neresi gayet anlamli ve tutku dolu bir hayat bunun?Yahu niye hayal ürünü olsun? Bu forumdan görüştüğüm 3 kişi bile var.
Ne var ki kondom paylaşmanın çok yakın arkadaşımla? Sevişerek kendimizi ispatlayacagimiz bir ortamda değiliz.
Bence gayet anlamlı, tutku dolu bir hayatım var.
Ah Anna ahh.. Dökülmek adi altinda seni yemlemis, yutup dokulmussun.. Gerçeği öğrenince 'gırır' yıpmıs kendi de ben de yıptıma gitirmişşş acısını iyle şiyitmiş... Bu kez bebede nane yok bence. Ayarlarini öğrenmiş bebik.Merhabalar KK'nın tatlı mı tatlı hatunları,
Benim 20'lik bebeyle tekrar bir araya gelmemizin sonucunun fiyasko olacağı aslında belliydi. Keşke sizleri dinleseymişim
Bugün derin bir yüzleşme yaşandı. İlk ayrılığımızın nedenini sordum, döküldü bizim ergen irisi.
Normalde bu çok kıskanç bir adam. Fotoğrafımı biri beğenir 'Kim bu?' diye sorar. Elinde telefonum dmlerimi okurken bile görmüşlüğüm var. Dışarı çıkarken giydiğim bluzun kolunu, eşofmanın paçasının darlığını sormuşluğu var. Bunları niye normal karşıladıysam o zamanlar?
Neyse efendim, sonra bu çocuk Instagram'da üniversite sayfalarından son takip edenlerden kızları bulup eklemeler, bilmem kaç zaman önceki fotoğraflarını beğenmeler gibi saçmalıklara girişti. Bunlar bile ayrılık sebebi, hala merak ediyorum. Niye ayrılmadıysam?
Neyse ben de bir gün bu bebenin meslektaşı, hatta daha ağır abilerinden 3 erkek arkadaşım ve bir kız arkadaşımla akşam bir mekana gidip, içtik. Eve geldiğimde haber verdim, o da 'Bir sorun yok dimi?' gibi bir yanıt verdi.
Ertesi gün onun evine gittim. Daha önce hiç kondom vs kullanmamış. Ben de bir süre önce arkadaşımdan aldığım bir tane kondomu da yanımda götürdüm. Arkadaşımdan aldığımı söyledim.
Meğersem kafasında kurmuş. Bir gece önce görüştüğüm erkek arkadaşlarımdan birinden aldığımı ve muhtemelen daha da ötesini.
Yahu bu ayrılık için sebep değil ki? Oturur sorarsın açık açık. Yanlış mıyım?
Ayrıldıktan sonra başkalarıyla da buluştum, görüştüm hatta daha da ötesi bile var. Hiçbir açıklama yapmadan gitmiş yahu, oturup kös kös beklememi mi umuyordu?
Barıştığımız zaman türlü çeşitli şeylerden ayrılık sürecimizde başkasıyla birlikte olduğumu anladı.
Sonra yine aramızda soğuk rüzgarla esmeye başladı, uzaklaştık.
Gelmiş bana şimdi başkasıyla görüştüğünü söylüyor. Bunun ihanet olduğunu söylediğimde, tek ihanet edenin benim olduğumu; ayrılığımız süresince karşı cinsten biriyle konuşmadığını ama benim yapmadığım şey kalmadığı gibi saçmalıklar zırvalıyor.
Bu suçlamalarında az biraz bile olsa haklı mı? Ben biraz mizacı geniş bir insanım, o yüzden sizlere soruyorum.
Beni güldürdün Rabbim de seni hep güldürsün.iki bebe bi araya gelmemeliydik
belki de kondomu sevmemeliydik
Kondomumu her zaman yanımda taşırım. Her an her yerde sevişebilecek olmak bana güven veriyor.Sevgiliye kondom götüren bir kadın hiç duymamıştım sayende bunu da duydum. Bende erkek olsaydım bana kondom getiren bir kızla birlikte olmak istemezdim aksine uzaklaşarak kaçardım ondan. Siz ne kadar iyi olursanız olun karşı taraftan itici olursunuz diye düşünüyorum.
Ben de sevişme ihtimali varsa bulundururum yanımda. Riske atmam yani, olayın ortasında kalkıp gitmek de var işin ucunda.Ya konuyla çok alakalı değil ama yok kondom yaşıyan kadın iticiymiş de falanmış da filanmış
Hamile kalan kadınken zaten bence kadının taşıması lazım
kendini sağlama alması lazım ama iticiymiş
Ee o zaman burada korunun korunun demeyelim